Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica24
    26. Kolovoz 2015. 08:23

Dobro jutro! Novi dan - nove pobjede. Želim vam ugodan  dan, sa novim plusićima i akcijama

Mallla
    26. Kolovoz 2015. 08:47

Dobro jutro, sa željom da danas netko objavi plusić, Zabice?
    I naravno da nikome od nas tu ne dođe M!

Želim vam ugodan dan!

url=https://lilypie.com]

MiniiMii
    26. Kolovoz 2015. 10:00

Cure želim vam svima veliki plusić. <3
    sanjarka88: ja imam osjećaj da ćeš uspijeti ovaj mjesec. Držim ti fige 

Ja sam jučer kupila  čaj od vrkute da vidim hoće li mi pomoći ovaj mjesec... a još sam htjela uzeti folnu kiselinu al bio je muški ljekar i tupio mi je kako to samo pomaže u trudnoći ništa ranije i na kraju nisam uzela :// mislim bruka me bilo uezi kad mi je govorio da mi ne treba,,, muško pa se razumije -.-

naručila sam se na pregled zbog problema s menstruacijom  pa ću ga odmah zamoliti da mi krene s pretragama za trudnoću,, nadam se da će htjeti.

Lelly
    26. Kolovoz 2015. 10:02

Pozdrav cure!!!!! 
    Eto mene, javljam vam se. Inace kao sto sam i pisala ovaj mjesec nismo radili na bebi tako da nemam sto analizirati vec samo opustit se i cekat vjesticu. Krenula sam ucit i spremat zadnje ispite pa se trudim ne otvarati komp. Iako, ponekad kao jutros ipak malo virnem tu. 
    Vidim ima puuno novih a i puno cura sto (ne)ocekuju. Drzim vam fige za +!!
    Sanjarka ti i ja u istim danima ciklusa i sada. Ja svoju ocekujem u narednih 3,4 dana. Drzim ti fige za plusic 
    Htjela sam vam samo reci svoje iskustvo sa vrkutom, naime krenula sam ju piti pred tjedan dana 2dcl 3xdan i moram reci da sam sokirana, prvi puta u zivotu nemam znakove PMSa!!! Ne bole cicke, normalno spavam na trbuhu, trbuh me ne boli kao pred M, nisam ljuta na cijeli svijet.... Jucer otvorim menstrualni kalendar i vidim 25dc i ostanem paf! Inace sam ja tih dana vec dobrano osjecala svasta nesto. A najveci razlog zasto sam i krenula s vrkutom je bilo ono moje probadanje u jajniku koje imam vec cca pola godine svakih par dana, i evo 7 dana pijem vrkutu, 7 dana me nista ne boli. 
    Sve u svemu ja odusevljena i preporucujem ju svim curama ne samo kad rade na bebi vec i za ublazavanje PMSa

Sanjarka88
    26. Kolovoz 2015. 10:13

MiniMi hvala na dobrom osjećaju 

Lelly tu siiiiiiiiiiiiiii  jesi sigurna da neće biti rezultata ovaj mjesec? Super za vrkutu, morat ću i ja pokušat da ne budem luda u pms-u ako ne ništa  sretno s ispitima 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lei
    26. Kolovoz 2015. 10:16

Meni je isto dns 26dc 
    Ali ja sam sigurna da cu dobiti mengu jer smo poceli bez zastite tek nakon O

Nego, bas me brine taj ginekolog, ja inace idem privatno i uvijek mi je govorio prije nego sto krenemo na bebu da obavezno napravim ona 4brisa sto mora svaka zena (iako mi je papa uredna) 
    A sad mi nekako puno dati 1500kn za papu i briseve
    Jeste vi radile te briseve prije trudnoce??

mimica24
    26. Kolovoz 2015. 10:24

Sanjarka,možda i bude štoo kod tebe
    Lelly pijem vrkutu,pms mi je isti kao prije,ali menstruacije mi više nisu bolne,a inače sam bila nepokretna prva dva dana m,sad ju ni ne osjetim
    Lei nisam radila ništa,samo išla na normalan pregled, papa i uzv.Kad sam pitala rekla je nema potrebe i da ona to rijetko radi.Ne zamaram se više s tim.

Sanjarka88
    26. Kolovoz 2015. 10:34

Lei o ja i ti se onda pratimo po ciklusu  ugl nikad ne reci nikad 
    ja nisam to radili, niti mi je predloženo. 

Mimica 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.