Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malano2
    25. Kolovoz 2015. 14:48

Paula draga hvala ti do neba, poslala sam por prije no sam tvoju procitala, istina je da dodju dani kako bih najlakse opisala, kad me dusa boli. Plakala sam vjeruj nekoliko sati , sama i ne zelim da me muz takvu vidi, jer je tesko objasniti cemu takvo raspolozenje ako nema razloga. Bas, za more suza treba posten razlog, ali hvala vam sto ste tu i sto ste potpora kad covjek ne zna sta sa sobom, vec mi je lakse bar za nijansu
    Ne uzimam folnu, ali B komplex da, ako se ne varam folna je B9, pitanje za vas, jel potrebno uzimati jos folne pored toga sto svakli dan uzmem jednu tabletu B KOMP

Zeli drugom sto i sebi :*

mimica24
    25. Kolovoz 2015. 15:04

Meni je 21 dc, još od 15 dc me bole grudi,a svaki drugi mjesec mi se događa da mi pms i bolovi u grudima počnu odmah nakon ovulacije. Tako da,drage moje,vjerujem da ni ovaj mjesec kod nas nema novosti.Normalan mi pms,nervozna sam,pojačan apetit,bole me grudi,ne povezujem to sa simptomima trudnoće jer se stalno susrećem s tim.
    Ali svima vama od srca želim da se u vama već stvorio mali život!

Sanjarka88
    25. Kolovoz 2015. 15:08

Mimica pms i trudnoća imaju skoro iste simptome, tako da dok m ne dođe sve opcije su otvorene 

Paula  

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Malano2
    25. Kolovoz 2015. 15:12

Mimica hvala i tebi, ugledaj i ti plus sto prije.
    Boze kako sam ovo samo glupo napisala, ne uzima folnu ali uzimam b komplex,, , ako nastavim objasnjavati dalje, ni samu sebe necu razumjeti, znate vi sta sam ja mislila

Zeli drugom sto i sebi :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.