Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lei
    25. Kolovoz 2015. 13:51

Meni mjerenje te bazalne zvuči komoplicirano, a i tek smo krenuli, ako kroz 3mj ne bude ništa onda ću aktivnije proučavati :))
    Iako mm misli da ću ja odmah idući mj ostati trudna, on misli da je to sve tako jednostavno 

Cure držim fige da ste trudne, simptomi zvuče obećavajuće 

Sanjarka88
    25. Kolovoz 2015. 14:07

Lei

Meni mjerenje te bazalne zvuči komoplicirano, a i tek smo krenuli, ako kroz 3mj ne bude ništa onda ću aktivnije proučavati :))
    Iako mm misli da ću ja odmah idući mj ostati trudna, on misli da je to sve tako jednostavno 

Cure držim fige da ste trudne, simptomi zvuče obećavajuće 

hahha kao i moj 

MalaNo zato i jesmo tu, i za teške i za lipe dane  svi imamo ja mislim takve dane bez obzira na fazu ciklusa, isplači svoje, lezi i odmori, proći će. a možda je i t na vidiku kad si tako osjetljiva 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Malano2
    25. Kolovoz 2015. 13:57

Drage cure,prije sveg mi oprostite ako unosim lose vibre tu,ali danas se toliko jadno osjecam, i sve mislim bit ce mi lakse ako podijelim s vama,bas mi je dan za  ne pozeljeti nikom, od jutra placem bez nekog posebnog razloga, fizicki se osjecam kao da me pregazio kamion. Bezvoljna sam,bez energije ma bljak, 23 dc, za moj pms je preeeerano pa ni sama ne znam sta mi je, samo se nadam da ce ubzo proci, jer placem ko blesava,

mimica24
    25. Kolovoz 2015. 15:01

MalaNo

Drage cure,prije sveg mi oprostite ako unosim lose vibre tu,ali danas se toliko jadno osjecam, i sve mislim bit ce mi lakse ako podijelim s vama,bas mi je dan za  ne pozeljeti nikom, od jutra placem bez nekog posebnog razloga, fizicki se osjecam kao da me pregazio kamion. Bezvoljna sam,bez energije ma bljak, 23 dc, za moj pms je preeeerano pa ni sama ne znam sta mi je, samo se nadam da ce ubzo proci, jer placem ko blesava,

Svima dođu takvi dani, a mi smo tu da dijelimo i sreću i tugu jer se međusobno razumijemo. Opusti se!!

Zeli drugom sto i sebi :*

Paula5
    25. Kolovoz 2015. 14:29

Pozdrav drage moje!
    Živahno zadnjih dana na našoj temi, samo tako..

Pozdravljam nove nam cure i želim što i svima nama...
    MalaNo draga moja, isto to sam ja prošla prije točno tjedan dana.. Isplakala se, jecala sam...
    Nakupi se nama svega.. Ja sam ti se za dva sata osjećala kao nova... Cure su mi pomogle lijepim riječima.. Ne daj se, isplaći se ako možeš... Baš mi je žao što se tako osjećaš.. A to mogu biti i trudnički hormoni, nadam se da jesu.. šaljem ti ogroman zagrljaj!!
    Miska neka si krenula sa pretragama.. Nadam se da ih neće trebati puno i da ćeš što prije ugledati svoj plusić..
    Luki draga hvala ti... Ti si po tome zavrijedila još barem troje.. Kako ste vas dvoje? Jesi radila markere?
    Maja mislim na tebe i nadam se da je ovo tvoj ciklus..

Kupila sam danas Femisan a kapi. Miješam vrkutu, stolisnik i list maline za čaj. Pijem i prenetal od Nathural weltha. Piškim trakice. I nije mi sve to nikakav problem, jer bih za svog anđela učinila sve...
    Ujutro idem dati urin, preventive radi, jer u pon idem ginekologu da ponovim papa test pa ću tražiti i briseve.. Moj je gin rekao, kad sam rekla da godinu dana radimo na bebi, pa kud žurite??! Imam 35..

Drage moje iščekujem s vama lijepe vijesti, pusa svima!!

Lei
    25. Kolovoz 2015. 14:51

Paula5 a mene moj gin. sa 25 već pitao šta čekamo i kad ćemo na bebicu 

miska
    25. Kolovoz 2015. 15:13

Paula5

Pozdrav drage moje!
    Živahno zadnjih dana na našoj temi, samo tako..

Pozdravljam nove nam cure i želim što i svima nama…
    MalaNo draga moja, isto to sam ja prošla prije točno tjedan dana.. Isplakala se, jecala sam…
    Nakupi se nama svega.. Ja sam ti se za dva sata osjećala kao nova… Cure su mi pomogle lijepim riječima.. Ne daj se, isplaći se ako možeš… Baš mi je žao što se tako osjećaš.. A to mogu biti i trudnički hormoni, nadam se da jesu.. šaljem ti ogroman zagrljaj!!
    Miska neka si krenula sa pretragama.. Nadam se da ih neće trebati puno i da ćeš što prije ugledati svoj plusić..
    Luki draga hvala ti… Ti si po tome zavrijedila još barem troje.. Kako ste vas dvoje? Jesi radila markere?
    Maja mislim na tebe i nadam se da je ovo tvoj ciklus..

Kupila sam danas Femisan a kapi. Miješam vrkutu, stolisnik i list maline za čaj. Pijem i prenetal od Nathural weltha. Piškim trakice. I nije mi sve to nikakav problem, jer bih za svog anđela učinila sve…
    Ujutro idem dati urin, preventive radi, jer u pon idem ginekologu da ponovim papa test pa ću tražiti i briseve.. Moj je gin rekao, kad sam rekla da godinu dana radimo na bebi, pa kud žurite??! Imam 35..

Drage moje iščekujem s vama lijepe vijesti, pusa svima!!

Znate sto, meni stvarno nisu jasni ti ginekolozi, kako ti netko moze nakon godine dana rec pa strpite se di zurite!? Halooo kako da se strpim nakon godine dana.. sto se uopce moze desit ako krenes s pretragama nakon 6 mje, apsolutno nista! Ako je sve u redu super ali ako nije prije ces krenut s ljecenjem a samim time i ubrzat proces i smanjit sebi stres kroz sve te mjesece koje cekas i ne docekas nis. Meni je sad samo krivo sto sam dopustila da prode 15 ciklusa, trebala sam ici nakon 6. i rec da je prosla godina pa nek si misle, ne znam sto bi nam maternica trebala visit izmedu nogu (oprostite na izrazu) da se imamo pravo pojavit na pregledu bez da se iscudavaju nad nasim problemima koji ocito negdje postoje i mozda su tako glupi i banalni da smo vec odavno trebale rodit a ne samo bit trudne!

• Malano2
    25. Kolovoz 2015. 14:32

Malo sam sebicna,,,ali da se ispravim, cure koje cekate i odbrojavate, od sveg srca vam zelim da to bude trudnoca,
    Sanjarka hvala ti mila, nisam bas nesto optimisticna jer je i jos rano za bilo kakve simptome, ali zato se nadam da ce ba neki plus biti od cekalica

Nona1
    25. Kolovoz 2015. 15:11

MalaNo nadam se da si već malo bolje! Razumim te, jer i sama se nekad tako osjećam..a mislim i svaka od nas. Jednostavno, dođu takvi dani. Muškarci malo teže shvaćaju takve osjećaje..bolje rečeno, buru osjećaja. Ma, čak ni samu sebe tad nekad ne razumijem..a suza za suzom. Učini nešto lijepo za sebe..Odmori se, isplači koliko treba..prošetaj, bit će bolje, mora!  
    Paula5 nadam se da će ti biljni pripravci pomoći. Čajevima ćeš ujedno i čistiti svoj organizam. I ja sam pila Femisan A. I jesu i nisu mi pomeogle. S obzirom da ja imam PCOS, situacija je drugačija.

I ja sam ovdje tek nekoliko dana..pa vas još sve nisam "upoznala"..Al' svima želim da što prije postanete mamice 

• Malano2
    25. Kolovoz 2015. 14:48

Paula draga hvala ti do neba, poslala sam por prije no sam tvoju procitala, istina je da dodju dani kako bih najlakse opisala, kad me dusa boli. Plakala sam vjeruj nekoliko sati , sama i ne zelim da me muz takvu vidi, jer je tesko objasniti cemu takvo raspolozenje ako nema razloga. Bas, za more suza treba posten razlog, ali hvala vam sto ste tu i sto ste potpora kad covjek ne zna sta sa sobom, vec mi je lakse bar za nijansu
    Ne uzimam folnu, ali B komplex da, ako se ne varam folna je B9, pitanje za vas, jel potrebno uzimati jos folne pored toga sto svakli dan uzmem jednu tabletu B KOMP

mimica24
    25. Kolovoz 2015. 15:04

Meni je 21 dc, još od 15 dc me bole grudi,a svaki drugi mjesec mi se događa da mi pms i bolovi u grudima počnu odmah nakon ovulacije. Tako da,drage moje,vjerujem da ni ovaj mjesec kod nas nema novosti.Normalan mi pms,nervozna sam,pojačan apetit,bole me grudi,ne povezujem to sa simptomima trudnoće jer se stalno susrećem s tim.
    Ali svima vama od srca želim da se u vama već stvorio mali život!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI