Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica24
    27. Kolovoz 2015. 08:24

Frufi eto tebe kod nas, sve više kandidatkinja za pluseve u narednom periodu Pa da,natural wealth ima folnu, male tabletice, taman mi pašu jer od elevita prenatal su mi tablete ogromne. Folnu sam u lipnju platila 39 kn jer je natural wealth imao neku akciju,inače je 50 kn 100 kom. Ubuduće ću ih uzimati u Bosni (meni jako blizu) gdje su,koliko čujem,oko 20 kn 100 kom.

Zabice žao mi je zbog rezultata

Mene od jučer glava boli, ah ta migrena, klasičan pms, miriši mi sve na M

• orhideja
    27. Kolovoz 2015. 08:46

Jutro drage moje? Jeste li.mi se naspavale? Kod mene pomalo curi krvi, nista jos strasno. Ja jedva cekam vikend, nisam muza vidjela 2 sedmice...bas mi nedostaje.

Lei
    27. Kolovoz 2015. 09:41

Jutro cure...
    Orhideja čim prođe menga, bacaj se na muža :)))
    Mimica to se stvaarno isplati, za 20 kn... Ja ih pijem dns 3.dan i zasad nemam nikakve nuspojave... Osim što sam stalno gladna ali pridodajem tome pms, uvijek u pmsu nešto jedem i nikad mi dosta :/
    Meni dns 27.dc, očekujem ovih dana mengu jer smo kasno krenuli u akciju haha

Minions
    27. Kolovoz 2015. 09:48

Dobro jutro! Pa meni  i nije baš, em je susjed počel kosit travu u 8 i probudio me,ajde da je kosio jedno vrijeme ma kakvi već 1o min i gotovo, aa luda sam,a i glava polako nabija... bit će bolje! ☺
    Zabica25 zao mi je, idući ciklus je tvoj! 😘 
    Sanjarka super da si danas bolje, takav je valjda bio jučerašnji dan! 
    Miška ima nešto u rodama! 😉 držim fige da ti donesu jedan velki plusić! 😘

Sanjarka88
    27. Kolovoz 2015. 09:57

Mimica kad trebaš dobit? 

Orhideja uživaj u mužiću kad stigneeeee  a kad prođe m, onda akcijaaaaa 

Lei i mene glad sastavila ima par dana, al nedam se 

Minions hoćemo skupno doći istući susjeda? 

a di nam je ohso? javi seeeeee

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mimica24
    27. Kolovoz 2015. 10:11

Sanjarka za 4 dana treba doći m

Orhideja kad m prođe mislim da će se ljuljati kuća od ljubavi i akcije

Minions
    27. Kolovoz 2015. 10:33

Sanjarka nije potrebno,al si me dobro nasmijala 😄
    Orhideja brzo će vikend i ubrzo ćeš uživat uz muža!

Minions
    27. Kolovoz 2015. 10:39

Kako si složiti lilypie.com nakon komentara, baš mi je to fora?! A i neki dan je neko pitao,nesjećam se tko! Sanjarka pomagaj! 😊

zabica25
    27. Kolovoz 2015. 10:56

Nadam se da je sljedeći ciklus moj.
    :)
    Moj muž je tako smiješan. Veli da sam prerano napravila vađenje krvi i uvjeren je da sam trudna. Reko, srce pomiri se i sljedeći mjesec budi aktivniji :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.