Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lei
    26. Kolovoz 2015. 15:38

A kad si bila u ljekarni? Mozda su tek nedavno izasle..
    Pa da, ove tvoje su duplo skuplje, nije to malo novca..

frufi
    26. Kolovoz 2015. 17:20

Lei

A kad si bila u ljekarni? Mozda su tek nedavno izasle..
    Pa da, ove tvoje su duplo skuplje, nije to malo novca..

Prije dva i pol mjeseca. Ma nema veze, kad obavim kakve pretrage vidjet ću što dr kaže da li mi trebaju ti dodatni vitamini ili da samo folnu pijem, dok ne zatrudnim. Smatram da se ionako loše hranim i neredovito, pa je sigurno da ti vitaminčići ne smetaju 

zabica25
    26. Kolovoz 2015. 15:58

Evo rezultata: 0,1...  Baš se loše osjećam, al nije mi jasno odakle takvi bolovi kao da jesam..Jajnici mi rasturaju, temp je još tu...a Beta sigurno ne može fulat...
    Sljedeći mjesec pokušaj broj 2

Lei
    26. Kolovoz 2015. 16:02

Ajoj zabice bas sam se ponadala da je to to

Bas mi zao 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Pupa2
    26. Kolovoz 2015. 16:01

Drage trudilice, citam vas ali pisete tolikom brzinom da ne uspijem pohvatat sve novosti, nadimke i ostalo! Svim novim curama zelim dobrodoslicu i da se sto manje zadrze to... A pogotovo mojim "starim" trudilicama! Da nam se pridruze ili otvore novu temu :)
    Sto se tice folne i prenatala, malo sam gledala po internetu pa sam o tome pricala s doktoricom koja mi je rekla uglavnom ono sto sam i procitala na internetu... U planiranju trudnoce i u prvom tromjesecju je dovoljna samo folna kiselina (imate od raznih proizvodjaca), a nakon prvog tromjesecja ukoliko prehrana nije raznovrsna preporucuju se prenatali koji osim folne kiseline imaju ostale vitamine koji su bebi potrebni.. Svejedno jel to elevit, prenatal od natural wealtha ili nesto trece... Uglavnom, kod planiranja trudnoce vam je dovoljna samo folna i nju imate po prihvatljivim cijenama. Ja sam sebi uzela folnu od dietpharma za 55 kn, tablete tj pakiranje je za 3 mjeseca.... Obicno su prenatali skuplji, ali to vam sad ionako ne igra neku ulogu...
    Sto se testova na trudnocu tice, ukoliko ne znate koliko vam traje lutealna faza, onda je moguce da uranite s testom pa pokaze -. Ukoliko znate koliko traje lutealna, s prvim danom kasnjenja bi trebao pokazati tocan rezultat! Sretno svima u svakom slucaju....
    Ja moram biti sebicna pa curama s kojima sam se svakodnevno tipkala (paula, peppepula, miska i ostale) posebno zazeljeti svu srecu svijeta i da se nastavimo tipkati na proljetnim bebama (ako bude plus ovaj mjesc jos spadate tamo :))! Vama zelim srecu vise nego ikome :)
    Beba i ja smo ok. Danas brojimo 5.dan bez imalo mucnine! Nadam se da ce tako ostati.., sad sam pocela malo vise uzivati u trudnoci, al vjerujem da ce to tek doci :)

Pupa2
    26. Kolovoz 2015. 16:03

Zabice, zao mi je zbog bete! Mozda ti ne kasni nego ti je O bila kasnije? Meni je jedan mj bila 26.dc, a vec sljedeci 17.dc... Skoro 10 dana ranije!
    U svakom slucaju, sretno sljedeci mjesec!

frufi
    26. Kolovoz 2015. 17:24

Zabica baš mi je žao , a ja se već veselila... Idemo sve skupa u nove pobjede i doći će i taj dan svima nama, uz toliko truda mora upaliti moji osjećaji su toliko išli gore dole svaki mjesec da sam izludila, sad sam većinom nekako cool  i ne ubijam se toliko kao prije. Treba se svaki mjesec restartati pa krenuti od nule, bez emocionalnog tereta, to bi bilo super.

zabica25
    26. Kolovoz 2015. 19:16

Nije mi ovulavcija kasnila, sigurno. BIla je 9.8. i nakon toga samo suho bez ikakvih sluzi.
    Ja velim da Bog ima plan za svaku od nas, da zna kad je pravi trenutak :)
    Tako je, idemo u nove pobjede...

miska
    26. Kolovoz 2015. 19:42

zabica25

Nije mi ovulavcija kasnila, sigurno. BIla je 9.8. i nakon toga samo suho bez ikakvih sluzi.
    Ja velim da Bog ima plan za svaku od nas, da zna kad je pravi trenutak :)
    Tako je, idemo u nove pobjede…

Ovo kao da slusam sebe prosli ciklus..znaci lh trakica pokazala O, utopila se u sluzi koja me inace nikad nije iznevjerila, po bazalnoj takoder taj dan bila o.. 19. dana za redom bazalna povisena i dnevna temperatura isto i dosla vjestica treci dan kasnjenja a dala bi ruku u vatru da je o bila taj dan kako sam racunala. Priroda je cudo i uvjerena sam da nije uvijek onako kako pisu "knjige". I vjerojatno nam se puno puta kroz zivot dese takvi cudniji ciklusi samo kad ne pratis ne mozes znati to.. eto i ti si jos jedan primjer da 1+1 nije uvijek 2.
    Hrabro u novi ciklus, docekat cemo mi te plusice 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI