Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    26. Kolovoz 2015. 16:03

Zabice, zao mi je zbog bete! Mozda ti ne kasni nego ti je O bila kasnije? Meni je jedan mj bila 26.dc, a vec sljedeci 17.dc... Skoro 10 dana ranije!
    U svakom slucaju, sretno sljedeci mjesec!

frufi
    26. Kolovoz 2015. 17:24

Zabica baš mi je žao , a ja se već veselila... Idemo sve skupa u nove pobjede i doći će i taj dan svima nama, uz toliko truda mora upaliti moji osjećaji su toliko išli gore dole svaki mjesec da sam izludila, sad sam većinom nekako cool  i ne ubijam se toliko kao prije. Treba se svaki mjesec restartati pa krenuti od nule, bez emocionalnog tereta, to bi bilo super.

zabica25
    26. Kolovoz 2015. 19:16

Nije mi ovulavcija kasnila, sigurno. BIla je 9.8. i nakon toga samo suho bez ikakvih sluzi.
    Ja velim da Bog ima plan za svaku od nas, da zna kad je pravi trenutak :)
    Tako je, idemo u nove pobjede...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Sanjarka88
    26. Kolovoz 2015. 19:51

Oj drage moje,

Zabice  nemogu virovat baš sam se ponadala da je to to kod tebe  čini se da ipak nema pravila.Baš mi je žao, al i ti hrabro dalje, mi smo s tobom 

orhdieja ima li što kod tebe? 

Pupa baš mi je drago što je prošla mučnina , mazi bebu 

meni  je danas dan d, baš se osjećam slabo, satrala me glavobolja i neka kiselina u grlu, a sad i vrtoglavica, ima sat ležim na kauču i ne mičem se....
    muž je otišao po hranu u fast food 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

miska
    26. Kolovoz 2015. 19:56

Pupa2 hvala na dobrim zeljema, lijepo da nam se javis tu i tamo. 
    Bilo bi super da ti se pridruzimo na proljetnim iako nam je ovo zadnji vlak haha.. ja si sve nekako mislim da mozda moja beba negdje ceka bas taj 5 mjesec da se rodi posto cijela moja familija u petom slavi rockase ,pa da ne bude iznimka (hahaha). E da, ne znam tocno koja je od vas pricala o rodama, pa na kraju stvarno zatrudnila taj mjesec!? Uglavnom prolazim ja  kroz jedno mjesto i prvi put vidim jednu rodu kraj ceste, nakon sest dana malo dalje 4 rode jedna kraj druge..a nikad prije tamo nisam vidjela ni jednu drugu zivotinju a kamo li rodu a prosla sam tim istim putem milion puta.. eto malo sale i praznovjerja, ali skroz sam se iznenadila jer sam prvi put u zivotu vidjela rodu i tamo gdje ja zivim ne lete rode preko krovova pa cu se ja tjesit da su to bile moje rode hahaha.
    Puse i pozdravi tebi i tvom bebacu 

• orhideja
    26. Kolovoz 2015. 21:42

Drage moje...brzinsko javljanje. Puno vas sve pozdravljam i zelim vam mnogo plusica....
    Kid mene danas 2 puta na papiru smedjkaste mrlje bilo i stomak me bolio tako da ja ocekujem sutra vjesticu.

Mallla
    27. Kolovoz 2015. 01:13

Zabice bas mi je zao! Ja sam isto bas vjerovala da je kod tebe plusic. Ali dobro idemo dalje, biti ce :)

Frufi dobrodosla nazad, ja sam se bas pitala di su svI nestali od starih trudilica! 

Bas mi nekako dugo nije bilo plusa ovdje....mora da ce zaredat odjednom!

Mene pere neki osjecaj, kojeg se pokusavam rjesit jer ovaj mj su mi sanse za T ultra male. Ali osim sto sam sanjala bebe, malo me bolucka preko stomaka, sad jesam nesto pojela ili se prehladila neznam, imam I gusti bijeli iscjedak, ogladnim na vecer iako sam vecerala, a zedna sam non stop. 
    Mozda je ovo neko moje malo pretjerivanje, al svaki mi ciklus donese I takvu fazu. 

Veliki pozdrav trudnicama, a nama trudilicama zelim puuuno srece jer uz sav nas trud nedostaje samo malo srece!

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    27. Kolovoz 2015. 07:56

Dobro jutro 
    Ja danas ko nova, ništa me ne boli, jučer mi stvarno bio koma dan 
    Danas 27dc, 9dpo temp, temp 36,9.
    Od simptoma jedino čudno na meni još uvijek kiselina u grlu i jaki iscjedak sad nije žut, nego proziran, bez ikakvih mirisa i smetnji.

MajaSocka koji ti je dc, dpo? držim fige da simptomi upućuju na nešto 

Orhideja jel stigla m? 

Frufi jel danas ne stiže m? 

Miška daj Bože da su rode neki znak 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.