Zabica25 i ja navijam za tvoju betu! 😊
Evo stigla doma nakon probnih par sati, još ništa neznam javit će mi se(valjda),a sad mogu čekat kao i svoj plusić! 😉
Danas me ništa ne probada u jajniku, jučer me je još popodne par puta i to slabo! Poslušala sam tvoj savjet sanjarka88 i bacili se na akciju i uživali! 😉
Sve vas lijepo pozdravljam! 😊

Ajme MiniMi sta ima taj u ljekarni mudrovat... Ja kad sam dosla u gin da potvrdim trudnocu me pitala da li sam kao pripremu pila folnu, odma mi dala Folacin (nisam pila, pila sam te sportske multivitamine i c vitamin na kojima sam kasnije citala da se ne preporucuju trudnicama, ups, odma sam prestala). Folnu je pila i moja mama radi problema sa zeljezom i nekih lijekova koje je morala uzimat radi srca (a zena sigurno ne planira trudnocu), tako da folna nije na odmet. Sta se tice lokalnih anestezija i ostalo, dok se ne utvrdi trudnoca, ne smeta. To malo cudo je prilicno zilavo i stiti samo sebe. Pobogu, ja sam, dok jos nisam znala za trudnocu, teglila sa ekipom ozlijedjenog covika sa brda na miljun stupnjeva i kasnije uredno drmnila dvi pive! A sta? Kad sam saznala, naravno da sam prestala, iako sam jos pjesacila (bez fizickih opterecenja). Doktorica mi udrila veto i na to! Sad sam na čeki do kraja kriznog razdoblja da pocnem sa prenatal pilatesom 😩
Nessah, Stella gdi ste?
Cure zelim vam stvarno Pluseve i saljem puno zagrljaja!

Pozdrav svima, evo mene natrag, bila na go, malo odmora od svega, nisam prilazila kompu, baš ono mozak na pašu. Preletila sam sve postove i vidim da je puno novih trudilica sretno i baš bi mi trebao koji vaš plusić da me razveseli, ajmoooooo
Ja sutra očekujem M, ovaj mjesec nismo baš pokrili kako treba, bili smo jako aktivni, ali ne u horizontali . Iako nekako uvijek postoji zrnce nade da se nešto upecalo. Ovo nam je 7. ciklus, ako sam dobro zbrojila. I pokušavam se oduprijet panici da li ćemo uspijet, da nismo prestari, da li je sve u redu i tako sto gluposti. Još uvijek nismo krenuli po doktorima, mislim da mi strah ne da. Dosta o tome...
Čitala sam vaše postove o folnoj i pročitala da je netko platio Prenatal od Natural Wealtha 40 kn? Jesam krivo vidjela? Ja sam ga platila 140 kn, znači 100 tableta.
I ako ste još uvijek u dilemi folna se može piti bez problema jer su to vitamini i ne može štetiti. Čak i piše da je i za one koji planiraju trudnoću. Žena u ljekarni mi je to toplo preporučila, rekla da će mi od toga kosa biti super i da Prenatal od NW nema taj neki B vitamin koji jako otvara apetit, tako da je super, a da folna inače jako potiče apetit. Prenatal pijem već dva i pol mjeseca.
Eto toliko od mene, pusa svim trudnicama, svima koje očekuju + da se to i dogodi jer ću se onda i ja proveseliti, trudilice hrabro naprijed

Minions bravo za akciju neka da i nekog rezultata
Bambola trudniceeee
Frufi da m ne stigne sutra, pa da nam i ti nakon zabice objaviš plusić

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Žabice čekamo rezultate..
Meni se u prvoj trudnoći 29dc pojavio plus na clearblueu odmah, sa popodnevnim urinom.. Nema tu pravila..
Frufi cure su pisale da folna košta 40 kn. Ja pijem prenetal, kao i ti platila sam ga 140 kn, na pola bočice sam.. Baš sam se pitala gdje si...
Minions sretno!! Na svim poljima... naravno plus je bitniji..
Sanjarka pozlatile ti se riječi
Pitanjce, kako se stavi u potpis ovo od lilypie? Probala sam i nije mi uspjelo, a baš mi je fora.

Paula, eto poznatog imena a bila sam sigurna da ste me zaboravile
Prenatal mi je super, bolje se osjećam, baš me zanima kakvi će mi biti nalazi od krvi.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji