Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    26. Kolovoz 2015. 14:29

Žabice čekamo rezultate..
    Meni se u prvoj trudnoći 29dc pojavio plus na clearblueu odmah, sa popodnevnim urinom.. Nema tu pravila..
    Frufi cure su pisale da folna košta 40 kn. Ja pijem prenetal, kao i ti platila sam ga 140 kn, na pola bočice sam.. Baš sam se pitala gdje si...
    Minions sretno!! Na svim poljima... naravno plus je bitniji..

frufi
    26. Kolovoz 2015. 14:32

Sanjarka pozlatile ti se riječi 

Pitanjce, kako se stavi u potpis  ovo od lilypie? Probala sam i nije mi uspjelo, a baš mi je fora.

frufi
    26. Kolovoz 2015. 14:36

Paula, eto poznatog imena  a bila sam sigurna da ste me zaboravile  Prenatal mi je super, bolje se osjećam, baš me zanima kakvi će mi biti nalazi od krvi.

Lei
    26. Kolovoz 2015. 15:38

A kad si bila u ljekarni? Mozda su tek nedavno izasle..
    Pa da, ove tvoje su duplo skuplje, nije to malo novca..

zabica25
    26. Kolovoz 2015. 15:58

Evo rezultata: 0,1...  Baš se loše osjećam, al nije mi jasno odakle takvi bolovi kao da jesam..Jajnici mi rasturaju, temp je još tu...a Beta sigurno ne može fulat...
    Sljedeći mjesec pokušaj broj 2

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Pupa2
    26. Kolovoz 2015. 16:01

Drage trudilice, citam vas ali pisete tolikom brzinom da ne uspijem pohvatat sve novosti, nadimke i ostalo! Svim novim curama zelim dobrodoslicu i da se sto manje zadrze to... A pogotovo mojim "starim" trudilicama! Da nam se pridruze ili otvore novu temu :)
    Sto se tice folne i prenatala, malo sam gledala po internetu pa sam o tome pricala s doktoricom koja mi je rekla uglavnom ono sto sam i procitala na internetu... U planiranju trudnoce i u prvom tromjesecju je dovoljna samo folna kiselina (imate od raznih proizvodjaca), a nakon prvog tromjesecja ukoliko prehrana nije raznovrsna preporucuju se prenatali koji osim folne kiseline imaju ostale vitamine koji su bebi potrebni.. Svejedno jel to elevit, prenatal od natural wealtha ili nesto trece... Uglavnom, kod planiranja trudnoce vam je dovoljna samo folna i nju imate po prihvatljivim cijenama. Ja sam sebi uzela folnu od dietpharma za 55 kn, tablete tj pakiranje je za 3 mjeseca.... Obicno su prenatali skuplji, ali to vam sad ionako ne igra neku ulogu...
    Sto se testova na trudnocu tice, ukoliko ne znate koliko vam traje lutealna faza, onda je moguce da uranite s testom pa pokaze -. Ukoliko znate koliko traje lutealna, s prvim danom kasnjenja bi trebao pokazati tocan rezultat! Sretno svima u svakom slucaju....
    Ja moram biti sebicna pa curama s kojima sam se svakodnevno tipkala (paula, peppepula, miska i ostale) posebno zazeljeti svu srecu svijeta i da se nastavimo tipkati na proljetnim bebama (ako bude plus ovaj mjesc jos spadate tamo :))! Vama zelim srecu vise nego ikome :)
    Beba i ja smo ok. Danas brojimo 5.dan bez imalo mucnine! Nadam se da ce tako ostati.., sad sam pocela malo vise uzivati u trudnoci, al vjerujem da ce to tek doci :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.