Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malano2
    27. Kolovoz 2015. 11:09

Jutro drage trudilice i trudnice.
    Pupa2, drago mi je da nemas mucnine i uzivaj mila u trudnoci, hvala ti sto si podrska nama trudilicama i cekas plusice s nama.
    Pepita i Stellamaris, nadam se da ste obje dobro i saljem vam puno pusica.
    Paula, sta se kod tebe dogadja, kako prolaze dani,jesu plodni trenutno ili se varam 
    Bambola, i tebi zelim da samo uzivas u svom daru,kao i ostalim trudnicama
    Minions, to neki bezobziran ili bezobrazan susjed, neka neka,budice i njega plac tvoje bebe uskoro
    Sanjarka88,drago mi je da si bolje u odnosu na jucer i da ostanes dobro i ugledas poz test
    Orhideja, tebi i muzu puno uzivanja i vjerujem da ce uroditi plodom s obzirom da se niste dugo vidjeli

Zabice, bas mi je zao mila, nekako sam bila sigurna da ces bas ti krenuti sa pozitivnim testom,ali nemoj biti tuzna, jos je ciklusa ispred tebe
    Mimica, lei, majasocka i ostale trudilice, drzim fige za T, i da nas M sve zaobidje na jedno 9 mj
    Pusa za sve vas

Zeli drugom sto i sebi :*

Minions
    27. Kolovoz 2015. 11:11

Zabica25 ah ti muški, a vele da mi kompliciramo! Želim ti da što prije ugledaš plusić! 😘 mora doći i taj dobitni ciklus za sve nas koje ga željno čekamo! 

frufi
    27. Kolovoz 2015. 11:45

Sanjarka, M trenutno nema, čekam, ali jučer su me jajnici cijeli dan ubijali, grčilo dole, a danas sam se probudila kao da sam jučer trčala maraton, miriše na M, vidjet ćemo...u nadi je spas

Mimica super su ti cijene u susjedstvu, blago tebi.

Miska nadam se da će ti roda donijeti srećicu, na go-u u Slavoniji nisam vidjela nijednu rode već sam samo nostalgično gledala u gnijezda 

Orhideja držim fige da ti M ne dođe  i da nas razveseliš 

MajaSocka i meni ultra male šanse, ali uvijek si govorim da je sve moguće...

Lei moguće je da si gladna i od folne, pa ako glad potraje, to je to.

Minions, živjeli ludi susjedi 

Ja sam pitala za Lillypie, sad ću probati...

Minions
    27. Kolovoz 2015. 11:52

Hvala sanjarka! Evo upravo isprobavam! 
    Frufi nada još postoji dok ne dođe m! 😊

zabica25
    27. Kolovoz 2015. 11:53

Sanjarka88, bazalna je i dalje 36,8, a kroz dan 37,1- 37,3..
    Menge nema, ali me sve boli kao da ću dobiti. Tako da hoću.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

frufi
    27. Kolovoz 2015. 11:55

Evo uspjela sam staviti lillypie, sad sam pohlepna i dodat ću još svašta 

Hvala Sanjarka 

mimica24
    27. Kolovoz 2015. 12:36

Zabice naši muškići su zaista "ludi". Moj je prvi mjesec kad smo počeli tek raditi na bebi (u svibnju) odmah nakon akcije mazio trbuh i govorio :"Di je moja princezica?Ili mali nogometaš?Ha?!! Jesi tu,kupit će ti tata ovo...ono" I cijeli taj mjesec što god mi kupi kaže evo još jedno za bebu, npr. sladoled,smoki,voćkica
    I ovih dana na poslu je saznao da dvojica prijatelja čeka bebe, žene su im 5-6 tjedana trudne i vidim po njemu da je malo nervozan.

mimica24
    27. Kolovoz 2015. 13:05

Sanjarka hvala na uputama za postavljanje, nadam se da sam i ja uspjela

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.