Sanjarka za 4 dana treba doći m
Orhideja kad m prođe mislim da će se ljuljati kuća od ljubavi i akcije
Sanjarka za 4 dana treba doći m
Orhideja kad m prođe mislim da će se ljuljati kuća od ljubavi i akcije
Onda smo tu negdi, skupa brojimo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka nije potrebno,al si me dobro nasmijala 😄
Orhideja brzo će vikend i ubrzo ćeš uživat uz muža!

Kako si složiti lilypie.com nakon komentara, baš mi je to fora?! A i neki dan je neko pitao,nesjećam se tko! Sanjarka pomagaj! 😊

Nadam se da je sljedeći ciklus moj.
:)
Moj muž je tako smiješan. Veli da sam prerano napravila vađenje krvi i uvjeren je da sam trudna. Reko, srce pomiri se i sljedeći mjesec budi aktivniji :)
Nadam se da je sljedeći ciklus moj.
:)
Moj muž je tako smiješan. Veli da sam prerano napravila vađenje krvi i uvjeren je da sam trudna. Reko, srce pomiri se i sljedeći mjesec budi aktivniji :)
Si dobila m? jel pala bazalna?
Minions da da sad si me sjetila da je to netko pitao a mislila sam odg pa mi promaklo
uglavnom kad napravite lilpye sve korake za ticker, morate kliknit ono di piše PseudoHTML, UBBCode and BB Code i onda taj kod iz okvira kopirat i zalipit ga ovdje u postavama profila u potpis ako zapnete vičite

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Jutro drage trudilice i trudnice.
Pupa2, drago mi je da nemas mucnine i uzivaj mila u trudnoci, hvala ti sto si podrska nama trudilicama i cekas plusice s nama.
Pepita i Stellamaris, nadam se da ste obje dobro i saljem vam puno pusica.
Paula, sta se kod tebe dogadja, kako prolaze dani,jesu plodni trenutno ili se varam
Bambola, i tebi zelim da samo uzivas u svom daru,kao i ostalim trudnicama
Minions, to neki bezobziran ili bezobrazan susjed, neka neka,budice i njega plac tvoje bebe uskoro
Sanjarka88,drago mi je da si bolje u odnosu na jucer i da ostanes dobro i ugledas poz test
Orhideja, tebi i muzu puno uzivanja i vjerujem da ce uroditi plodom s obzirom da se niste dugo vidjeli
Zabice, bas mi je zao mila, nekako sam bila sigurna da ces bas ti krenuti sa pozitivnim testom,ali nemoj biti tuzna, jos je ciklusa ispred tebe
Mimica, lei, majasocka i ostale trudilice, drzim fige za T, i da nas M sve zaobidje na jedno 9 mj
Pusa za sve vas
Zeli drugom sto i sebi :*
Zabica25 ah ti muški, a vele da mi kompliciramo! Želim ti da što prije ugledaš plusić! 😘 mora doći i taj dobitni ciklus za sve nas koje ga željno čekamo!

Sanjarka, M trenutno nema, čekam, ali jučer su me jajnici cijeli dan ubijali, grčilo dole, a danas sam se probudila kao da sam jučer trčala maraton, miriše na M, vidjet ćemo...u nadi je spas
Mimica super su ti cijene u susjedstvu, blago tebi.
Miska nadam se da će ti roda donijeti srećicu, na go-u u Slavoniji nisam vidjela nijednu rode već sam samo nostalgično gledala u gnijezda
Orhideja držim fige da ti M ne dođe i da nas razveseliš
MajaSocka i meni ultra male šanse, ali uvijek si govorim da je sve moguće...
Lei moguće je da si gladna i od folne, pa ako glad potraje, to je to.
Minions, živjeli ludi susjedi
Ja sam pitala za Lillypie, sad ću probati...

Hvala sanjarka! Evo upravo isprobavam!
Frufi nada još postoji dok ne dođe m! 😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji