Jutro drage trudilice i trudnice.
Pupa2, drago mi je da nemas mucnine i uzivaj mila u trudnoci, hvala ti sto si podrska nama trudilicama i cekas plusice s nama.
Pepita i Stellamaris, nadam se da ste obje dobro i saljem vam puno pusica.
Paula, sta se kod tebe dogadja, kako prolaze dani,jesu plodni trenutno ili se varam
Bambola, i tebi zelim da samo uzivas u svom daru,kao i ostalim trudnicama
Minions, to neki bezobziran ili bezobrazan susjed, neka neka,budice i njega plac tvoje bebe uskoro
Sanjarka88,drago mi je da si bolje u odnosu na jucer i da ostanes dobro i ugledas poz test
Orhideja, tebi i muzu puno uzivanja i vjerujem da ce uroditi plodom s obzirom da se niste dugo vidjeli
Zabice, bas mi je zao mila, nekako sam bila sigurna da ces bas ti krenuti sa pozitivnim testom,ali nemoj biti tuzna, jos je ciklusa ispred tebe
Mimica, lei, majasocka i ostale trudilice, drzim fige za T, i da nas M sve zaobidje na jedno 9 mj
Pusa za sve vas
Zeli drugom sto i sebi :*
Zabica25 ah ti muški, a vele da mi kompliciramo! Želim ti da što prije ugledaš plusić! 😘 mora doći i taj dobitni ciklus za sve nas koje ga željno čekamo!
Sanjarka, M trenutno nema, čekam, ali jučer su me jajnici cijeli dan ubijali, grčilo dole, a danas sam se probudila kao da sam jučer trčala maraton, miriše na M, vidjet ćemo...u nadi je spas
Mimica super su ti cijene u susjedstvu, blago tebi.
Miska nadam se da će ti roda donijeti srećicu, na go-u u Slavoniji nisam vidjela nijednu rode već sam samo nostalgično gledala u gnijezda
Orhideja držim fige da ti M ne dođe i da nas razveseliš
MajaSocka i meni ultra male šanse, ali uvijek si govorim da je sve moguće...
Lei moguće je da si gladna i od folne, pa ako glad potraje, to je to.
Minions, živjeli ludi susjedi
Ja sam pitala za Lillypie, sad ću probati...
Hvala sanjarka! Evo upravo isprobavam!
Frufi nada još postoji dok ne dođe m! 😊
Sanjarka88, bazalna je i dalje 36,8, a kroz dan 37,1- 37,3..
Menge nema, ali me sve boli kao da ću dobiti. Tako da hoću.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Evo uspjela sam staviti lillypie, sad sam pohlepna i dodat ću još svašta
Hvala Sanjarka
Zabice naši muškići su zaista "ludi". Moj je prvi mjesec kad smo počeli tek raditi na bebi (u svibnju) odmah nakon akcije mazio trbuh i govorio :"Di je moja princezica?Ili mali nogometaš?Ha?!! Jesi tu,kupit će ti tata ovo...ono" I cijeli taj mjesec što god mi kupi kaže evo još jedno za bebu, npr. sladoled,smoki,voćkica
I ovih dana na poslu je saznao da dvojica prijatelja čeka bebe, žene su im 5-6 tjedana trudne i vidim po njemu da je malo nervozan.
Sanjarka hvala na uputama za postavljanje, nadam se da sam i ja uspjela
Sortiraj odgovore
Najstariji