Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malano2
    25. Kolovoz 2015. 16:17

Hvala nona ,bas kako kazes bura osjecaja, dodje i prodje,stisava se oluja,miska ,hvala ti na info, je je oznaceno je 200mq B9, mislila sam da je to dovoljna dnevna doza za nas tek trudilice,nesto se unese i hrranom valjda

Zeli drugom sto i sebi :*

Sanjarka88
    25. Kolovoz 2015. 18:05

Evo ja rucala, pa gibam mjenjat osobnu
    Pojavio mi se neki žuti iscjedak nije tekuci nego gust skoro ko komadic neki... Boze Bože sto sve neću umislit i izanalizirat slijedecih par dana haha 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lei
    25. Kolovoz 2015. 18:57

evo ja uzela folnu kiselinu od Natural Wealth-a u ljekarni, 50kn platila, 100 tableta..e sad piše da se piju dvije dnevno, kako vi pijete? dvije ili jednu
    ' hoće imati učinka ako pijem jednu?

zabica25
    25. Kolovoz 2015. 19:41

"Tek kad hCG naraste iznad 25 tada će trudnoću potvrditi i kućni test."

To sam našla na stranici Roditelji.hr i da se danom očekivane M, beta hCG dupla za 2.
    Znači, ako mi je u nedjelju trebala doći M, u pon je 2, u uto je 4, u sri je 8, u čet je 16, u pet je 32 i tek u petak test može otkriti trudnoću preko urina. Sad sve ovisi je li se začeće dogodilo 9.8. ili koji dan prije.
    Uglavnom, nek se svima dupla i onda sve odjedanput donesemo potvrdu od ginekologa da ispod našeg srca kuca još jedno, maleno , sitno :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• orhideja
    25. Kolovoz 2015. 20:17

Ajooooj napisa i ocisti poruku.
    MalaNo svi poznajemo takve dane. Isplaci se sama, da se nikom ne pravdas a ovdje istresi dusu. 
    Ja se javljam sa dva popravljena zuba, u cet radi jos 3.
     Vjestica jos nije dosla a grudi su me danas uzasno zatezale.

Lei
    25. Kolovoz 2015. 22:34

Nisam znala da se beta dupla na dan menge za 2, supp informacija ak je tocna

Orhideja da li ti je dala anesteziju??

Mimica onda cu i ja piti jednu dana, tnx

Paula5
    26. Kolovoz 2015. 00:30

Heeej curke!
    Nona, Lei nadam se da ce pomoci. Ja imam PCOS oduvijek. Znam da necu od toga ostati trudna, ali zelim  organizam ocistiti da se bebica moze lijepo primiti.. Pijem i prenetal, 100 komada cca 140 kn. Na pola sam bocice, kad zavrsim uzet cu folnu. 
    Zabica, orhideja ocekujem s vama plusice, ajmo vise pa dugo nas nije nitko razveselio..
    A miska moja kreten, sta drugo reci.. bila sam prije mjesec i sitno pa moram ponoviti papu.. ne znam zasto.. a sad cu ga lijepo traziti i sve briseve. Kako me zadnji put od*****, kao da nemam pojma o icemu. Kaze cemu brisevi?? Ako papa ne valja onda se rade brisevi?!?? 
    Ako nista ici cu privat. Kod nas ok gin rade samo u bolnici, a u domu zdravlja ovakvi... 
    MalaNo nadam se da si ok. I da su hormoni trudnoce poceli... Draga moja mi smo tu, na srecu moj malac je spavao dok sam ja ludila, a muza nije bilo.. al brzo me proslo, bas sam se olaksala.. ne daj se, mi sve mozemo! 
    Sanjarka i bs tobom odbrojavamo jos sitno... drzim figeeee 
    Peppepula   
    Tena kako si, nista ne javljas?
    Nessah nadam se da si dobro, kao i nasa Stellamaris 
    Trudilice veliki poljubac i laka vam noc...
    Trudnice nase drage nadam se da ste sve dobro.. 

Paula5
    26. Kolovoz 2015. 00:34

Ajme!! Nisam mislila da je miska moja kreten, vec dr. Zarez sam fulnila.. 
    A malano ono o folnoj i b kompleksu sam pokusala shvatiti, ali.... haha 
    Pusa cure!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.