Mimica pms i trudnoća imaju skoro iste simptome, tako da dok m ne dođe sve opcije su otvorene
Paula

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mimica hvala i tebi, ugledaj i ti plus sto prije.
Boze kako sam ovo samo glupo napisala, ne uzima folnu ali uzimam b komplex,, , ako nastavim objasnjavati dalje, ni samu sebe necu razumjeti, znate vi sta sam ja mislila
Mimica hvala i tebi, ugledaj i ti plus sto prije.
Boze kako sam ovo samo glupo napisala, ne uzima folnu ali uzimam b komplex,, , ako nastavim objasnjavati dalje, ni samu sebe necu razumjeti, znate vi sta sam ja mislila
Da folna ti je B9 i preporucena dnevna doza je 400 miligrama,a u trudnoci 800 mikigrama, vidi sto ti pise koju kolicinu sadrzi, mora imat oznaceno.

Zeli drugom sto i sebi :*
Hvala nona ,bas kako kazes bura osjecaja, dodje i prodje,stisava se oluja,miska ,hvala ti na info, je je oznaceno je 200mq B9, mislila sam da je to dovoljna dnevna doza za nas tek trudilice,nesto se unese i hrranom valjda
Zeli drugom sto i sebi :*
Evo ja rucala, pa gibam mjenjat osobnu
Pojavio mi se neki žuti iscjedak nije tekuci nego gust skoro ko komadic neki... Boze Bože sto sve neću umislit i izanalizirat slijedecih par dana haha

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
evo ja uzela folnu kiselinu od Natural Wealth-a u ljekarni, 50kn platila, 100 tableta..e sad piše da se piju dvije dnevno, kako vi pijete? dvije ili jednu
' hoće imati učinka ako pijem jednu?
evo ja uzela folnu kiselinu od Natural Wealth-a u ljekarni, 50kn platila, 100 tableta..e sad piše da se piju dvije dnevno, kako vi pijete? dvije ili jednu
Ja ju isto pijem.U ljekarnoj su mi rekli da pijem samo jednu dnevno,najbolje uz doručak,tko radi na bebi dosta mu je jedna tableta,tj. 400 qg, a kad saznamo da smo trudne počnemo uzimati dvije dnevno, dakle 800 qg koliko se trudnicama i preporučuje folne kiseline.

Znam da sam negdje pročitala... meni je u ljekarni rekla da Natural Wealth nema folnu samu za sebe, nego Prenatal koji osim folne sadržava i druge vitamine. Kako samo 50 kn?

"Tek kad hCG naraste iznad 25 tada će trudnoću potvrditi i kućni test."
To sam našla na stranici Roditelji.hr i da se danom očekivane M, beta hCG dupla za 2.
Znači, ako mi je u nedjelju trebala doći M, u pon je 2, u uto je 4, u sri je 8, u čet je 16, u pet je 32 i tek u petak test može otkriti trudnoću preko urina. Sad sve ovisi je li se začeće dogodilo 9.8. ili koji dan prije.
Uglavnom, nek se svima dupla i onda sve odjedanput donesemo potvrdu od ginekologa da ispod našeg srca kuca još jedno, maleno , sitno :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji