Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lelly
    26. Kolovoz 2015. 10:40

Tu saaaam  Sanjarka sto posto sigurna ne ocekujemo nista posto smo one dane isli tehnikom vadigavan 
    Malo me bilo strah uz antibiotike. Pise i na netu i na samom antibiotiku da se nesmije uzimati u prvom tromjesecju, a na netu sam procitala da moze uzrokovat neuralna ostecenja ploda pa eto da budem na miru radije smo preskocili nego da kasnije umirem od brige 
    Ja sam ovaj mjesec napravila generalku, vadila krv, urinokulturu i briseve+papa. Sve super a sada nas ceka zaposlenih par mjeseci dok ne dobijemo + 

• Malano2
    26. Kolovoz 2015. 11:02

Dobro jutro cure, i hvala vam sto ste tu, Danas se puno puno bolje osjecam, dijelom ste i vi zasluzne za to.
    Nego, hoce neko prijaviti plus danas
    Paula, ja ti jucer nisam bila bas sva svoja,ugl htjela sam reci- Ne uzimam iskljucivo folnu kiselinu, nego sve vitamine B skupine. Ali, ono sto sam napisala se dosta razlikuje od onog sto sam htjela reci haha 
    Ja se iskreno nadam da ce biti nekoliko plusica ovih dana

Zeli drugom sto i sebi :*

zabica25
    26. Kolovoz 2015. 12:18

Meni opet test negativan, ali mislim da mi laže 
    Ja lijepo uzela auto i otišla u Medikol vaditi betu...popodne ili sutra će biti nalazi.
    Da ne razbijam glavu :)
    Naravno, nitko doma ne zna da sam to napravila, neka bude iznenađenje (ako bude!)
    3 dana mi kasni i mislim da bi trebalo pokazati, ne?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Sanjarka88
    26. Kolovoz 2015. 12:35

Zabica to se zove optimizam  kakva je bazalna?
    držimo fige za pozitivnu betu 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lei
    26. Kolovoz 2015. 12:37

Zabica procitala sam da test ispravno pokazuje tek nakon pet dana kasnjenja menge
    Super da si otisla vadit betu
    Koliko si platila??

• Malano2
    26. Kolovoz 2015. 12:40

Sanjarka,  hvala draga.
    zabice, navijamo svi da bude bebac, jedva cekam da javis lipu vijest
    Lelly, bas si me nasmiijala  tehnikom, hvala ti na tome
    Trudnice nase, nadam se da ste dobro i da nemate puno trudnickih tegoba.

Zeli drugom sto i sebi :*

Sanjarka88
    26. Kolovoz 2015. 12:42

Mislim da nema pravila kod testa, nekome pokaže i prije nego zakasni a nekima niti nakon par dana kašnjenja....
    sve je to individualno

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lelly
    26. Kolovoz 2015. 12:44

Lei i Sanjarka, i mi smo vrlo slicno godiste vama. MM 31 a ja 26 
    Zabica drzim fige za betu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.