Tu saaaam Sanjarka sto posto sigurna ne ocekujemo nista posto smo one dane isli tehnikom vadigavan
Malo me bilo strah uz antibiotike. Pise i na netu i na samom antibiotiku da se nesmije uzimati u prvom tromjesecju, a na netu sam procitala da moze uzrokovat neuralna ostecenja ploda pa eto da budem na miru radije smo preskocili nego da kasnije umirem od brige
Ja sam ovaj mjesec napravila generalku, vadila krv, urinokulturu i briseve+papa. Sve super a sada nas ceka zaposlenih par mjeseci dok ne dobijemo +
Dobro jutro cure, i hvala vam sto ste tu, Danas se puno puno bolje osjecam, dijelom ste i vi zasluzne za to.
Nego, hoce neko prijaviti plus danas
Paula, ja ti jucer nisam bila bas sva svoja,ugl htjela sam reci- Ne uzimam iskljucivo folnu kiselinu, nego sve vitamine B skupine. Ali, ono sto sam napisala se dosta razlikuje od onog sto sam htjela reci haha
Ja se iskreno nadam da ce biti nekoliko plusica ovih dana
Zeli drugom sto i sebi :*
Meni opet test negativan, ali mislim da mi laže
Ja lijepo uzela auto i otišla u Medikol vaditi betu...popodne ili sutra će biti nalazi.
Da ne razbijam glavu :)
Naravno, nitko doma ne zna da sam to napravila, neka bude iznenađenje (ako bude!)
3 dana mi kasni i mislim da bi trebalo pokazati, ne?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zabica to se zove optimizam kakva je bazalna?
držimo fige za pozitivnu betu
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zabica procitala sam da test ispravno pokazuje tek nakon pet dana kasnjenja menge
Super da si otisla vadit betu
Koliko si platila??
Sanjarka, hvala draga.
zabice, navijamo svi da bude bebac, jedva cekam da javis lipu vijest
Lelly, bas si me nasmiijala tehnikom, hvala ti na tome
Trudnice nase, nadam se da ste dobro i da nemate puno trudnickih tegoba.
Zeli drugom sto i sebi :*
Mislim da nema pravila kod testa, nekome pokaže i prije nego zakasni a nekima niti nakon par dana kašnjenja....
sve je to individualno
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lei i Sanjarka, i mi smo vrlo slicno godiste vama. MM 31 a ja 26
Zabica drzim fige za betu
Sortiraj odgovore
Najstariji