Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica24
    25. Kolovoz 2015. 12:39

Pozdrav! Ajmo,ajmo...u akciju sve odreda bili plodni dani ili ne
    Moj dragi isto radi po cijele dane,ali stignemo pokrit bar svaki drugi,treći dan.

I mene muče ideje za kuhanje od kad sam se udala.Muževa mama kuhala jedno,moja mama drugo i sad budi pametna pa izmješaj te kuhinje na koje smo navikli  Danas su na meniu pohane palačinke,evo gotove su pa ako je koja gladna ajde

mimica24
    25. Kolovoz 2015. 12:41

Sanjarka,ni ja se ne mogu oslonit na iscjedak, čim prođe m počnem balit i imam rastezljivi,obilni iscjedak koji je navodno plodan. Mjerila sam 2 godine bazalnu pa mi se nije poklapao iscjedak i temp,zato sam prestala mjeriti i opustila se

Sanjarka88
    25. Kolovoz 2015. 12:48

mimica24

Sanjarka,ni ja se ne mogu oslonit na iscjedak, čim prođe m počnem balit i imam rastezljivi,obilni iscjedak koji je navodno plodan. Mjerila sam 2 godine bazalnu pa mi se nije poklapao iscjedak i temp,zato sam prestala mjeriti i opustila se

Ma možda bolje opustit se no meni baza ovo s bazalnom za sada, baš bi voljela malo upoznat kako mi je tijelo funkcionira, ovo za baljenje i kod mene je slično, uvik nešto a neda mi se analizirat kakva je sluz u pitanju u kojoj fazi 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Minions
    25. Kolovoz 2015. 13:06

Ja sam se prošli mjesec orjentirala na ovulaciju na temelju probadanja u jajniku i poštelala aplikaciju na temelju mjesec prije i moram reći da mi je m došla na točno taj dan kak je aplikacija izračunala! Tako da aplikacija se može poštelat prema našim viđenjima! 😊

• orhideja
    25. Kolovoz 2015. 13:06

Hvala vam drage moje na savjetima. Ja se od jutros cudno osjecam. Popila sam kafu i zadrhtala u 10 sati od gladi, muka mi doslo. Bili smo vani i pojela sam duplo manje nego sto bi inace jela. Zatim me je obuzela neka vrucnina i mucnina i pocela sam osjecati parfem na majici koju sam 2 puta nakon parfemisanja oprala. U prosloj trudnici sam imala takodje ta drhtanja od gladi i osjetila sam mirise na kilometar.

zabica25
    25. Kolovoz 2015. 13:12

Evo i mene, bila na poslu (radim kao pripravnik u školi). Bile smo poslije na kavi (ja pila kapučino) i sjedim i samo mi se počne vrtjet u glavi. Znoj me oblio, u trbuhu mi je užasno mučno i povraća mi se, ali ne mogu :/ 
    Da sam na WCu svakih sat vremena i da se čistim kompletna, nevjerojatno...a ujutro je na gaćicama bio bijeli gusti iscjedak.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Sanjarka88
    25. Kolovoz 2015. 13:31

Orhideja i Zabica joj baš pozitivno zvuče vaše simptomi, ajmoooooooooo testići pokažite plusiće 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Minions
    25. Kolovoz 2015. 13:47

Mimica24 ti si napisala da piješ folnu kiselinu od natural wealtha kao i ja, imam pitanje! Koliko tableta popiješ dnevno?

mimica24
    25. Kolovoz 2015. 14:59

Minions*

Mimica24 ti si napisala da piješ folnu kiselinu od natural wealtha kao i ja, imam pitanje! Koliko tableta popiješ dnevno?

Pijem jednu uz doručak,a čim ugledam + počinjem i drugu piti navečer. Teta u ljekarnoj rekla mi je da nema potrebe za dvije kao što piše na ambalaži ako nisam trudna.

Minions
    25. Kolovoz 2015. 13:50

Zabica25 i orhideja simptomi govore ,a sad nek još testovi pokažu! Držte se, uz vas smo i navijamo za plusiće! 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI