Hvala vam drage moje na savjetima. Ja se od jutros cudno osjecam. Popila sam kafu i zadrhtala u 10 sati od gladi, muka mi doslo. Bili smo vani i pojela sam duplo manje nego sto bi inace jela. Zatim me je obuzela neka vrucnina i mucnina i pocela sam osjecati parfem na majici koju sam 2 puta nakon parfemisanja oprala. U prosloj trudnici sam imala takodje ta drhtanja od gladi i osjetila sam mirise na kilometar.
Evo i mene, bila na poslu (radim kao pripravnik u školi). Bile smo poslije na kavi (ja pila kapučino) i sjedim i samo mi se počne vrtjet u glavi. Znoj me oblio, u trbuhu mi je užasno mučno i povraća mi se, ali ne mogu :/
Da sam na WCu svakih sat vremena i da se čistim kompletna, nevjerojatno...a ujutro je na gaćicama bio bijeli gusti iscjedak.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Orhideja i Zabica joj baš pozitivno zvuče vaše simptomi, ajmoooooooooo testići pokažite plusiće
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mimica24 ti si napisala da piješ folnu kiselinu od natural wealtha kao i ja, imam pitanje! Koliko tableta popiješ dnevno?
Zabica25 i orhideja simptomi govore ,a sad nek još testovi pokažu! Držte se, uz vas smo i navijamo za plusiće! 😘
Meni mjerenje te bazalne zvuči komoplicirano, a i tek smo krenuli, ako kroz 3mj ne bude ništa onda ću aktivnije proučavati :))
Iako mm misli da ću ja odmah idući mj ostati trudna, on misli da je to sve tako jednostavno
Cure držim fige da ste trudne, simptomi zvuče obećavajuće
Drage cure,prije sveg mi oprostite ako unosim lose vibre tu,ali danas se toliko jadno osjecam, i sve mislim bit ce mi lakse ako podijelim s vama,bas mi je dan za ne pozeljeti nikom, od jutra placem bez nekog posebnog razloga, fizicki se osjecam kao da me pregazio kamion. Bezvoljna sam,bez energije ma bljak, 23 dc, za moj pms je preeeerano pa ni sama ne znam sta mi je, samo se nadam da ce ubzo proci, jer placem ko blesava,
Zeli drugom sto i sebi :*
Pozdrav drage moje!
Živahno zadnjih dana na našoj temi, samo tako..
Pozdravljam nove nam cure i želim što i svima nama...
MalaNo draga moja, isto to sam ja prošla prije točno tjedan dana.. Isplakala se, jecala sam...
Nakupi se nama svega.. Ja sam ti se za dva sata osjećala kao nova... Cure su mi pomogle lijepim riječima.. Ne daj se, isplaći se ako možeš... Baš mi je žao što se tako osjećaš.. A to mogu biti i trudnički hormoni, nadam se da jesu.. šaljem ti ogroman zagrljaj!!
Miska neka si krenula sa pretragama.. Nadam se da ih neće trebati puno i da ćeš što prije ugledati svoj plusić..
Luki draga hvala ti... Ti si po tome zavrijedila još barem troje.. Kako ste vas dvoje? Jesi radila markere?
Maja mislim na tebe i nadam se da je ovo tvoj ciklus..
Kupila sam danas Femisan a kapi. Miješam vrkutu, stolisnik i list maline za čaj. Pijem i prenetal od Nathural weltha. Piškim trakice. I nije mi sve to nikakav problem, jer bih za svog anđela učinila sve...
Ujutro idem dati urin, preventive radi, jer u pon idem ginekologu da ponovim papa test pa ću tražiti i briseve.. Moj je gin rekao, kad sam rekla da godinu dana radimo na bebi, pa kud žurite??! Imam 35..
Drage moje iščekujem s vama lijepe vijesti, pusa svima!!
Malo sam sebicna,,,ali da se ispravim, cure koje cekate i odbrojavate, od sveg srca vam zelim da to bude trudnoca,
Sanjarka hvala ti mila, nisam bas nesto optimisticna jer je i jos rano za bilo kakve simptome, ali zato se nadam da ce ba neki plus biti od cekalica
Zeli drugom sto i sebi :*
Sortiraj odgovore
Najstariji