Pozdrav! Ajmo,ajmo...u akciju sve odreda bili plodni dani ili ne
Moj dragi isto radi po cijele dane,ali stignemo pokrit bar svaki drugi,treći dan.
I mene muče ideje za kuhanje od kad sam se udala.Muževa mama kuhala jedno,moja mama drugo i sad budi pametna pa izmješaj te kuhinje na koje smo navikli Danas su na meniu pohane palačinke,evo gotove su pa ako je koja gladna ajde

Sanjarka,ni ja se ne mogu oslonit na iscjedak, čim prođe m počnem balit i imam rastezljivi,obilni iscjedak koji je navodno plodan. Mjerila sam 2 godine bazalnu pa mi se nije poklapao iscjedak i temp,zato sam prestala mjeriti i opustila se
Sanjarka,ni ja se ne mogu oslonit na iscjedak, čim prođe m počnem balit i imam rastezljivi,obilni iscjedak koji je navodno plodan. Mjerila sam 2 godine bazalnu pa mi se nije poklapao iscjedak i temp,zato sam prestala mjeriti i opustila se
Ma možda bolje opustit se no meni baza ovo s bazalnom za sada, baš bi voljela malo upoznat kako mi je tijelo funkcionira, ovo za baljenje i kod mene je slično, uvik nešto a neda mi se analizirat kakva je sluz u pitanju u kojoj fazi

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ja sam se prošli mjesec orjentirala na ovulaciju na temelju probadanja u jajniku i poštelala aplikaciju na temelju mjesec prije i moram reći da mi je m došla na točno taj dan kak je aplikacija izračunala! Tako da aplikacija se može poštelat prema našim viđenjima! 😊

Hvala vam drage moje na savjetima. Ja se od jutros cudno osjecam. Popila sam kafu i zadrhtala u 10 sati od gladi, muka mi doslo. Bili smo vani i pojela sam duplo manje nego sto bi inace jela. Zatim me je obuzela neka vrucnina i mucnina i pocela sam osjecati parfem na majici koju sam 2 puta nakon parfemisanja oprala. U prosloj trudnici sam imala takodje ta drhtanja od gladi i osjetila sam mirise na kilometar.
Evo i mene, bila na poslu (radim kao pripravnik u školi). Bile smo poslije na kavi (ja pila kapučino) i sjedim i samo mi se počne vrtjet u glavi. Znoj me oblio, u trbuhu mi je užasno mučno i povraća mi se, ali ne mogu :/
Da sam na WCu svakih sat vremena i da se čistim kompletna, nevjerojatno...a ujutro je na gaćicama bio bijeli gusti iscjedak.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Orhideja i Zabica joj baš pozitivno zvuče vaše simptomi, ajmoooooooooo testići pokažite plusiće

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mimica24 ti si napisala da piješ folnu kiselinu od natural wealtha kao i ja, imam pitanje! Koliko tableta popiješ dnevno?
Mimica24 ti si napisala da piješ folnu kiselinu od natural wealtha kao i ja, imam pitanje! Koliko tableta popiješ dnevno?
Pijem jednu uz doručak,a čim ugledam + počinjem i drugu piti navečer. Teta u ljekarnoj rekla mi je da nema potrebe za dvije kao što piše na ambalaži ako nisam trudna.

Zabica25 i orhideja simptomi govore ,a sad nek još testovi pokažu! Držte se, uz vas smo i navijamo za plusiće! 😘

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji