Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minions
    25. Kolovoz 2015. 11:44

Sanjarka88 A super, držim fige za plusić! 😊 
    A spržit ću luk,papriku i mrkvu na kockice na to stavit mahune i krumpir na kockice,dolijat vodu i tako kuhat pola sata dodat bešamel  i prokuhat i to je to.a uz to kobasice il pljeskavice,a ima i pohanih šnicli od jučer! 
     Moj dragi već cijeli tjedan radi od 6 pa do 18, il 2o, 21h,a radna mu je bila i subota i nedjelja! Al nekad i on je taj koji pokrene akciju,al zato odma nakon toga zaspi  za 1o min od umora! 😴😊

Sanjarka88
    25. Kolovoz 2015. 12:04

Nona hvala na lipim željama  može i dva ja se nebi žalila 
    Držim fige da se riješiš svih tih silinih dijagnoza, pa da beba dođe 

Lei  ciklusi su mi kao i tebi 26-32... kažu da je to uredno šta ja znam.... 
    ja sam isto mislila da mi je 14dc bila o, al temp. kaže 18. Kako si ti skužila O?
    šta se blizanaca tiče, ja neznam kako to ide i imali pravila, meni je mama imala blizanačku trudnoću... e sad 

Minios znam kako je, tako i moj dragi radi puno i svakako, al za malo akcije uvijek dođe volja 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    25. Kolovoz 2015. 12:38

Ja se više ne oslanjam na aplikaciju, čini mi se da ona računa 14 dana prije predviđene o da je uvijek o.
    Pokušaj s bazalnom meni izgleda kao super metoda. 
    No ako ti je bio bijeli iscjedak onda je vjerovatno ok ja se ni u to nemogu pouzdat jer danima "slinim" 

Sanjarka88
    25. Kolovoz 2015. 12:38

Prije predviđene m sam mislila

mimica24
    25. Kolovoz 2015. 12:39

Pozdrav! Ajmo,ajmo...u akciju sve odreda bili plodni dani ili ne
    Moj dragi isto radi po cijele dane,ali stignemo pokrit bar svaki drugi,treći dan.

I mene muče ideje za kuhanje od kad sam se udala.Muževa mama kuhala jedno,moja mama drugo i sad budi pametna pa izmješaj te kuhinje na koje smo navikli  Danas su na meniu pohane palačinke,evo gotove su pa ako je koja gladna ajde

mimica24
    25. Kolovoz 2015. 12:41

Sanjarka,ni ja se ne mogu oslonit na iscjedak, čim prođe m počnem balit i imam rastezljivi,obilni iscjedak koji je navodno plodan. Mjerila sam 2 godine bazalnu pa mi se nije poklapao iscjedak i temp,zato sam prestala mjeriti i opustila se

Minions
    25. Kolovoz 2015. 13:06

Ja sam se prošli mjesec orjentirala na ovulaciju na temelju probadanja u jajniku i poštelala aplikaciju na temelju mjesec prije i moram reći da mi je m došla na točno taj dan kak je aplikacija izračunala! Tako da aplikacija se može poštelat prema našim viđenjima! 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.