Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    25. Kolovoz 2015. 10:27

Drage, zao mi je sto vam je M dosla, hebemu mora I ona jednom odleprsat. 

Paula, drago mi je da ostajes pozitivna te vjerujem da ce ta tvoja pozitiva nadjacat dijagnoze, zasluzujes to. Velika si podrska nama svima, uvijek imas lijepu I toplu rijec za svakoga, ja nekako vjerujem da se dobrota utrostrucava I vrati, te da ce tako ta tvoja dobrota donijet ti dugoocekivani plusic 

Sanjarka, znam da kasnim ali moze meni jedna kavica? 

Nona1, imam sve te dijagnoze kao i ti, plus jos njih, I polovicu lijevog jajnika nemam jer je bio zahvacen tumorom, ali imam bebaca. Samo hrabro naprijed. Ako ceti sto pomoc posto Iimas PCOS, meni je uz njega I dijabetes dosao, zatrudnila sam kada mi se tijelo ocistilo u potpunosti od secera, ne znam ako su ti kontrolirali secer? Jer zna se pojaviti uz PCOS.

Cure, nikad ne recite nikad, sve vas cekaju vase bebice, samo je pitanje vremena kad ce vas iznenaditi. Ljubim vas, I zelim vam poslati jedan orkanski vjetar da otpuse M na min. 9 mjesec.

14.06.2014. L ♥

Minions
    25. Kolovoz 2015. 10:30

Hvala! Evo danas mi je 21 dc, pa i ne mjerim, jer kad se ujutro u 5 zbudim kad i muž ide na posao nemam snage da se okrenem a kamoli da mjerim temp,al mjerim kad se zbudim oko 9, al neznam dal ta vrijedi jer kao da treba odspavat 4h u komadu. 😒

MalaKoza
    25. Kolovoz 2015. 10:36

orhideja, mozes bez problema popravljati zube u trudnoci, ako je lokalna anestezija u pitanju. Pitala sam frendicu koja je stomatolog i rekla je da nema apsolutno nikakvih kontraindikacija. 
    Samo je rekla da napomenes zubarki da si trudna dok ti stavlja ispune, jer neke ispune sadrze zivu.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Sanjarka88
    25. Kolovoz 2015. 10:59

Luki evo već se kuha 

Minions ako ti je znala trajat i 35 dana, a danas je 21dc onda bez problema mogu biti plodni dan, akcijaaaaaa 

Lei kad ti je bila zadnja m?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Minions
    25. Kolovoz 2015. 11:07

Pa tako sam i mislila, nemam što izgubiti,već uživati! 😉💑 (ak bu dragom volja jer cijele dane radi)al prakticiramo svaki drugi dan akciju💜 pa valjda bu nekaj! 
    Evo kad ste već kod kuhanja ja idem kuhat ručak,kaj moji ne budu gladni kad dođu s posla!

Sanjarka88
    25. Kolovoz 2015. 11:21

Minions što kuhaš? Ideje su mi glavni problem od kad sam se udala  
    Tako i treba lipo opušteno, nemogu si ni zamislit da ovaj moj radi 14-15h taj dan, pa mu ja kažem tribamo još i to  ovaj misec nam se pogodilo lipo, imali smo odnos 2 dana prije i na dan o, al sve spontano.

Lei ja sam imala 1.8 a o mi je bila 18.08 tek 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Nona1
    25. Kolovoz 2015. 11:24

LuKi5 hvala na podršci! Idem na kontrole kod endokrinologa svako 3mj, otprilike. Uz nalaze za štitnjaču, vadim nalaze i za tromjesečni šećer, glukozu. Na prvoj kontroli bio mi je na gornjoj granici, prije godinu ipo. Dobila sam u terapiju i metformin..Svi kasniji nalati tromjesečnog šećera su u normali. Mama mi ima dijebates (ne prima inzulin, već troši lijekove) pa mi je dr rekla da ga i ja mogu vrlo lako naslijediti i da se trebam paziti. Nije mi ostalo jasno..ona je tvrdila da imam inzulinsku rezistenciju, al' mi to nije upisala u dijagnozu. A dr sa nuklearne i ginekologica da nemam. Pa i samoj mi je malo konfuzno u glavi od tih njihovih različitih mišljenja. 
    Na koji si ti način čistila organizam od šećera? Dijeta ili neka posebna vrsta prehrane?
     Minions* neka ti ovaj mj donese uspjeh i privatno i poslovno  

Sanjarka88 i tebi želim jednog slatkog malog bebača...može i dva 

Lei
    25. Kolovoz 2015. 11:36

Sanjarka88, a imaš urednu mengu ili? meni varira od 25-32 dana, nezznam jel se to smatra po urednim ?  i O mi je bila nakon 14 dana..
    kad smo kod dva bebaca, moja svekrva ima brata blizanca i sad oni svi govore da ću ja isto imati blizance jer od mm sestra nije imala.. šta mislite koja je vjerojatnost  ??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.