Lei dobro nam došla i puno tipkala Miska ti je sve rekla, za početak lipo i opušteno. Ja sam prije par mjeseci bila na redovnom pregledu, ultrazvuk i papa test i samo sam mu rekla da do kraja godine idemo na bebu i imamo li dozvolu, rekao je samo naprijed
ne daj Bože nekih problema i nemogućnosti začeća onda ću ići na detaljnije pretrage.
ps. i ja imam 27 a mm 31
Pepita čestitke na vjenčanu, neka vam je sretno
Sanjarka, znaci i Vi ste se nedacno bacili u akciju 😂
Super
Drzim nam svima prstice i da sto prije ugledamo +

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lei dobro došla! 😊 evo ja ti pijem folnu kiselinu od natural welta ima 1oo tableta mislim da sam ju platila oko 5o kn! Pijem ju oko 3 mj. Uglavnom svaki dan,a nekad svaki drugi, jer mi se dogodi da zaboravim! 😏
Pepita čestitke na vjenčanju! 😘
Lei dobro došla! 😊 evo ja ti pijem folnu kiselinu od natural welta ima 1oo tableta mislim da sam ju platila oko 5o kn! Pijem ju oko 3 mj. Uglavnom svaki dan,a nekad svaki drugi, jer mi se dogodi da zaboravim! 😏
Pepita čestitke na vjenčanju! 😘
Ja sam bas bila u dm-u malo sam rekla preveliku cijenu. 19.90 kn 60 komada

Lei dobro došla! Cure su sve već rekle. Osobno nisam išla na nikakve pretrage, bila sam na godišnjem pregledu krajem prošle godine, gdje mi je uziman PAPA i rađen uzv, pijem folnu od natural wealtha kao i Minions,a koštalo me 100 tableta 40 kn i pijem čaj od vrkute koji u ljekarnoj dođe oko 11 kn. Sretno i da brzo ugledaš pozitivan test.

Vece mame i buduce mame ☺ ja sam jos uvijek na odmoru. Pisala sam vam, da sam u planu otici gin na pregled pa se bacit u akciju za drugom bebom. Prije 2 vikenda sam imala odnos s muzem i ono u sekundi nismo bili sigurni, da li smo na vrijeme stali a prosli vikend smo imali odnos bez zastite. Mene vec danima muce predmenstrualni bolovi i tegobe raznorazne. Prosli mjesec sam menstr. Imala 23. A evo jos nisam dobila. Jutros sam radila test...negativan. malo me strah, idem zube popravljati, uz anesteziju. Al s druge strane, nekako mi nevjerovatno da se moglo od prve zakaciti 😆
Vece mame i buduce mame ☺ ja sam jos uvijek na odmoru. Pisala sam vam, da sam u planu otici gin na pregled pa se bacit u akciju za drugom bebom. Prije 2 vikenda sam imala odnos s muzem i ono u sekundi nismo bili sigurni, da li smo na vrijeme stali a prosli vikend smo imali odnos bez zastite. Mene vec danima muce predmenstrualni bolovi i tegobe raznorazne. Prosli mjesec sam menstr. Imala 23. A evo jos nisam dobila. Jutros sam radila test...negativan. malo me strah, idem zube popravljati, uz anesteziju. Al s druge strane, nekako mi nevjerovatno da se moglo od prve zakaciti 😆
Hvala Vam cure na diivnoj dobrodoslici 😊😊
Otici cu u ljekarnu po folnu iako mi je muz malo skeptican, boji se da uzimam nesto na svoju ruku..
Ma do prije mjesec dana nismo uopce planirali bebu ni nista, i zadnja menga mi kasnila 5dana i totalno smo zabrijali da sam trudna i ja na kraju dobijem M, sok..
Pa smo onda odlucili ici na bebu bez obzira sto smo podstanari..
Hvala Vam cure na diivnoj dobrodoslici 😊😊Otici cu u ljekarnu po folnu iako mi je muz malo skeptican, boji se da uzimam nesto na svoju ruku..Ma do prije mjesec dana nismo uopce planirali bebu ni nista, i zadnja menga mi kasnila 5dana i totalno smo zabrijali da sam trudna i ja na kraju dobijem M, sok..Pa smo onda odlucili ici na bebu bez obzira sto smo podstanari..
To ti svaki ginekolog preporuci da se pije folna kao priprema za trudnocu, nije to nista na tvoju ruku ne brini.. to nije lijek ni antibiotik to su samo vitamini i ako se pridrzavas uputstva kako se piju ne mogu ti skodit nikako, naravno neces popit saku svaki dan nego jednu ili dvije.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji