Vece mame i buduce mame ☺ ja sam jos uvijek na odmoru. Pisala sam vam, da sam u planu otici gin na pregled pa se bacit u akciju za drugom bebom. Prije 2 vikenda sam imala odnos s muzem i ono u sekundi nismo bili sigurni, da li smo na vrijeme stali a prosli vikend smo imali odnos bez zastite. Mene vec danima muce predmenstrualni bolovi i tegobe raznorazne. Prosli mjesec sam menstr. Imala 23. A evo jos nisam dobila. Jutros sam radila test...negativan. malo me strah, idem zube popravljati, uz anesteziju. Al s druge strane, nekako mi nevjerovatno da se moglo od prve zakaciti 😆
Vece mame i buduce mame ☺ ja sam jos uvijek na odmoru. Pisala sam vam, da sam u planu otici gin na pregled pa se bacit u akciju za drugom bebom. Prije 2 vikenda sam imala odnos s muzem i ono u sekundi nismo bili sigurni, da li smo na vrijeme stali a prosli vikend smo imali odnos bez zastite. Mene vec danima muce predmenstrualni bolovi i tegobe raznorazne. Prosli mjesec sam menstr. Imala 23. A evo jos nisam dobila. Jutros sam radila test...negativan. malo me strah, idem zube popravljati, uz anesteziju. Al s druge strane, nekako mi nevjerovatno da se moglo od prve zakaciti 😆
Hvala Vam cure na diivnoj dobrodoslici 😊😊
Otici cu u ljekarnu po folnu iako mi je muz malo skeptican, boji se da uzimam nesto na svoju ruku..
Ma do prije mjesec dana nismo uopce planirali bebu ni nista, i zadnja menga mi kasnila 5dana i totalno smo zabrijali da sam trudna i ja na kraju dobijem M, sok..
Pa smo onda odlucili ici na bebu bez obzira sto smo podstanari..
Lei jesmo jesmo, u braku smo 2tjedna, i ovo nam je drugi ciklus truda, prvi skoro ne računam jer smo malo kasno prestali koristit zastitu i onda mi m zakasni 7 dana ka nikad u zivotu kad ono nista
Bit ce Zabica otvara sezonu plusuca a onda idemo sve ostale za njom
U kojoj si ti ono fazi ciklusa?
Orhideja jednom je sasvim dovoljno drzim fige da m i ne dođe
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Miska, drago mi je da si se javila. Neka si se narucila, tamo su strucni ljudi koji bi trebalI I hoce pomoci, zato broji to sebi kao jedan uspjeh sto si se odlucila na taj korak. Onaj tko pomoc trazi tome ce se I pomoc! Navijam da sve prodje u najboljem redu.
Zabice, nadam se da si uhvatila malu zabicu;)
url=https://lilypie.com]
Pepita, cestitke! Ja odbrojavam jos 1mj :)
Dobrodosla Lei I sto manje se zadrzala tu!
Moja prica sto se tice raznih preparata, ne uzimam nista, nekako vidim da bi me to puno opterecivalo, aa I ovako sama sebe opteretim Poprilicno raznim mislima. Moja odluka je ako se u roku 6mj truda nista ne dogodi, onda pocinjem vucI I te poteze. Ali koristim lh trakice, ovo je sad 2mj da ih koristim. Nisam cak ni isla na pregled, ici cu na redovni.
I da kad smo kod lh trakica ispada da mi je sinoc u noci bio pik, jer radila sam trakicu na vecer bila je dosta tamna ali ne dovoljno, jutros je bila malo blijeďa, a maloprije je gotovo ni nema!
Sorry sto sam oduljila!
Ajmo ti plusici...
Orhideja.....zasto ne, sve je moguce :) drzim fige
Sortiraj odgovore
Najstariji