Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malano2
    24. Kolovoz 2015. 14:05

Zabica, bice da je trudnoca uzrok temp  i navijam da jest, Miska, tebi drzim fige da prodje sve kako si sama zelis i kako je najbolje

Zeli drugom sto i sebi :*

zabica25
    24. Kolovoz 2015. 14:06

Hvala, hvala...sva sam se naježila :)
    Idemo sve zajedno do +

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

zabica25
    24. Kolovoz 2015. 14:23

Svaki je savjet dobrodošao..i ja se nadam da mi neće pasti. Do sad sam uvijek kroz dan imala najviše 37,2, a sad 37,4 pa se naveliko nadam ;)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Sanjarka88
    24. Kolovoz 2015. 14:40

Sve je moguć, al Žabice mi virujemo da je kod tebe plusić u pitanju  ako sam dobro sračunala danas ti je 15dpo, a kažu ako je 16dpo temp još povišena da je vrlo vjerovatno t u pitanju  držim fige do neba! 

Miska sretno na pretragama, uz tebe smo 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lei
    24. Kolovoz 2015. 14:43

Pozz cure, ja sam nova ovdje, čitam Vas dugo, ali prvi put tipkam :)
    Mi smo se konačno odlučili na bebu, pa me zanima da li ste Vi prije te odluke išle ginekologu, vadili krv i obavile sve potrebne pretrage pa tek onda radili na bebi ili :)??

Idem ginu tek za mjesec dana, pa ne znam da li da se još strpimo tih mj dana dok ne obavim sve pretrage...
    Inače, ja imam 27 god, a mm 31.

miska
    24. Kolovoz 2015. 14:50

Lei

Pozz cure, ja sam nova ovdje, čitam Vas dugo, ali prvi put tipkam :)
    Mi smo se konačno odlučili na bebu, pa me zanima da li ste Vi prije te odluke išle ginekologu, vadili krv i obavile sve potrebne pretrage pa tek onda radili na bebi ili :)??

Idem ginu tek za mjesec dana, pa ne znam da li da se još strpimo tih mj dana dok ne obavim sve pretrage…
    Inače, ja imam 27 god, a mm 31.

Dobro nam dosla!
    Ne morate cekati pregled, ne moze vam se nista desit ako krenete odmah, osim.trudnoce naravno, sto bi bilo pozitivno. Ja osobno obavljam ginekoloski jednom godisnje tako da sam isla na normalni ginekoloski 4. ili 5. ciklus, ne sjecam se tocno. Svejedno ce ti napraviti klasicni pregled, papu i ultrazvuk ako budes htjela i to ti je za pocetak to. Tako da slobodno u akciju i neka bude uspjesna da imate sto vidjeti sljedeci mjesec na pregledu 

Pepita2109
    24. Kolovoz 2015. 15:52

Dobrodošle stare i nove trudilice 
    Paula draga hvala ti na lijepim željama 

Sretnooo čekalice 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

MiniiMii
    24. Kolovoz 2015. 16:02

Od srca svima vama želim da zatrudnite i da rodite bebaća koji će vas gnjaviti hihi 
    Cure a imala neka od vas smečkasti iscjedak, mislim obilnije? meni čudno ... x)
    A ta temperatura prati cijelu trudnoću? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI