Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lei
    24. Kolovoz 2015. 14:43

Pozz cure, ja sam nova ovdje, čitam Vas dugo, ali prvi put tipkam :)
    Mi smo se konačno odlučili na bebu, pa me zanima da li ste Vi prije te odluke išle ginekologu, vadili krv i obavile sve potrebne pretrage pa tek onda radili na bebi ili :)??

Idem ginu tek za mjesec dana, pa ne znam da li da se još strpimo tih mj dana dok ne obavim sve pretrage...
    Inače, ja imam 27 god, a mm 31.

Pepita2109
    24. Kolovoz 2015. 15:52

Dobrodošle stare i nove trudilice 
    Paula draga hvala ti na lijepim željama 

Sretnooo čekalice 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

MiniiMii
    24. Kolovoz 2015. 16:02

Od srca svima vama želim da zatrudnite i da rodite bebaća koji će vas gnjaviti hihi 
    Cure a imala neka od vas smečkasti iscjedak, mislim obilnije? meni čudno ... x)
    A ta temperatura prati cijelu trudnoću? 

Sanjarka88
    24. Kolovoz 2015. 16:39

Lei dobro nam došla i puno tipkala  Miska ti je sve rekla, za početak lipo i opušteno. Ja sam prije par mjeseci bila na redovnom pregledu, ultrazvuk i papa test i samo sam mu rekla da do kraja godine idemo na bebu i imamo li dozvolu, rekao je samo naprijed 
    ne daj Bože nekih problema i nemogućnosti začeća onda ću ići na detaljnije pretrage. 
    ps. i ja imam 27 a mm 31 

Pepita čestitke na vjenčanu, neka vam je sretno 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Minions
    24. Kolovoz 2015. 18:51

Lei dobro došla! 😊 evo ja ti pijem folnu kiselinu od natural welta ima 1oo tableta mislim da sam ju platila oko 5o kn! Pijem ju oko 3 mj. Uglavnom svaki dan,a nekad svaki drugi, jer mi se dogodi da zaboravim! 😏 
    Pepita čestitke na vjenčanju! 😘

mimica24
    24. Kolovoz 2015. 20:13

Lei dobro došla! Cure su sve već rekle. Osobno nisam išla na nikakve pretrage, bila sam na godišnjem pregledu krajem prošle godine, gdje mi je uziman PAPA i rađen uzv, pijem folnu od natural wealtha kao i Minions,a koštalo me 100 tableta 40 kn i pijem čaj od vrkute koji u ljekarnoj dođe oko 11 kn. Sretno i da brzo ugledaš pozitivan test.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.