Zabica, bice da je trudnoca uzrok temp i navijam da jest, Miska, tebi drzim fige da prodje sve kako si sama zelis i kako je najbolje
Zeli drugom sto i sebi :*
Hvala, hvala...sva sam se naježila :)
Idemo sve zajedno do +

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Svaki je savjet dobrodošao..i ja se nadam da mi neće pasti. Do sad sam uvijek kroz dan imala najviše 37,2, a sad 37,4 pa se naveliko nadam ;)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sve je moguć, al Žabice mi virujemo da je kod tebe plusić u pitanju ako sam dobro sračunala danas ti je 15dpo, a kažu ako je 16dpo temp još povišena da je vrlo vjerovatno t u pitanju
držim fige do neba!
Miska sretno na pretragama, uz tebe smo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozz cure, ja sam nova ovdje, čitam Vas dugo, ali prvi put tipkam :)
Mi smo se konačno odlučili na bebu, pa me zanima da li ste Vi prije te odluke išle ginekologu, vadili krv i obavile sve potrebne pretrage pa tek onda radili na bebi ili :)??
Idem ginu tek za mjesec dana, pa ne znam da li da se još strpimo tih mj dana dok ne obavim sve pretrage...
Inače, ja imam 27 god, a mm 31.
Pozz cure, ja sam nova ovdje, čitam Vas dugo, ali prvi put tipkam :)
Mi smo se konačno odlučili na bebu, pa me zanima da li ste Vi prije te odluke išle ginekologu, vadili krv i obavile sve potrebne pretrage pa tek onda radili na bebi ili :)??
Idem ginu tek za mjesec dana, pa ne znam da li da se još strpimo tih mj dana dok ne obavim sve pretrage…
Inače, ja imam 27 god, a mm 31.
Dobro nam dosla!
Ne morate cekati pregled, ne moze vam se nista desit ako krenete odmah, osim.trudnoce naravno, sto bi bilo pozitivno. Ja osobno obavljam ginekoloski jednom godisnje tako da sam isla na normalni ginekoloski 4. ili 5. ciklus, ne sjecam se tocno. Svejedno ce ti napraviti klasicni pregled, papu i ultrazvuk ako budes htjela i to ti je za pocetak to. Tako da slobodno u akciju i neka bude uspjesna da imate sto vidjeti sljedeci mjesec na pregledu

Dobrodošle stare i nove trudilice
Paula draga hvala ti na lijepim željama
Sretnooo čekalice
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Od srca svima vama želim da zatrudnite i da rodite bebaća koji će vas gnjaviti hihi
Cure a imala neka od vas smečkasti iscjedak, mislim obilnije? meni čudno ... x)
A ta temperatura prati cijelu trudnoću?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji