Pozz cure, ja sam nova ovdje, čitam Vas dugo, ali prvi put tipkam :)
Mi smo se konačno odlučili na bebu, pa me zanima da li ste Vi prije te odluke išle ginekologu, vadili krv i obavile sve potrebne pretrage pa tek onda radili na bebi ili :)??
Idem ginu tek za mjesec dana, pa ne znam da li da se još strpimo tih mj dana dok ne obavim sve pretrage...
Inače, ja imam 27 god, a mm 31.
Dobrodošle stare i nove trudilice
Paula draga hvala ti na lijepim željama
Sretnooo čekalice
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Od srca svima vama želim da zatrudnite i da rodite bebaća koji će vas gnjaviti hihi
Cure a imala neka od vas smečkasti iscjedak, mislim obilnije? meni čudno ... x)
A ta temperatura prati cijelu trudnoću?
Lei dobro nam došla i puno tipkala Miska ti je sve rekla, za početak lipo i opušteno. Ja sam prije par mjeseci bila na redovnom pregledu, ultrazvuk i papa test i samo sam mu rekla da do kraja godine idemo na bebu i imamo li dozvolu, rekao je samo naprijed
ne daj Bože nekih problema i nemogućnosti začeća onda ću ići na detaljnije pretrage.
ps. i ja imam 27 a mm 31
Pepita čestitke na vjenčanu, neka vam je sretno
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lei dobro došla! 😊 evo ja ti pijem folnu kiselinu od natural welta ima 1oo tableta mislim da sam ju platila oko 5o kn! Pijem ju oko 3 mj. Uglavnom svaki dan,a nekad svaki drugi, jer mi se dogodi da zaboravim! 😏
Pepita čestitke na vjenčanju! 😘
Lei dobro došla! Cure su sve već rekle. Osobno nisam išla na nikakve pretrage, bila sam na godišnjem pregledu krajem prošle godine, gdje mi je uziman PAPA i rađen uzv, pijem folnu od natural wealtha kao i Minions,a koštalo me 100 tableta 40 kn i pijem čaj od vrkute koji u ljekarnoj dođe oko 11 kn. Sretno i da brzo ugledaš pozitivan test.
Sortiraj odgovore
Najstariji