Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    24. Kolovoz 2015. 23:00

Lei jesmo jesmo, u braku smo 2tjedna, i ovo nam je drugi ciklus truda, prvi skoro ne računam jer smo malo kasno prestali koristit zastitu i onda mi m zakasni 7 dana ka nikad u zivotu kad ono nista 
    Bit ce  Zabica otvara sezonu plusuca a onda idemo sve ostale za njom 
    U kojoj si ti ono fazi ciklusa?

Orhideja jednom je sasvim dovoljno  drzim fige da m i ne dođe

Lei
    25. Kolovoz 2015. 10:31

Sanjarka88

Lei jesmo jesmo, u braku smo 2tjedna, i ovo nam je drugi ciklus truda, prvi skoro ne računam jer smo malo kasno prestali koristit zastitu i onda mi m zakasni 7 dana ka nikad u zivotu kad ono nista 
    Bit ce  Zabica otvara sezonu plusuca a onda idemo sve ostale za njom 
    U kojoj si ti ono fazi ciklusa?

Orhideja jednom je sasvim dovoljno  drzim fige da m i ne dođe

Mi smo isto prošli mj bez zastite ali smo nakon plodnih dana, tako da ću ovaj mj sigurno dobiti M, koja treba doći za 3 dana 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mallla
    24. Kolovoz 2015. 23:29

Miska, drago mi je da si se javila. Neka si se narucila, tamo su strucni ljudi koji bi trebalI I hoce pomoci, zato broji to sebi kao jedan uspjeh sto si se odlucila na taj korak. Onaj tko pomoc trazi tome ce se I pomoc! Navijam da sve prodje u najboljem redu.

Zabice, nadam se da si uhvatila malu zabicu;)

url=https://lilypie.com]

Mallla
    24. Kolovoz 2015. 23:42

Pepita, cestitke! Ja odbrojavam jos 1mj :)

Dobrodosla Lei I sto manje se zadrzala tu!

Moja prica sto se tice raznih preparata, ne uzimam nista, nekako vidim da bi me to puno opterecivalo, aa I ovako sama sebe opteretim Poprilicno raznim mislima. Moja odluka je ako se u roku 6mj truda nista ne dogodi, onda pocinjem vucI I te poteze. Ali koristim lh trakice, ovo je sad 2mj da ih koristim. Nisam cak ni isla na pregled, ici cu na redovni.

I da kad smo kod lh trakica ispada da mi je sinoc u noci bio pik, jer radila sam trakicu na vecer bila je dosta tamna ali ne dovoljno, jutros je bila malo blijeďa, a maloprije je gotovo ni nema!

Sorry sto sam oduljila!
    Ajmo ti plusici...

Mallla
    24. Kolovoz 2015. 23:44

Orhideja.....zasto ne, sve je moguce :) drzim fige

Minions
    25. Kolovoz 2015. 07:25

Jutreko! 😊
    Evo da i ja jedan dan ranoranim! 😉 morala sam,idem na razgovor za posao! Pa ćemo da vidimo kak bu prošao i dal bum počela raditi,al svakak radimo na bebici pa kad bude bude! 😊
    Miska tamo će ti sigurno pomoći! 😘     
    Sve vas pozdravljam,javim kak je prošlo! 😘😘

zabica25
    25. Kolovoz 2015. 07:31

Minions*, sretno na razgovoru!
    Sanjarka88, kasni li M?
    Kod mene je još uvijek negativno, ali NEMA PREDAJE!
    Bazalna se povisila za 0,1 stupanj. 
    Nisam još uhvatila žabicu..haha..baš sam se lijepo nasmijala za jutro.
    Bilo bi mi drago da otvorim sezonu , ali isto tako želim da i netko drugi otvori pa se ja samo priključim :) Čitam vas svaki dan i baš mi je lijepo ovdje s vama

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• orhideja
    25. Kolovoz 2015. 07:49

Jutro drage moje, ni jutros je nema 😂 sta mislite o cinjenici da popravljam zube sa anestezijom...dal moze naskoditi ako bi zaista bila trudna. Bez anestezije ne mogu a ako sad ne popravim ova 3 ili 4 zuba onda i ostadose.

zabica25
    25. Kolovoz 2015. 07:51

Jutro orhideja, koliko ti kasni M?
    2 dana? Ja bih zubaru rekla da mislim da sam trudna i pitala ga može li anestezija utjecati na plod.

orhideja
    25. Kolovoz 2015. 08:55

zabica25

Jutro orhideja, koliko ti kasni M?
    2 dana? Ja bih zubaru rekla da mislim da sam trudna i pitala ga može li anestezija utjecati na plod.

Jutro. Obzirom da mi menstr.nisi uvijek redovne, mislim na brij dana u mjesecu...jos sam u nedoumici. U martu 17. April 15. Maj 24 (al je tad bas sve bilo poremeceno), juni 22, juli 23 i eto danas je 25. Al nisam jos dobila. Al sam prosli vikend imala bas cudno probadanje u jajniku i od tad kao da imam pms.

Nona1
    25. Kolovoz 2015. 08:59

Dobro jutroooo svima!  
    MalaNo hvala na lijepim željama..i ja tebi, kao i ostalim članicama koje žele postati majke..da im se ta želja što skorije ostvari. 
     Miska dobro je da si se naručila na preglede. Vjerujem da ćeš naići na dobre liječnike, koji će ti objasniti i uputiti te što trebaš činiti. I sama sam bila, tako da to nije ništa strašno. Time možeš biti korak bliže svom malom bebaču.
    MiniMii odradila sam većinu pregleda, barem ono što je doktorica za sad smatrala da trebam. Pa i jest i nije ok. Pošto imam Hashimoto i PCOS..to je samo od sebe smatnja, al' se može regulirati. Po dosadašnjim svim pregledima, problem je u izostanku, preskakanj ovulacija. Ovaj ciklus sam je upratila pomoću lh trakica pa vidjet ćemo. Meni se taj smeđi iscjedak javi zbog disbalansa hormona. I prije sam ga imala svaki mj, dok sam imala polip. Poslije uklanjanja polipa, bilo je dosta ciklusa mirovanja. Sad se nekad pojavi, nekad ne.
    Lei dobrodošla  i što prije ti se ostvarila želja za majčinstvom! Ako si redovno išla na ginekološke preglede i bilo sve ok, mislim da ne moraš žuriti kod doktora..
    Zabica25 nadam se da to isčekivanje kod tebe znači početak nečeg lijepoga 
    Minions* sretno na razgovoru za posao 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI