Jutreko! 😊
Evo da i ja jedan dan ranoranim! 😉 morala sam,idem na razgovor za posao! Pa ćemo da vidimo kak bu prošao i dal bum počela raditi,al svakak radimo na bebici pa kad bude bude! 😊
Miska tamo će ti sigurno pomoći! 😘
Sve vas pozdravljam,javim kak je prošlo! 😘😘
Minions*, sretno na razgovoru!
Sanjarka88, kasni li M?
Kod mene je još uvijek negativno, ali NEMA PREDAJE!
Bazalna se povisila za 0,1 stupanj.
Nisam još uhvatila žabicu..haha..baš sam se lijepo nasmijala za jutro.
Bilo bi mi drago da otvorim sezonu , ali isto tako želim da i netko drugi otvori pa se ja samo priključim :) Čitam vas svaki dan i baš mi je lijepo ovdje s vama
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Jutro drage moje, ni jutros je nema 😂 sta mislite o cinjenici da popravljam zube sa anestezijom...dal moze naskoditi ako bi zaista bila trudna. Bez anestezije ne mogu a ako sad ne popravim ova 3 ili 4 zuba onda i ostadose.
Jutro orhideja, koliko ti kasni M?
2 dana? Ja bih zubaru rekla da mislim da sam trudna i pitala ga može li anestezija utjecati na plod.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Dobro jutro cure
minions sretno na razgovoru za posao, javi obvezno kako je prošlo
Zabice nema predaje, nestrpljivo očekujemo tvoj plusić, super da bazalna raste
Orhideja koliko ja znam anestezija ne smeta trudnoći no napomeni zubaru da postoji mogućnost t pa vidi što kaže.
Ja sam danas 25dc, 7dpo. Inače su m ciklusi normalno 26-32 pa od sutra kreće iščekivanje. Bazalna je i dalje lipo povišena. A od jutros je krenula lagana osjetljivost cica, i na momente jako štrecanje nisko u trbuhu neznam da li je jajnik nekako me više šreca po sredini. Uglavnom ništa posebno, standardni pms simptomi
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala curke! 😘Evo da javim da je razgovor dobro prošao i da sutra idem na probni radni dan,pa ću valjda više znati dal bum dobila posao il ne!
Zaboravila sam napisat da me je danas ujutro dok sam još spavala probadalo u lijevom jajniku,a i par puta sad dok sam hodala gradom, moguće da je tek sad ovulacija(jer mi nekad znala biti oko 34.35 dana)tko bi znao, znat ću više u ponedjeljak kad idem ginekologici! 😊
Minions super za posao , nek proban rad bude uspješan
Koji ti je danas dc? Mjeriš li bazalnu?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji