Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minions
    24. Kolovoz 2015. 10:40

MalaNo od sveg srca se nadam da je to implantacija! 💜 držim fige! 😊 😘

Nona1
    24. Kolovoz 2015. 10:45

MalaNo od srca ti želim da to bude implatacijsko 

Ja čekam evo skoro 3 godine...tako da ni vi se nemojte obeshrabriti! Dođu teži dani, dani koji se psihički teže podnose..al' idemo dalje! 

• Malano2
    24. Kolovoz 2015. 10:48

Minions hvala draga,
    zabice, sve to mogu biti lijepi i obecavajuci simptomi, bili smo svjedoci ovdje mnogima neg testovima koji su postali pozitivni

Zeli drugom sto i sebi :*

MiniiMii
    24. Kolovoz 2015. 10:57

MalaNo: želim ti od sveg  da je implatacijsko i da dobiješ plusić :D

zabica25: Testovi nikad nisu 100% sigurni hihi, probaj ponovo ili odi kod doktora, uz tebe sam i nadam se da je beba u pitanju, ipak su to i simptomi trudnoće :*

Nona1: a preglede si sve obavila i to, sve uredu, želim i tebi ubrzo plusić <3

Sanjarka88
    24. Kolovoz 2015. 11:02

MalaNo navijamo za implantaciju kad ti je bila o? 

Žabice znaš li ti kad ti je bila o točno? ništa zato šta je negativan, do kraja tjedna će bit pozitivan 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mallla
    24. Kolovoz 2015. 12:55

Malano, sanjarka I zabica....drzim fige da je to to! Trebaju nam malo ti plusici ovdje!

Hvala vam cure sto ste pune nade I pozitive I sto to raspolozenje uspijete prebacit na mene!

Miska,  Paula kako ste mi vi?

miska
    24. Kolovoz 2015. 13:57

MajaSocka

Malano, sanjarka I zabica….drzim fige da je to to! Trebaju nam malo ti plusici ovdje!

Hvala vam cure sto ste pune nade I pozitive I sto to raspolozenje uspijete prebacit na mene!

Miska,  Paula kako ste mi vi?

Ja sam se upravo narucila na pregled u kliniku za neplodnost , u cetvrtak idem na pregled i ne znam kako se trenutno osjecam. I dobro jer sam se napokon pomakla s mjesta i prestravljeno jer nisam mislila da ce do toga doci. Taman se potrefilo da ocekujem ovulaciju ovih dana pa me odmah i narucilo da vidimo prvo to, pa onda radim dalje ono sto ce mi reci. Ma da sad kazu da trcim do mjeseca i natrag napravila bi to. Eto to su moje novosti 

url=https://lilypie.com]

zabica25
    24. Kolovoz 2015. 13:48

MalaNo, sretno! Navijam i ja da je implantacija...pa da se M narugaš do mile volje :)
    Moja zadnja O je bila 9.8. što znači da je jučer trebala ONA doći, ali nije. Valjda joj bebač ne da :)
    Joj, kakve ja nade ulažem u to i zamisli da se onda razočaram :/

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

zabica25
    24. Kolovoz 2015. 14:00

Temperatura 37,4 ??? jel moguće da se nekaj događa?

miska
    24. Kolovoz 2015. 14:17

zabica25

Temperatura 37,4 ??? jel moguće da se nekaj događa?

Ne zelim ti rusiti raspolozenje, al meni je takav slucaj s temperaturom bio prosli ciklus, isto povisena bazalna i isto temperatura kroz dan 37.4 37.5 i tako puna dva tjedna i ipak je dosla m i to treci dan kasnjenja i na dan kad je dobila je bazalna takoder ostala povisena, tek je drugi dan malo pala pa onda malo porasla pa opet pala. 
    Nadam se da je kod tebe ipak u pitanju T, drzim fige 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Malano2
    24. Kolovoz 2015. 14:01

Nona1, minimii,sanjarka,majasocka,zabica, hvala cure,zajedno smo jace , nadam se ali ne smijem previse, tesko bude kad si umislim simptome pa se razocaram, sad cemo onako laganini iscekivati, i sve koje zele bebicu da im uskoro sreca namigne . 
    Sanjarka, ne znam kad je bila O, jer je ne pratim bas,ali da smo pokrivali sve prethodne dane to jesmo
    Bas tako Nona1, dodju teski dani, ali i prodju, nadam se da ces i ti uskoro docekati svog andjela

Zeli drugom sto i sebi :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI