MalaNo od sveg srca se nadam da je to implantacija! 💜 držim fige! 😊 😘
MalaNo od srca ti želim da to bude implatacijsko
Ja čekam evo skoro 3 godine...tako da ni vi se nemojte obeshrabriti! Dođu teži dani, dani koji se psihički teže podnose..al' idemo dalje!

Minions hvala draga,
zabice, sve to mogu biti lijepi i obecavajuci simptomi, bili smo svjedoci ovdje mnogima neg testovima koji su postali pozitivni
Zeli drugom sto i sebi :*
MalaNo: želim ti od sveg da je implatacijsko i da dobiješ plusić :D
zabica25: Testovi nikad nisu 100% sigurni hihi, probaj ponovo ili odi kod doktora, uz tebe sam i nadam se da je beba u pitanju, ipak su to i simptomi trudnoće :*
Nona1: a preglede si sve obavila i to, sve uredu, želim i tebi ubrzo plusić <3
MalaNo navijamo za implantaciju kad ti je bila o?
Žabice znaš li ti kad ti je bila o točno? ništa zato šta je negativan, do kraja tjedna će bit pozitivan

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Malano, sanjarka I zabica....drzim fige da je to to! Trebaju nam malo ti plusici ovdje!
Hvala vam cure sto ste pune nade I pozitive I sto to raspolozenje uspijete prebacit na mene!
Miska, Paula kako ste mi vi?
Malano, sanjarka I zabica….drzim fige da je to to! Trebaju nam malo ti plusici ovdje!
Hvala vam cure sto ste pune nade I pozitive I sto to raspolozenje uspijete prebacit na mene!
Miska, Paula kako ste mi vi?
Ja sam se upravo narucila na pregled u kliniku za neplodnost , u cetvrtak idem na pregled i ne znam kako se trenutno osjecam. I dobro jer sam se napokon pomakla s mjesta i prestravljeno jer nisam mislila da ce do toga doci. Taman se potrefilo da ocekujem ovulaciju ovih dana pa me odmah i narucilo da vidimo prvo to, pa onda radim dalje ono sto ce mi reci. Ma da sad kazu da trcim do mjeseca i natrag napravila bi to. Eto to su moje novosti

url=https://lilypie.com]
MalaNo, sretno! Navijam i ja da je implantacija...pa da se M narugaš do mile volje :)
Moja zadnja O je bila 9.8. što znači da je jučer trebala ONA doći, ali nije. Valjda joj bebač ne da :)
Joj, kakve ja nade ulažem u to i zamisli da se onda razočaram :/

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Temperatura 37,4 ??? jel moguće da se nekaj događa?
Temperatura 37,4 ??? jel moguće da se nekaj događa?
Ne zelim ti rusiti raspolozenje, al meni je takav slucaj s temperaturom bio prosli ciklus, isto povisena bazalna i isto temperatura kroz dan 37.4 37.5 i tako puna dva tjedna i ipak je dosla m i to treci dan kasnjenja i na dan kad je dobila je bazalna takoder ostala povisena, tek je drugi dan malo pala pa onda malo porasla pa opet pala.
Nadam se da je kod tebe ipak u pitanju T, drzim fige

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Nona1, minimii,sanjarka,majasocka,zabica, hvala cure,zajedno smo jace , nadam se ali ne smijem previse, tesko bude kad si umislim simptome pa se razocaram, sad cemo onako laganini iscekivati, i sve koje zele bebicu da im uskoro sreca namigne .
Sanjarka, ne znam kad je bila O, jer je ne pratim bas,ali da smo pokrivali sve prethodne dane to jesmo
Bas tako Nona1, dodju teski dani, ali i prodju, nadam se da ces i ti uskoro docekati svog andjela
Zeli drugom sto i sebi :*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji