Malano, sanjarka I zabica....drzim fige da je to to! Trebaju nam malo ti plusici ovdje!
Hvala vam cure sto ste pune nade I pozitive I sto to raspolozenje uspijete prebacit na mene!
Miska, Paula kako ste mi vi?
url=https://lilypie.com]
MalaNo, sretno! Navijam i ja da je implantacija...pa da se M narugaš do mile volje :)
Moja zadnja O je bila 9.8. što znači da je jučer trebala ONA doći, ali nije. Valjda joj bebač ne da :)
Joj, kakve ja nade ulažem u to i zamisli da se onda razočaram :/
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Temperatura 37,4 ??? jel moguće da se nekaj događa?
Nona1, minimii,sanjarka,majasocka,zabica, hvala cure,zajedno smo jace , nadam se ali ne smijem previse, tesko bude kad si umislim simptome pa se razocaram, sad cemo onako laganini iscekivati, i sve koje zele bebicu da im uskoro sreca namigne .
Sanjarka, ne znam kad je bila O, jer je ne pratim bas,ali da smo pokrivali sve prethodne dane to jesmo
Bas tako Nona1, dodju teski dani, ali i prodju, nadam se da ces i ti uskoro docekati svog andjela
Zeli drugom sto i sebi :*
Zabica, bice da je trudnoca uzrok temp i navijam da jest, Miska, tebi drzim fige da prodje sve kako si sama zelis i kako je najbolje
Zeli drugom sto i sebi :*
Hvala, hvala...sva sam se naježila :)
Idemo sve zajedno do +
Svaki je savjet dobrodošao..i ja se nadam da mi neće pasti. Do sad sam uvijek kroz dan imala najviše 37,2, a sad 37,4 pa se naveliko nadam ;)
Sve je moguć, al Žabice mi virujemo da je kod tebe plusić u pitanju ako sam dobro sračunala danas ti je 15dpo, a kažu ako je 16dpo temp još povišena da je vrlo vjerovatno t u pitanju
držim fige do neba!
Miska sretno na pretragama, uz tebe smo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji