Bambola: Morat ću da, a valjda budu htjeli,, jer kod mene moraš čekati godinu dana da nemaš bebu pa tek onda,, budem ja ovaj mjesec probala sa čajevima ako ne ide direkt kod doktora :3
mimica24: upravo to, kad sam bila u Vtc. na čiščenju doktor je bio sve suprotnog od moga, stvarno svaka mu čast puno mi je pomogao.
Budem si onda uzela hihi, Hvala ti puno :*
Sanjarka88: Budem vidjela kako će reagirat ovaj put :P jel ti kasni ili još čekaš? X)
Ne kasni mi, trebam tek za vikend dobit

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nije mi bas jasna ta logika od godine dana... Okej svi doktori smatraju god dana pokusavanja prosjekom, al kakve to ima veze sa brisevima? 😳u nas se oni rade kad se pocinjes trudit i, ako ne uspije, opet nakon god dana. Ja znam da ima tih uvrnutih doktora sta kazu da su ti nalazi skupi sta meni osobno digne zivac do svemira i nazad! Placam dopunsko i sve namete, imam pravo na to! U St se ceka tjedan dana nalaze, hpv sam cekala dva tjedna jer im je krepa bija aparat za mjerenje tih virusa.
Vijeuj nije ni meni, ja ću ga tražit da napravi pretrage pa šta bude bude :P ako treba i malo više ću reći da radim na bebi, mislim godinu dana da pokušavam x)

minions: hvala ti <3
Sanjarka88: nadam se da nećeš dobiti hihi. Nadam se da ćeš prije ugledati plusić :* koliko dugo radiš na bebi?
MiniMi tek smo krenuli, ovo mi je drugi ciklus
pa da kažeš da se trudiš godinu dana kao da oni znaju

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka88: ohoo uz tebe sam i javi plusić što prije
Nona1: ma bitno je da znam da mogu imat bebu i trudit ću se koliko god trebalo, upravo to :)
jutro. Dobrodoslica za nove, neka nam donesu sto vise plusica i radosti
. Nadam se da ste sve dobro.
Paula, bas me i nema dugo tu mila, ne stignem od obaveza,a i iskreno zadnja M me toliko dotukla psih. da sam pocela strahovati hocu li ikad zatrudniti. Vrijeme ide,prolazi,mjeseci, M za M, od bebe nista, malo manje od god dana se trudimo i radimo na bebi.Nego to je sad iza mene, takva vrsta osjecaja i razmisljanja, i dalje idemo s lijepim mislima kakva cu biti trudnica, kakva cu biti mama, koja kolica kupiti i sl, tome, ciji cemo plus sada ugledati ..I da, to krvarenje mi je trajalo samo nekoliko minuta, prije receno trag krvi nego krvarenje, na 20dc. i prestalo. Pred nama je da saznamo jel implantacija ili neki disbalans hormona, hvala curama koje navijaju da je implantacija
. Ove sto odbrojavaju, ne stigla vam vjestica za 9 mj minimalno
. pozdrav za nase trudnice
Zeli drugom sto i sebi :*
Evo me, evo Sanjarka88 :) Držim fige da M ne dođe :)
Ja ujutro radila test i negativan je, ali ništa zato. Možda mi se ciklus odužio budući da mi nisu redoviti, a imam i gljivičnu infekciju koju liječim Plymicolom. Više ne pecka kod mokrenja, ali je neugodan osjećaj i boli na dodir :/
Uglavnom, jajnici i prepone i dalje rasturaju kao i križa, a i temp je još prisutna (bazalna 36,9, a sad 37,2 )
Nadam se da nije neka viroza jer imam osjećaj da me lovi gripa, samo bih spavala. Ali imam neki osjećaj kao da se u meni nekaj događa ili sve ja to umišljam..hmmm...i stalno mi se povraća.
Nona1 i MiniiMi, dobrodošle :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji