Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    24. Kolovoz 2015. 09:52

MiniMi tek smo krenuli, ovo mi je drugi ciklus 

pa da kažeš da se trudiš godinu dana kao da oni znaju 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

MiniiMii
    24. Kolovoz 2015. 10:03

Sanjarka88: ohoo uz tebe sam i javi plusić što prije 

Nona1: ma bitno je da znam da mogu imat bebu i trudit ću se koliko god trebalo, upravo to :)

• Malano2
    24. Kolovoz 2015. 10:25

jutro. Dobrodoslica za nove, neka nam donesu sto vise plusica i radosti. Nadam se da ste sve dobro.
    Paula, bas me i nema dugo tu mila, ne stignem od obaveza,a i iskreno zadnja M me toliko dotukla psih. da sam pocela strahovati hocu li ikad zatrudniti. Vrijeme ide,prolazi,mjeseci, M za M, od bebe nista, malo manje od god dana se trudimo i radimo na bebi.Nego to je sad iza mene, takva vrsta osjecaja i razmisljanja, i dalje idemo s lijepim mislima kakva cu biti trudnica, kakva cu biti mama, koja kolica kupiti i sl, tome, ciji cemo plus sada ugledati ..I da, to krvarenje mi je trajalo samo nekoliko minuta, prije receno trag krvi nego krvarenje, na 20dc. i prestalo. Pred nama je da saznamo jel implantacija ili neki disbalans hormona, hvala curama koje navijaju da je implantacija . Ove sto odbrojavaju, ne stigla vam vjestica za 9 mj minimalno . pozdrav za nase trudnice

Zeli drugom sto i sebi :*

zabica25
    24. Kolovoz 2015. 10:37

Evo me, evo Sanjarka88 :) Držim fige da M ne dođe :)
    Ja ujutro radila test i negativan je, ali ništa zato. Možda mi se ciklus odužio budući da mi nisu redoviti, a imam i gljivičnu infekciju koju liječim Plymicolom. Više ne pecka kod mokrenja, ali je neugodan osjećaj i boli na dodir :/ 
    Uglavnom, jajnici i prepone i dalje rasturaju kao i križa, a i temp je još prisutna (bazalna 36,9, a sad 37,2 ) 
    Nadam se da nije neka viroza jer imam osjećaj da me lovi gripa, samo bih spavala. Ali imam neki osjećaj kao da se u meni nekaj događa ili sve ja to umišljam..hmmm...i stalno mi se povraća.

Nona1 i MiniiMi, dobrodošle :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Minions
    24. Kolovoz 2015. 10:40

MalaNo od sveg srca se nadam da je to implantacija! 💜 držim fige! 😊 😘

• Malano2
    24. Kolovoz 2015. 10:48

Minions hvala draga,
    zabice, sve to mogu biti lijepi i obecavajuci simptomi, bili smo svjedoci ovdje mnogima neg testovima koji su postali pozitivni

Zeli drugom sto i sebi :*

MiniiMii
    24. Kolovoz 2015. 10:57

MalaNo: želim ti od sveg  da je implatacijsko i da dobiješ plusić :D

zabica25: Testovi nikad nisu 100% sigurni hihi, probaj ponovo ili odi kod doktora, uz tebe sam i nadam se da je beba u pitanju, ipak su to i simptomi trudnoće :*

Nona1: a preglede si sve obavila i to, sve uredu, želim i tebi ubrzo plusić <3

Sanjarka88
    24. Kolovoz 2015. 11:02

MalaNo navijamo za implantaciju kad ti je bila o? 

Žabice znaš li ti kad ti je bila o točno? ništa zato šta je negativan, do kraja tjedna će bit pozitivan 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.