MiniiMii ja sam u Vinkovcima,a stanje s doktorima je isto. Samo se čude što zahtjevamo. Eto svaka čast izuzetcima,neću ih sve stavljati u isti koš.
Čaj od vrkute imaš u svim ljekarnama, barem kod nas ima zaista u svakoj i dođe ti oko 11 kn. Mene je riješio bolnih menstruacija,a fin mi je za piti i mnoge žene ga piju. Možeš na netu pročitat na što sve djeluje vrkuta kod žena,a imaš i temu na klokanici o raznim preparatima i čajevima za lakše začeće
Bambola meni je dragi rekao da kad budem trudna da bar neću više imat pms i neću bit luda ja sam mu rekla da ću u trudnoći biti još luđa
MiniMi mijenja ti to, stvarno su neki doktori totalno neozbiljni
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam danas 24dc, nema nikakvih simptoma još ni umišljenih ni ne umišljenih
ako mi je 0 bila 18dc, tek sam na 6dpo
Jutreko!!! 😊
MiniiMii dobrošla, žao mi je što si morala sve to proći! Nadam se da ćeš što prije ugledat plusić! 😊
MajaSocka mislimo pozitivno pa možda bude plusić ovaj mjesec! 😘😉
Aaa mimica, meni je muz iz Vinkulje. I da, za gljivice, nisu opasne, ali se ni ne uzgajaju. Osim Canestenom sam ih rjesavala Citrofitom i ujutro mlaka voda plus iscjedjen limun na taste. Pliz nemojte se beljit, stvar je navike. Prvih par dana ne pase, kasnije je skroz okej! Takodjer svako toliko malo na dijetu ciscenja tjedan dana, u proljece sam dva puta dnevno uzimala taj pripravak od meda, aloe vere i cuvarkuce. Moj plan je bija ocistit se i nekako prirodno ojacat organizam, a ako ne upali- trazit kemiju! Ja sam prvo uvik za te šamanske lijekove.
Bambola: Morat ću da, a valjda budu htjeli,, jer kod mene moraš čekati godinu dana da nemaš bebu pa tek onda,, budem ja ovaj mjesec probala sa čajevima ako ne ide direkt kod doktora :3
mimica24: upravo to, kad sam bila u Vtc. na čiščenju doktor je bio sve suprotnog od moga, stvarno svaka mu čast puno mi je pomogao.
Budem si onda uzela hihi, Hvala ti puno :*
Sanjarka88: Budem vidjela kako će reagirat ovaj put :P jel ti kasni ili još čekaš? X)
Ne kasni mi, trebam tek za vikend dobit
Nije mi bas jasna ta logika od godine dana... Okej svi doktori smatraju god dana pokusavanja prosjekom, al kakve to ima veze sa brisevima? 😳u nas se oni rade kad se pocinjes trudit i, ako ne uspije, opet nakon god dana. Ja znam da ima tih uvrnutih doktora sta kazu da su ti nalazi skupi sta meni osobno digne zivac do svemira i nazad! Placam dopunsko i sve namete, imam pravo na to! U St se ceka tjedan dana nalaze, hpv sam cekala dva tjedna jer im je krepa bija aparat za mjerenje tih virusa.
minions: hvala ti <3
Sanjarka88: nadam se da nećeš dobiti hihi. Nadam se da ćeš prije ugledati plusić :* koliko dugo radiš na bebi?
Sortiraj odgovore
Najstariji