Draga Pepita zelim ti sve najbolje u bracnom zivotu!! Neka dragi Bog cuva vasu obitelj!! Ogroman poljubac i zagrljaj ti saljem!!
Hvala Pupa, draga moja
Doci ce i nas mjesec..
Nadam se da ti je bolje, da mozes jesti... taman dok skuzis sta ti pase mucnine ce prestati.. nadam se sto prije..
Nemam trenutno Canesten - namazala sam se Plymicolom.
Nakon jednom mazanja mi je peckanje prošlo kao i bol, ali definitivno se odnosa jedno vrijeme suzdržavamo :)
Hvala na brzim odgovorima.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Malakoza drzimo fige da za Bozic bude najljepsi poklon
Zabice mazi proci ce i naravno mislim na tebe sutra ujutro
Ostale curke pusaaa

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
malakoza držimo fige!
Žabice neka ovo bude tvoj tjedan :)
Ja sinoć radila LH trakice bila jedva vidljiva crta, večeras dooobro potamnila, vjerovatno je pik sutra, al večeras mi dragi otišao na put, šmrc, šmrc!
Ali ovdje ću sa svima vama čekati plusiće!

url=https://lilypie.com]
Bok svima. Ja sam nova na klokanici al svaki dan pratim i citam vasa pitanja i probleme i uvijek sam uz vas. Udala sam se u 7 mj. Prosle godine i silno zelimo dijetee.... Ostala sam trudna u 12 mj. Al nisam imala zdravatveno pa sam cekala da rjesim to pa onda kod ginekologa ali kako sam cekala prokrvarila sam i zavrsila na ciscenju u 7 tjednu trudnoce ://// od tada nikako da zatrudnim. Svaki mjesec pokusavamo ali uzaludno. Neznam zbog cega ni zasto. Sto mi je najgore moram cekat godinu dana da krenem na te preglede za trudnocu i u cemu je problem, a to je tek u 2 mj. :// nestrpljiva sam jako i zabrinuta. Jedino sto me tjesi je to da sigurno mogu imati dijete jer sam jednom ostala. A mene sad zanima kakvih vi iskustva imate? Dali bi mi mozda ginekolog i prije napravio pretrage ako mu se ob
ratim ili moram cekat godinu dana ? Dali mogu nekako povecat plodnost? Jel ima nekakvih tableta koje bi pomogle? Puno bi znacilo vase misljenje. Pozz svima kiss emoticon
imala sam i ja te gljivice prije 2 mj. trebalo mi je tijedan dana da ih se riješim i kad sam trebala kasnije kontrolu da vidim dali je sve u redu nisu me htjeli primiti.. :P
Dobro jutro curke
ajmo tko je za kavicu, ja kuham
MajaSocka i dan prije je dovoljan, čak sam negdje čitala da je bolje imati dan prije O odnos nego na sam dan, nemam pojma ni zašto ni kako
MiniMi dobro nam došla žao mi je zbog pobačaja možda bi ti pretrage radilo i prije s obzirom na pobačaj, otiđi na pregled pa se savjetuj s doktorom.Želim ti čim prije plusić
Žabice gdje si?? ajde čekamo dobre vijesti

pda,,, ma nezz baš me ljuti što moram čekati, a i sad imam problema sa menstruacijom, imala sam ju 25-oga i ovaj mjesec dobila ranije 21-oga i danas mi već prestalo... čak sam mislila da je to implatacijsko krvarenje al bilo je obilno krvarenje tako da nije to, moram se javiti al kad imam glupog doktora :// ne želi nikad da pomogne sve je to za njega normalnoo,,,
ovo za odnos je bolje je ranije jer kažu da sperma ostane duže od dva dana u tebi pa bi bila i na dan ovulacije,,, tako kažu hihi :*
Postoji li opcija da promijeniš doktora?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji