Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniiMii
    24. Kolovoz 2015. 07:30

Bok svima. Ja sam nova na klokanici al svaki dan pratim i citam vasa pitanja i probleme i uvijek sam uz vas. Udala sam se u 7 mj. Prosle godine i silno zelimo dijetee.... Ostala sam trudna u 12 mj. Al nisam imala zdravatveno pa sam cekala da rjesim to pa onda kod ginekologa ali kako sam cekala prokrvarila sam i zavrsila na ciscenju u 7 tjednu trudnoce ://// od tada nikako da zatrudnim. Svaki mjesec pokusavamo ali uzaludno. Neznam zbog cega ni zasto. Sto mi je najgore moram cekat godinu dana da krenem na te preglede za trudnocu i u cemu je problem, a to je tek u 2 mj. :// nestrpljiva sam jako i zabrinuta. Jedino sto me tjesi je to da sigurno mogu imati dijete jer sam jednom ostala. A mene sad zanima kakvih vi iskustva imate? Dali bi mi mozda ginekolog i prije napravio pretrage ako mu se ob
    ratim ili moram cekat godinu dana ? Dali mogu nekako povecat plodnost? Jel ima nekakvih tableta koje bi pomogle? Puno bi znacilo vase misljenje. Pozz svima kiss emoticon

MiniiMii
    24. Kolovoz 2015. 07:31

imala sam i ja te gljivice prije 2 mj.  trebalo mi je tijedan dana da ih se riješim i kad sam trebala kasnije kontrolu da vidim dali je sve u redu nisu me htjeli primiti.. :P

Sanjarka88
    24. Kolovoz 2015. 08:12

Dobro jutro curke 

ajmo tko je za kavicu, ja kuham 

MajaSocka i dan prije je dovoljan, čak sam negdje čitala da je bolje imati dan prije O odnos nego na sam dan, nemam pojma ni zašto ni kako 

MiniMi dobro nam došla žao mi je zbog pobačaja  možda bi ti pretrage radilo i prije s obzirom na pobačaj, otiđi na pregled pa se savjetuj s doktorom.Želim ti čim prije plusić 

Žabice gdje si?? ajde čekamo dobre vijesti 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

MiniiMii
    24. Kolovoz 2015. 08:20

pda,,, ma nezz baš me ljuti što moram čekati, a i sad imam problema sa menstruacijom, imala sam ju 25-oga i ovaj mjesec dobila ranije 21-oga i danas mi već prestalo... čak sam  mislila da je to implatacijsko krvarenje al bilo je obilno krvarenje tako da nije to, moram se javiti al kad imam glupog doktora :// ne želi nikad da pomogne sve je to za njega normalnoo,,,

ovo za odnos je bolje je ranije jer kažu da sperma ostane duže od dva dana u tebi pa bi bila i na dan ovulacije,,, tako kažu hihi  :*

Sanjarka88
    24. Kolovoz 2015. 08:24

Postoji li opcija da promijeniš doktora?

mimica24
    24. Kolovoz 2015. 08:29

MiniiMii dobro došla. Žao mi je što si doživjela i želim ti što prije plusić. Evo ako si kod moje dr. onda nije čudo što nakon pobačaja nije radila pretrage jer je njoj isto sve to normalno,sve se eto događa po njenom. Izgleda da liječnika koji ne rade svoj posao kako treba ima svugdje.Kod nas u slavoniji samo par privatnika zaista odradi svoj posao stručno.Mene je moja dr. blijedo gledala kad sam htjela briseve,čisto da izliječim ako ima nešto pa da mirno uđem u trudnoću jer neke bakterije ni nemaju simptome (npr. ureaplazma), a poslije kad se desi nešto poput pobačaja onda krive nas jer se nismo pazile

Što se plodnosti tiče, možeš počet piti čaj od vrkute (meni je super) i femisan a kapi.

Mallla
    24. Kolovoz 2015. 08:31

Dobro jutro cure!
    Sanjarka, eh da bar....mala nada ce tinjat al tamo negdje duboko u podsvjesti! Ne zelim se previse nadat!

Minimii dobro dosla! Zao mi je za to sto ti se dogodilo.
    Koliko su ti inace ciklusi?

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    24. Kolovoz 2015. 08:40

MajaSocka obično iznenadi kad se najmanje nadaš 
    Ipak je žena plodnija malo više od jednog dana inače bi pari sf zatrudnit da je samo jedan dan 

MiniiMii
    24. Kolovoz 2015. 08:51

Sanjark88 : postoji ali to bi morala putovati vlakom do Virovitice, nezz morat vidjet što će mi reći dr. pa ako bude i dalje takvo, nema mi druge nego kod drugoga dr. da se prbacim.. :P

mimica24: hvala ti punoo :* ja sam ti u Slatini kod dr. Butorca, pa upravo to, kad sam pobacila tražila sam da mi naprave papa test jer nisam ni jednom, sestra me je čudno gledala i ptala me zašto da pravim papa test -.-  
    Prvi put čujem za taj čaj,, jel se ima za kupiti u trgovini ili?? hvala :D

MajaSocka: hvala! :D točno 30 dana :P  i želim ti srećo da dobiješ plusić :*

naravno i svima koje pokušavate na bebi <3

(nemojte se ljutiti još ne znam kako se označuje hihi)

Bambola
    24. Kolovoz 2015. 09:03

MiniMe i zene dobro vam jutro! Mini zao mi ke radi ishoda, al u moje gin je praksa da cim joj kazes kako radis na bebi da te posalje na briseve i kompletnu krvnu sliku plus urin! Ja bi svakako inzistirala na tim osnovnim pretragama jer nije da te boli trepavica. If you know what I mean. Ukoliko je sve okej, prvo imas cajeve, koji mjesec probaj sa njima, ako ne pali, pitaj za Klomifen. 
    Paula i cure sa M bas mi je tugica... Navijam za vase bebace jako jako! 
    Tece 10 ti tjedan i ujutro sam super, navecer sam zombi. Imam vecernje mucnine, nekad promjene raspolozenja i sve te radosti. PMS pojacan na n-tu! 
    Netko je pita za Femisan A, ja sam ih pila u ciklusu kad sam ostala trudna i to je ujedno bija prvi i posljednji ciklus 😁a gle, nisu jeftine, al kako sam bila dosta na putu, cajevi su mi bili nezgodni, pa sam njih kapala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.