Mimica24, hvala na objašnjenju :)
Minions* nema potrebe za ispričavanjem, shvatila sam da si na mene mislila :)
Sanjarka88, da, od sutra počinje avantura sa testovima :) Trbuh mi rastura, jake bolove imam.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
I da, malo prije smo imali AKCIJU ( :) ) i jako me počelo boljeti i peći na samom početku tako da smo odmah prestali. Pojavilo se pečenje prilikom mokrenja i bijeli grudasti iscjedak. Dal je to normalno u ranoj trudnoći ili je gljivična infekcija? Uglavnom, sad mirujem u krevetu dok bol ne prođe.
Nekako osjećam kao da mi se u tijelu nešto događa, ali sad me to izbezumilo :/
Hej curke, pozdravljam vas sve!
Zabica sretno!! Zelim ti da vec sutra ugledas plusic..
Tena sta ima kod tebe? Nadam se lijepih vijesti..
Ostale cure
Paula i Peppepula, bas mi je zao zbog M... Nadam se da ce vas zaobici uskoro u sirokom luku!!!
Sve ostale koje cekate sretno!
Zabica, grudasti iscjedak i peckanje i boluckanje su obicno znak gljivicne infekcije. Ja sam stavljala vaginalete i mazala plimycolom, kao i muz..,iako smo tad jos bili decko i cura, al znalo se pojaviti s vremena na vrijeme i u to vrijeme treba izbjegavati odnose...
Draga Pepita zelim ti sve najbolje u bracnom zivotu!! Neka dragi Bog cuva vasu obitelj!! Ogroman poljubac i zagrljaj ti saljem!!
Hvala Pupa, draga moja
Doci ce i nas mjesec..
Nadam se da ti je bolje, da mozes jesti... taman dok skuzis sta ti pase mucnine ce prestati.. nadam se sto prije..
Nemam trenutno Canesten - namazala sam se Plymicolom.
Nakon jednom mazanja mi je peckanje prošlo kao i bol, ali definitivno se odnosa jedno vrijeme suzdržavamo :)
Hvala na brzim odgovorima.
Malakoza drzimo fige da za Bozic bude najljepsi poklon
Zabice mazi proci ce i naravno mislim na tebe sutra ujutro
Ostale curke pusaaa
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
malakoza držimo fige!
Žabice neka ovo bude tvoj tjedan :)
Ja sinoć radila LH trakice bila jedva vidljiva crta, večeras dooobro potamnila, vjerovatno je pik sutra, al večeras mi dragi otišao na put, šmrc, šmrc!
Ali ovdje ću sa svima vama čekati plusiće!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji