Evo da se javim :)
M nije stigla niti danas neće jer je temp još uvijek visoka. Jutarnja, bazalna u pola 7 bila je 36,8, a sad sam opet mjerila i 37,0. Popodne će biti i viša. Test budem radila svaki dan ovaj tjedan i neću se zamarati ako će do srijede-četvrtka biti negativan, čekat ću da prođe barem tjedan dana i onda bi trebao sigurno biti pozitivan :)
Naravno, ako se prije ne pojavi kraljica na crvenom tepihu
Bilo bi mi drag da otvorim sezonu pluseva/dviju crtica :)
I da, što je PCOS? Nisam upoznata s tim
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Dobro jutrooooo
Zabice obecavajuceeeee
Znaci sutra ide test? Ajmoo
Miska i Paula znam toliko vremena obeshrabri al nema gubljenja nade....❤
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I naravno, Zabice, želim da ni ne dočekaš kraljicu na crvenom tepihu,držim palčeve
Jutreko! 😊
Žabica nadam se da temperatura neće niti pasti i da će se pokazat plusić!
Miška i Paula samo hrabro naprijed! 😊😘
Imam pitanje vezano za folnu kiselinu, počela sam ju piti prije 3 mj. Na svoju ruku, odma u ciklusu poslje sam primjetila razliku. Tijekom ovulacije sam osjetila pritisak u jajniku što mi se nikad nije dogodilo prije, a i prošli ciklus je isto bilo tako,a ovaj ciklus ništa od probadanja,a niti su mi grudi osjetljive što je bio slučaj zadnja 2 mj nakon ovulacije! Da napomenem da ne pijem baš svaki dan, jer nekad zaboravim i ne pridajem pažnju joj jako veliku,al ju popijem min.svaki dr,dan! Dal se kojoj događalo što slično?danas sam 19dc. 😊😘😘
Dragi i ja smo poceli prakticirati svaka 3 dana. S obzirom na moje dosadasnje neovuliranje i nepravilne cikluse, ako nas i iznenadi ovulacija, mislim da bi to trebalo pokriti plodne dane. Jer citala sam da nije dobro niti precesto jer se slabi kvaliteta spermija. A i da nam ne postane to samo rutina.
S time da sad ne mogu docekati iducu M, da krenem napokon sa Klomifenom... i onda se nadat da cemo za Bozic ispod bora moci staviti lijepo upakirano iznenadenje za buduce bake i djedove
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Ispričavam se na krivo napisanim nadimcima žurila sam se tipkati! 😞 zabica25, Miska 😘😘
Minions pijem folnu i osjetila sam nekakvo probadanje u području jajnika,ali nisam povezivala s tim što pijem
Onda je to zbog folne kiseline,al ovaj ciklus ništa. Il još nije bila ovulacija il se ublažilo jer sam odlučila izbacit simptome i sve vezano uz trudnoću iz glave i ne zamarat se previše da moram biti trudna,već kad bude bude! 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji