Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    22. Kolovoz 2015. 21:13

Sanjarka88 sad smo u 15. ciklusu pokusavanja...i predugo mi traje!

Paula5 navrsila sam 26...nisu neke rizicne godine ali negdje je zapelo pa ne ide...

Paula5
    22. Kolovoz 2015. 21:45

Naravno da godine nisu bitne ako predugo traje pokusavanje.. ne znam zasto sam mislila da imas malo vise.. zelim ti od srca da sto prije ugledas svoj plusic..
    Ja najstarija ovdje... punih 35. Ajme...

miska
    22. Kolovoz 2015. 21:58

Paula5

Naravno da godine nisu bitne ako predugo traje pokusavanje.. ne znam zasto sam mislila da imas malo vise.. zelim ti od srca da sto prije ugledas svoj plusic..
    Ja najstarija ovdje… punih 35. Ajme…

Postaralo me vec to iscekivanje 
    Biti ce plusici svima nama kad tad, samo se moramo nauciti nositi s tim propalim i neuspjelim ciklusima i naoruzati se strpljenjem, samo na zalost ne postoji neka carobna formula koja bi to sve pojednostavila.

Paula5
    22. Kolovoz 2015. 22:41

Dobro si to rekla.. ja imam djecaka od 3,5 god. I nije mi nikad dosadno, ali stalno mislim na to i ne znam kako ne misliti... a nemam bas ni puno vremena za opustanje...obzizom na sve dijagnoze i godine..
    Al mislim pozitivno i pomazem tijelu dodatnim preparatima..
    Saljem ti poljubac i zagrljaj!!  Doci ce i nasih 5 minuta...tj. 9 mjeseci.. 

miska
    22. Kolovoz 2015. 23:00

Paula5

Dobro si to rekla.. ja imam djecaka od 3,5 god. I nije mi nikad dosadno, ali stalno mislim na to i ne znam kako ne misliti… a nemam bas ni puno vremena za opustanje…obzizom na sve dijagnoze i godine..
    Al mislim pozitivno i pomazem tijelu dodatnim preparatima..
    Saljem ti poljubac i zagrljaj!!  Doci ce i nasih 5 minuta…tj. 9 mjeseci.. 

Naravno da hoce, sto su godine i sve dijagnoze kad je zelja jaca od svega! 
    Pozdravi i zagrljaji tebi i tvom velikom decku 

zabica25
    23. Kolovoz 2015. 08:54

Evo da se javim :)
    M nije stigla niti danas neće jer je temp još uvijek visoka. Jutarnja, bazalna u pola 7 bila je 36,8, a sad sam opet mjerila i 37,0. Popodne će biti i viša. Test budem radila svaki dan ovaj tjedan i neću se zamarati ako će do srijede-četvrtka biti negativan, čekat ću da prođe barem tjedan dana i onda bi trebao sigurno biti pozitivan :)
    Naravno, ako se prije ne pojavi kraljica na crvenom tepihu  
    Bilo bi mi drag da otvorim sezonu pluseva/dviju crtica :)

I da, što je PCOS? Nisam upoznata s tim

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Sanjarka88
    23. Kolovoz 2015. 09:01

Dobro jutrooooo
    Zabice obecavajuceeeee 
    Znaci sutra ide test? Ajmoo 

Miska i Paula znam toliko vremena obeshrabri al nema gubljenja nade....❤

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mimica24
    23. Kolovoz 2015. 09:33

Zabice PCOS je sindrom policističnih janika

mimica24
    23. Kolovoz 2015. 09:34

I naravno, Zabice, želim da ni ne dočekaš kraljicu na crvenom tepihu,držim palčeve

Minions
    23. Kolovoz 2015. 10:34

Jutreko! 😊
    Žabica nadam se da temperatura neće niti pasti i da će se pokazat plusić! 
    Miška i Paula samo hrabro naprijed! 😊😘 
    Imam pitanje vezano za folnu kiselinu, počela sam ju piti prije 3 mj. Na svoju ruku, odma u ciklusu poslje sam primjetila razliku. Tijekom ovulacije sam osjetila pritisak u jajniku što mi se nikad nije dogodilo prije, a i prošli ciklus je isto bilo tako,a ovaj ciklus ništa od probadanja,a niti su mi grudi osjetljive  što je bio slučaj zadnja 2 mj nakon ovulacije! Da napomenem da ne pijem baš svaki dan, jer nekad zaboravim i ne pridajem pažnju joj jako veliku,al ju popijem min.svaki dr,dan! Dal se kojoj događalo što slično?danas sam 19dc. 😊😘😘

MalaKoza
    23. Kolovoz 2015. 10:52

Minions*, ja sam isto primjetila bol u jajnicima u sred ciklusa od kad pijem folnu. Samo sta se meni javljaju i naleti mucnine i vrtoglavica. A u zadnje vrijeme u PMS-u i za vrijeme M, grudi ni ne osjetim, a prije su me znale izludit ako nisam nosila grudnjak u tom periodu i bile jako bolne. 
    Pitala sam svoju gin. i ona je rekla da su to moguce nuspojave. 
    Ja pijem Clavellu. to je folna s dodatkom jos nekih tvari za uspostavu ciklusa ( sto meni bas i ne pomaze).

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI