Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    22. Kolovoz 2015. 17:32

Sanjarka koji ti je danas dc? 
    Miska znam kako se osjecas... ti pijes cajeve? Jos nesto?
    Ja razmisljam da krenem sa femisan a kapima.. sta mislite o njima? Znam da ih je nessah pila.

miska
    22. Kolovoz 2015. 19:26

Paula5 pijem da, ubijala sam vrkutu jedno 3 godine, i prije nego smo poceli raditi na bebi, marulju sam isto tako pila neko vrijeme ali mi nije odgovarala jer mi je znala skroz poremetiti ciklus. Uzimala sam vitamine + folnu jedno godinu dana, ako ne i vise. Prije jedno tri mjeseca sam izbacila sve jer me je pocelo zivcirat. 
    Sad od zadnjeg incidenta s ciklusom sam opet ubacila tu vrkutu i stolisnik samo da mi se to malo izregulira i pijem maticnu mlijec ali to vise radi imuniteta. Ne znam ni sama kakve kombinacije nisam probala pa opet bezuspjesno.

Sanjarka88
    22. Kolovoz 2015. 20:21

Paula 22dc, 1.9 ce mi bit 32. 
    Ako mi je o bila 14 tada ce bit 17dpo a ako je bila 18 tada ce bit 13dpo valjda je to ok
    Naravno sve to da m ne dode do tada

Miska znam da si razocarana u kojem si ono ciklusu pokusaja?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Paula5
    22. Kolovoz 2015. 20:57

Miska ti si stvarno svega pila... cajevi i vitamini ti svakako ne mogu daskodit.. ma ja imam oduvijek PCOS, a prije tocno godinu dana sam skoro ostala bez jajnika. Dobro da nisam odmah pristala na vadenje.. Imam i usporenu stitnjacu i cistu na njoj (zasad nije opasna). Ja sam odlucila da cu ih uzeti iduci tjedan. 
    Vidim da puno cura sa PCOS imaju neredovite cikluse. Moji uvijek 26-28 dana, osim kad sam par puta imala neke ogromne ciste i zavrsila u bolnici.. ali stvarno s tim nemam problema. 
    Draga moja ne znam koji bih ti savjet dala osim da ne klones..  koliko ono imas godina?
    Sanjarka znaci 1.09. slavimo... do tad se plus mora vidjeti..

miska
    22. Kolovoz 2015. 21:13

Sanjarka88 sad smo u 15. ciklusu pokusavanja...i predugo mi traje!

Paula5 navrsila sam 26...nisu neke rizicne godine ali negdje je zapelo pa ne ide...

Paula5
    22. Kolovoz 2015. 21:45

Naravno da godine nisu bitne ako predugo traje pokusavanje.. ne znam zasto sam mislila da imas malo vise.. zelim ti od srca da sto prije ugledas svoj plusic..
    Ja najstarija ovdje... punih 35. Ajme...

Paula5
    22. Kolovoz 2015. 22:41

Dobro si to rekla.. ja imam djecaka od 3,5 god. I nije mi nikad dosadno, ali stalno mislim na to i ne znam kako ne misliti... a nemam bas ni puno vremena za opustanje...obzizom na sve dijagnoze i godine..
    Al mislim pozitivno i pomazem tijelu dodatnim preparatima..
    Saljem ti poljubac i zagrljaj!!  Doci ce i nasih 5 minuta...tj. 9 mjeseci.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.