Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    13. Kolovoz 2015. 08:18

Viky96, ne znam sta bi ti preporucila, da znam pomogla bii i sebi :D
    Jednostavno si moras naci sta ti pase, a sta ne. Ja probala i caj od dumbira i kamilice, mlijeko, ma sve.. Kad krene onda krene. Ali, nemoj biti gladna jer ti od toga isto zna biti muka. Meni npr pase snita kruha (bez icega ili eventualno maslac gore) i grozde! I to ti je jedino sto ja jedem... Kad mi i od toga krene muka, onda valjda necu vise nista ni jesti :D

Pepita2109
    13. Kolovoz 2015. 09:17

Pozdrav dragim mojim trudilicama i dobrodošle nove 
    Viky ja sam i sama imala mučnine i nažalost zaista ćeš sama morati skužiti šta ti paše, ja sam jela dvopeke, dakle ujutro drži pored sebe slane krekere, štapiće, ili nešto slično i odmah strpaj jedan u usta, ako ne ide to onda tražiti dalje, ali sve u svemu proći će i te mučnine  i da nemoj da ne jedeš baš kao što je Pupa2 rekla od gladi postaje još gore..

Sretno drage trudilice  

Miška testovi sa e baya mogu biti lažni ja i još jedna dama odavde smo dokaz i meni i njoj je pokazalo - a bile trudne, samo što sam ja test ponovila tek skoro mjesec dana ranije i onda je pokazao = i to slabe i ja mislila da sam trudna jako malo a već bila u 6tt, tako da ima nade držim fige draga

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pupa2
    13. Kolovoz 2015. 09:20

Ja citala po netu da je siguran i da ublazava mucnine. Moje trudnice su ga sve pile...Kako god, ne pomaze mi pa ga nisam ni popila do kraja.
    Cula sam za bademe da pomazu, nazalost nisam jos probala. Donat mg popijem po jednu casu dnevno i bude mi bolje jer da oprostite, podrignem sve ono sto mi lezi u zelucu i stvara mi muku.... Morat ces isprobavati pa vidjeti sta ti pase, a sta ne... Nekome i krekeri pasu, a moja sogorica kaze da su joj prvih par dana pomogli, medjutim kasnije kad ih je htjela staviti u usta, automatski je rigala. uglavnom, nekad ce ti nesto pasati. Meni je u pocetku pasala samo npr zimska salama, a sad mi se sve gadi. :)

• Marie4
    13. Kolovoz 2015. 09:35

Kako vas je lijepo slušati u slatkim mukama tj. mučninama. Nadam se da ću i ja uskoro to doživjeti. Kako sporo prolaze dani.

OhSoBoho
    13. Kolovoz 2015. 11:12

ovo čekanje je najgore, u pon trebam dobit a sad bi otišla napravit test iako znam da je prerano...užas
    baš se ovaj mjesec nekako puno previše opterećujem

miska
    13. Kolovoz 2015. 11:53

Ni 14. ciklus nije urodio plodom, jutros sam dobila.. temeratura je i dalje povisena, i to sad 17. dan po redu tako da sam sva zbunjena i nakon toliko pracenja svega i svacega jedino sto znam je da vise nis ne znam.
    Nekako sam skroz ocekivala da cu procurit kad tad, jednostavno ocito nisam te srece i gotovo. Malo odmora sad, iscrpio me ovaj mjesec skroz.

OhSoBoho
    13. Kolovoz 2015. 12:04

žao mi je miska, ja isto ne kužim, mislila sam da temp padne na dan M?
    možda trebaš mali predah od mjerenja i praćenja da se malo rasteretiš?

Sanjarka, upravo to, stalno sam na oprezu hoću li uočiti kakav simptom ali za sada, osim bolnih jajnika, ništa...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.