Orhideja haha, nisi ubila temu, nekad smo stalno tu, a nekad nema nikog... al ne brini tu smo..
Tek sam poslije procitala cijeli tvoj post, stvarno si svasta prosla, nazalost. Ako se ti osjecas spremnom za drugu bebicu, samo naprijed. Zelim ti da sto prije ostvaris cilj.. Ja imam 35, sina od 3,5 god i evo 11 ciklus se trudimo za drugo.. Podijeli s nama state muci, ovdje ces uvijek dobiti lijepu rijec. Zajedno se veselimo i tugujemo. Sve su cure divne, drugacijima nije ni mjesto ovdje... Ja sam im se prikljucila prije tri mjeseca, sve je lakse kad imas s kim podijeliti...
Dragr moje trudilice i trudnice lijepe snove vam zelim..
Dobro jutro curke, evo kavica za one koji rano rane na posao kao i ja
Orhideja samo ti natipkaj kad ti šta dođe, vidit ćemo mi kad tad
Sve mi ovdje imamo svoje priče.... Ja imam 27, imam curicu od skoro 9god, koju sam rodila sa 18, bile smo same do moje 23. S obzirom što sam sve prošla u prvoj trudnoći, jedva čekam ugledat plusić koji će mi ovaj put izmamit osmjeh umjesto suza i straha, i želim uživat u svakom danu nove trudnoće, jer nažalost prvu pamtim samo po suzama, i stresu i jedino se toga sjećam....
Tako da u napad na plus, a s vama je to lakše

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro curkee
Znam da trebam ici na drugi pdf..ali draze mi ovdje
I neka mi plizzz netko da neki savjet kako da ublazim mucninu,,vec sat vremena me muci,,nmg zaspati
Uh draga, znam kako ti je. Meni se i obicna voda gadila. Moras sve probati...nekad ce ti nesto godoti, nekad ne. Jedi bademe, popij casu hladnog mlijeka, suhe slane krekere...meni je i sumeci magnezij pomagao. Inaj forte 300 sto se iz kesice direktno u usta sipa. A za probavu je ekstra. Samo nemoj dzumbir koristiti...on pospjesuje kontrakcije.
Viky96 samo se ti druži s nama
joj ja neznam šta bi ti rekla za mučninu, nemam iskustva možda koja iskusna cura zna, al mislim da tgu nema neke pomoći

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Viky96, ne znam sta bi ti preporucila, da znam pomogla bii i sebi :D
Jednostavno si moras naci sta ti pase, a sta ne. Ja probala i caj od dumbira i kamilice, mlijeko, ma sve.. Kad krene onda krene. Ali, nemoj biti gladna jer ti od toga isto zna biti muka. Meni npr pase snita kruha (bez icega ili eventualno maslac gore) i grozde! I to ti je jedino sto ja jedem... Kad mi i od toga krene muka, onda valjda necu vise nista ni jesti :D
Vec sam Vikiy napisala..caj od dzumbira pospjesuje kontrakcije. Nije ga pametno u trudnoci piti.

Pozdrav dragim mojim trudilicama i dobrodošle nove
Viky ja sam i sama imala mučnine i nažalost zaista ćeš sama morati skužiti šta ti paše, ja sam jela dvopeke, dakle ujutro drži pored sebe slane krekere, štapiće, ili nešto slično i odmah strpaj jedan u usta, ako ne ide to onda tražiti dalje, ali sve u svemu proći će i te mučnine i da nemoj da ne jedeš baš kao što je Pupa2 rekla od gladi postaje još gore..
Sretno drage trudilice
Miška testovi sa e baya mogu biti lažni ja i još jedna dama odavde smo dokaz i meni i njoj je pokazalo - a bile trudne, samo što sam ja test ponovila tek skoro mjesec dana ranije i onda je pokazao = i to slabe i ja mislila da sam trudna jako malo a već bila u 6tt, tako da ima nade držim fige draga
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ja citala po netu da je siguran i da ublazava mucnine. Moje trudnice su ga sve pile...Kako god, ne pomaze mi pa ga nisam ni popila do kraja.
Cula sam za bademe da pomazu, nazalost nisam jos probala. Donat mg popijem po jednu casu dnevno i bude mi bolje jer da oprostite, podrignem sve ono sto mi lezi u zelucu i stvara mi muku.... Morat ces isprobavati pa vidjeti sta ti pase, a sta ne... Nekome i krekeri pasu, a moja sogorica kaze da su joj prvih par dana pomogli, medjutim kasnije kad ih je htjela staviti u usta, automatski je rigala. uglavnom, nekad ce ti nesto pasati. Meni je u pocetku pasala samo npr zimska salama, a sad mi se sve gadi. :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji