Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • orhideja
    12. Kolovoz 2015. 14:36

Uh, tek vidjoh koliki je post. Izvinjavam se :(

Paula5
    12. Kolovoz 2015. 14:38

Hej drage moje! 
    Orhideja pozdrav! 
    Miska to sto je taj test negativan nek te nimalo ne brine... Jos koji dan i nadam se da cemo slavit tvoj plusic... napokon. 
    Vecka .. znas i sama sve, idemo dalje zajedno.. ne daj se..
    OhsoBoho ocekujemo i tvoj plusic...
    Marie pozdravljam i tebe..
    Da cure te trakice...hm... ne znam sta bih rekla. Imam ih jos dosta, 4 vrste. Intenzitet testne mi bude razlicit iz istog urina.. nadam se da mi nece trebati, ali ne shvacam ih prepouzdanim. 
    Maja  a koga cu daviti ako ne vas..
    MalaNo jesu plodni dani prosli, pokriveni? 
    Sanjarka vec moras na posao.. nadam se da sad slijedi T. Onako sve po p.s.-u...
    Peppepula  jos 7-10 dana pa cemo i mi kod cura u proljetne... 
    Pupa draga moja, kao i Bambola, tocno znam kako vam je... Da vas utjesim moje mucnine i povracanje je trajalo do dva mjeseca pred porod... hahaha.. ma to je totalna rijetkost, obicno prestanu pocetkom drugog tromjesecja.. Cure drzite se, najveca pusa!!  

• orhideja
    12. Kolovoz 2015. 18:26

Jesam li ja ovo ubila temu :D

Sanjarka88
    12. Kolovoz 2015. 21:38

Orhideja dobro došla  svašta si prošla al samo hrabro dalje.... mi ćemo biti uz tebe 

ohso  hvala na čestici  mantram da ne dođe za 5 dana ma ni za 10, ma tek tamo za 9mj 

Paula5 sezona je a posao je pun kufer pojačan kroz ljetne mjesece tako da nema opuštanja. No dobro to je  tako, i dragi isto, evo već spava jutro se digao u 4h, sutra u 3.30h, tj noćas, nećemo mi ovako bebu napravit hahhahaha

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Paula5
    13. Kolovoz 2015. 01:39

Orhideja haha, nisi ubila temu, nekad smo stalno tu, a nekad nema nikog... al ne brini tu smo..
    Tek sam poslije procitala cijeli tvoj post, stvarno si svasta prosla, nazalost. Ako se ti osjecas spremnom za drugu bebicu, samo naprijed. Zelim ti da sto prije ostvaris cilj.. Ja imam 35, sina od 3,5 god i evo 11 ciklus se trudimo za drugo.. Podijeli s nama state muci, ovdje ces uvijek dobiti lijepu rijec. Zajedno se veselimo i tugujemo. Sve su cure divne, drugacijima nije ni mjesto ovdje... Ja sam im se prikljucila prije tri mjeseca, sve je lakse kad imas s kim podijeliti... 
    Dragr moje trudilice i trudnice lijepe snove vam zelim..

Sanjarka88
    13. Kolovoz 2015. 07:29

Dobro jutro curke, evo kavica za one koji rano rane na posao kao i ja 

Orhideja samo ti natipkaj kad ti šta dođe, vidit ćemo mi kad tad 

Sve mi ovdje imamo svoje priče.... Ja imam 27, imam curicu od skoro 9god, koju sam rodila sa 18, bile smo same do moje 23. S obzirom što sam sve prošla u prvoj trudnoći, jedva čekam ugledat plusić koji će mi ovaj put izmamit osmjeh umjesto suza i straha, i želim uživat u svakom danu nove trudnoće, jer nažalost prvu pamtim samo po suzama, i stresu i jedino se toga sjećam....
    Tako da u napad na plus, a s vama je  to lakše 

• viky96
    13. Kolovoz 2015. 07:32

Jutro curkee
    Znam da trebam ici na drugi pdf..ali draze mi ovdje

I neka mi plizzz netko da neki savjet kako da ublazim mucninu,,vec sat vremena me muci,,nmg zaspati 

Sanjarka88
    13. Kolovoz 2015. 08:15

Viky96 samo se ti druži s nama 

joj ja neznam šta bi ti rekla za mučninu, nemam iskustva možda koja iskusna cura zna, al mislim da tgu nema neke pomoći 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.