Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    12. Kolovoz 2015. 09:36

Pozdrav cure,

prvo čestitke Viky na plusiću, da sve super prođe Sanjarka, čestike i tebi na uplovljavanju u bračnu luku i da što prije ugledaš plusić

A sad da ja prijavim stigla M prekjučer, baš sam se razočarala... u ovih 13 ciklusa, ovaj mi je najteže pao... Mislim se da odustanem od praćenja temp, lh takica i tome slično i da pustim da odmorim od svega mjesec-dva, jer stvarno psihički me više satra

Cure koje čekaju plusić, želim vam od sveg srca da ga što prije ugledate

miska
    12. Kolovoz 2015. 09:52

Kod mene ovakva situacija: 16. povisena temperatura za redom (jutros je opet malo porasla s obzirom na jucer), vjestice jos nema, usla u drugi dan kasnjenja, jos nikakvih simptoma da ce doci, niti bilo kakvih drugih simptoma (onih trudnickih) osim sto sam jucer primjetila da sam dosta puta isla piskit sto kod mene bas i nije obicaj (vjerojatno je sve to psiholoski) 
    E sad, naravno da nisam izdrzala kako sam rekla do petka i popiskim ja jedan testic koji sam davno kupila uz lh trakice preko neta i test naravno negativan. 
    Sad vise ni sama nis ne razumijem. Bazalna temeratura je pala 27.7. i naglo porasla 28.7. sto znaci da je tad bila O, trakicu sam piskila 27.7. prije podne i testna crta je bila tamnija od kontrolne, sto opet potvrduje da je O bila sljedeci dan, sluz je bila prisutna 27. i jako izrazena 28. i to je opet moj znak ovulacuje koji me nikad ne prevari i po tome znam da cu za 15 dana dobiti M. Znaci, sve tri metode su se poklopile u dan, je li moguce da su zakazale ili sam ja vec na pol luda??
    E sad jos jedan problem! Testovi od tog proizvodaca koje sam kupila za pracenje ovulacije nikad mi nisu bili pozitivni, tipa crtica bi potamnila ali nikada do te mjere da je jaca od kontrolne dok sam paralelno koristila druge u istoj mokraci pa su pokazivali pozitivno, kasnije ih vise ni nisam koristila jer su nepouzdani. Sad da li je to slucaj i sa tim testom za T, mada se kontrolna crta pokazala i jos uvijek je rok trajanja valjan.
    Da rezimiram, zbunjena na kvadrat i sto upitnika nad glavom 

Marie4
    12. Kolovoz 2015. 12:46

miska

Kod mene ovakva situacija: 16. povisena temperatura za redom (jutros je opet malo porasla s obzirom na jucer), vjestice jos nema, usla u drugi dan kasnjenja, jos nikakvih simptoma da ce doci, niti bilo kakvih drugih simptoma (onih trudnickih) osim sto sam jucer primjetila da sam dosta puta isla piskit sto kod mene bas i nije obicaj (vjerojatno je sve to psiholoski) 
    E sad, naravno da nisam izdrzala kako sam rekla do petka i popiskim ja jedan testic koji sam davno kupila uz lh trakice preko neta i test naravno negativan. 
    Sad vise ni sama nis ne razumijem. Bazalna temeratura je pala 27.7. i naglo porasla 28.7. sto znaci da je tad bila O, trakicu sam piskila 27.7. prije podne i testna crta je bila tamnija od kontrolne, sto opet potvrduje da je O bila sljedeci dan, sluz je bila prisutna 27. i jako izrazena 28. i to je opet moj znak ovulacuje koji me nikad ne prevari i po tome znam da cu za 15 dana dobiti M. Znaci, sve tri metode su se poklopile u dan, je li moguce da su zakazale ili sam ja vec na pol luda??
    E sad jos jedan problem! Testovi od tog proizvodaca koje sam kupila za pracenje ovulacije nikad mi nisu bili pozitivni, tipa crtica bi potamnila ali nikada do te mjere da je jaca od kontrolne dok sam paralelno koristila druge u istoj mokraci pa su pokazivali pozitivno, kasnije ih vise ni nisam koristila jer su nepouzdani. Sad da li je to slucaj i sa tim testom za T, mada se kontrolna crta pokazala i jos uvijek je rok trajanja valjan.
    Da rezimiram, zbunjena na kvadrat i sto upitnika nad glavom 

Što se tice tih lh trakica to i mene zbunjuje. Trakice mi pokažu da ce biti ovulacija a ja dan prije ima bolove i sluz. Ja sam za sad odustala od njih jer mi stvaraju dodatnu nespretnost i zabludu kad dođe vrijeme M. Sad prošli ciklus plakala sam ko kišna godina.

Sanjarka88
    12. Kolovoz 2015. 10:08

Vecka jako mi je žao zbog m   13 ciklusa, Bože meni koja tek krećem u te vode stvarno zvuči dugooo, da li ste radili kakve pretrage?

Miska a joj neznam, a da se strpiš još dan dva pa da ponoviš s novim testićem? Možda je još samo prerano za testić, držim figa da slijedeći testić bude pozitivan 

miska
    12. Kolovoz 2015. 10:14

Sanjarka88

Vecka jako mi je žao zbog m   13 ciklusa, Bože meni koja tek krećem u te vode stvarno zvuči dugooo, da li ste radili kakve pretrage?

Miska a joj neznam, a da se strpiš još dan dva pa da ponoviš s novim testićem? Možda je još samo prerano za testić, držim figa da slijedeći testić bude pozitivan 

A morat cu tako da, nema mi druge..samo jucer smo dosli kod njegovih na selo, mali odmor do vikenda i sad ako ja odem po test u ljekarnu razglasit ce se da sam trudna prije nego ga popisam (babe glupe) a ne vozi mi se 30 km do sljedece.. uglavnom cekam i izludujem se, probat cu se opustit, ako sam trudna nece nikud pobjec do ponedjeljka 

Veja
    12. Kolovoz 2015. 13:21

Sanjarka88

Sanjarka, imala sam neredovne cikluse, čak su bili i do 100-120 dana, ali to smo regulirali i spustilo je se na 30-35.. bila sam u petak na ultrazvuku, sve super, čak je doktorica dala mi nadu da bi moglo biti nešto i meni u pon stigne M, pa mi je to baš bilo razočaranje. Pretrage sam radila, jajnici mi super sada, endometrij je bio nešto tanji, al je se po zadnjem ultrazvuku super popravio... sada MM mora ići spermiogram, čekam pon da se doktorica vrati sa godišnjeg da vidim što ona ima pametno za reči, pa ćemo odlučiti što dalje i hoću li napraviti pauzu od svih mjerenja i praćenja, pa šta Bog da,  baš mi je postalo opterećnje, jer ne postoji ništa što bi mi odvratilo misli od toga, pa kad kažu pokušaj ne misliti, e pa u mom slučaju stvarno ne moguće, koliko god sam puta probala.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    12. Kolovoz 2015. 11:43

Lipo se opusti do vikenda na svježem seoskom zraku, u pon. piškiš plusić 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

OhSoBoho
    12. Kolovoz 2015. 12:03

Hej curke, 
    nije me bilo tu par dana pa sad lagano čitam vaše postove...

Nessah, jako mi je žao, ne znam što drugo da ti kažem...drži se i hrabro dalje :*

miska, vjerujem da je bilo prerano za testić, možda za par dana bude plusić :)

Sanjarka, pa čestitam, gospođo :) nek ti je sa srećom i ugledala brzo + 

ostalim curkama svima držim fige da vidimo uskoro još plusića novih :D

ja sam trenutno u fazi proučavanja billingsove metoda i fertility friend aplikacije i zbilja moram reći da je nevjerojatno koliko pojma nemam o vlastitom tijelu i samom začeću  , ali dobro, bolje naučit sad nego nikad...
    inače, imam još 5 dana do M, držite mi fige...nemam nikakve posebne simptome iako moram priznati da ih lagano počinjem umišljati...nadam se da će me vještica ovaj mjesec zaobić u širokom krugu...

puse svima :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI