Miska žao mi je
baš sam mislila da je to to s obzirom na temp.... sve je to zbunjujuće
ja neću ništa pratit, čini mi se da je bolje za živce i opuštenost
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Viky96, Cestitam!
Ja sam se danas vratila od ginekologice koja mi je rekla da uopce nemam ovulaciju. Vec 3.mjesec za redom, i propisala mi je Klomifen tablete. Nadam se da ce uspjeti s njima.
Neko vrijeme sam mislila da kineske lh-trakice nisu ispravne, a ustvari su cijelo vrijeme bile u pravu.
I svi oni "simptomi trudnoce" koje sam imala su ustvari bili nuspojava Clavelle koju mi je propisala za usposavu ciklusa.
Sad mi preostaje samo cekati iduci ciklus da pocnem pit Klomifen i nadat se najboljem.
Bas se osjecam depresivno
Pogotovo jer sam citala clanak u kojem pise da zene koje prirodnim putem nemogu ostati trudne nisu niti predodredene da budu majke, jer priroda s razlogom radi selekciju. To mi zvuci tako okrutno.
A ja sam oduvijek htjela biti mama i bit cu savrsena svojoj bebici...samo da mi dode...
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
MalaKoza, jesi možda probala pit vrkutu?
čitala sam da ona regulira cikluse i sve vezano :)
sigurna sam da će sve doći na svoje, vidjet ćeš! držim fige :D
Miška baš mi je žao, povišena temp je bila obećavajuća i ja sam zbunjena sada, koliko ciklusa već mjeriš temp??
MalaKoza ne opterećuj se člancima jer šta je onda sa onim ženama koje ostanu trudne pa pobace jer ne žele dijete a kao trebale bi po tom članku biti predodređene za rađanje.. Svatko tko želi biti mama biti će na ovaj ili onaj način.. pa tako i ti sretno draga
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
OhSoBoho, Pepita2109 i orhideja, hvala na podrsci.
Sto se cajeva tice, rekla mi je ginekologica da ne eksperimentiram s nicim dok pijem ovu terapiju jer nisu dokazani utjecaji jedno na drugo dok su u kombinaciji. Pa da ne bi jos vise zakomplicirala situaciju. Prije sam koristila evine kapi ali isto se nisu pokazale djelotvornima.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
E sjetih se sta hocu cijelo vrijme da pitam. Mame koje po drugi put su trudne il su prosle drugu trudnocu....obzirom da sam u prvoj dobila 23 kg i da mi je ostalo viska od trudnoce nekih 6-7 kg a da sam i prije trudnoce imala viska...koliko ste se gojile u drugoj trudnoci. Vise, manje???
Sortiraj odgovore
Najstariji