Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nessah
    11. Kolovoz 2015. 18:59

Viky točno znam kako se sada osjećaš… Čestitam ti od
     Izgleda da se ostvaruje ona moja tvrdnja. Jedna dođe druga izađe sa pozitivnim testom. Bitno da održavamo balans pdf-a….  Neka nas još uskoro opet bude sa plusekom.
    Ja još krvarim, za par dana ću u bolnicu da provjerim da li je sve otišlo samo prirodnim putem jer ako ne onda ću ići na kiretažu. Toplo se nadam da neću morati. Dobra stvar je jer radim po cili dan pa ne stignem misliti na gubitak ali cim dođemo doma i ja i muž teško nalazimo riječi utjehe. Treba nam vrijeme, onda će sve biti bolje malo….
    Želim vam brdo plusića uskoro!!!!

Pupa2
    11. Kolovoz 2015. 21:00

MajaSocka, znam, bas zvuci uzas kad se tu zalimo, a dobile smo ono sto smo toliko zeljele... Sve su to slatke muke, samo kad ti se u tom trenutku dogadaju i da ne mozes pogledati hranu i ostalo, nista ti se ne cini slatkim :D ali, bit ce to sve super!!! 
    Miska, drzim fige da ne padne temperatura, ali ako ti je 14dpo i dalje povisena, to ti je onda to :)
    Nessah, samo hrabro,,,, vrijeme lijeci sve.... Drzite se oboje i budite si podrska!

Sanjarka88
    11. Kolovoz 2015. 23:14

Dobra večer i laku noć 
    Sutra povratak na posao, a ni sekunde nisam odmorila. 

Viky predivnoooooooooooooo, totalno me razveseli svaki vaš plusić , čestitke od srca i  nek bude školska 

Paula držim fige da je ovaj 11. ciklus dobitan 

Miska nek m i ne dođe, i da testić u  petak bude pozitivan 

Nessah hrabra si ti, kad god trebaš riječ utjehe tu smo 

Trudnice drži te se, proći će i te prve  "slatke" brige 

Ja nisam mjerila temp već danima,jednostavno pir i sve oko toga, (hvala svima na divnim željama ) i prošao voz, al nema veze ima vremena za sve to 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mallla
    12. Kolovoz 2015. 00:00

Pupa to sam ja pokusala malo da tE utjesim....ne mogu ni zamislit kako bi to bilo da gledam ono sto volim jest I da mi se gadi! Zelim vam da te mucnine sto prije prođu! Jao jao...sad hapam sendvič I kontam zamisli da sam gladna a da mi se gadi...uuzas uzas!

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    12. Kolovoz 2015. 09:12

Jutrooooooooo 

Kakvo je stanje cure, piški li tko testić ovih dana?

Veja
    12. Kolovoz 2015. 09:36

Pozdrav cure,

prvo čestitke Viky na plusiću, da sve super prođe Sanjarka, čestike i tebi na uplovljavanju u bračnu luku i da što prije ugledaš plusić

A sad da ja prijavim stigla M prekjučer, baš sam se razočarala... u ovih 13 ciklusa, ovaj mi je najteže pao... Mislim se da odustanem od praćenja temp, lh takica i tome slično i da pustim da odmorim od svega mjesec-dva, jer stvarno psihički me više satra

Cure koje čekaju plusić, želim vam od sveg srca da ga što prije ugledate

miska
    12. Kolovoz 2015. 09:52

Kod mene ovakva situacija: 16. povisena temperatura za redom (jutros je opet malo porasla s obzirom na jucer), vjestice jos nema, usla u drugi dan kasnjenja, jos nikakvih simptoma da ce doci, niti bilo kakvih drugih simptoma (onih trudnickih) osim sto sam jucer primjetila da sam dosta puta isla piskit sto kod mene bas i nije obicaj (vjerojatno je sve to psiholoski) 
    E sad, naravno da nisam izdrzala kako sam rekla do petka i popiskim ja jedan testic koji sam davno kupila uz lh trakice preko neta i test naravno negativan. 
    Sad vise ni sama nis ne razumijem. Bazalna temeratura je pala 27.7. i naglo porasla 28.7. sto znaci da je tad bila O, trakicu sam piskila 27.7. prije podne i testna crta je bila tamnija od kontrolne, sto opet potvrduje da je O bila sljedeci dan, sluz je bila prisutna 27. i jako izrazena 28. i to je opet moj znak ovulacuje koji me nikad ne prevari i po tome znam da cu za 15 dana dobiti M. Znaci, sve tri metode su se poklopile u dan, je li moguce da su zakazale ili sam ja vec na pol luda??
    E sad jos jedan problem! Testovi od tog proizvodaca koje sam kupila za pracenje ovulacije nikad mi nisu bili pozitivni, tipa crtica bi potamnila ali nikada do te mjere da je jaca od kontrolne dok sam paralelno koristila druge u istoj mokraci pa su pokazivali pozitivno, kasnije ih vise ni nisam koristila jer su nepouzdani. Sad da li je to slucaj i sa tim testom za T, mada se kontrolna crta pokazala i jos uvijek je rok trajanja valjan.
    Da rezimiram, zbunjena na kvadrat i sto upitnika nad glavom 

Sanjarka88
    12. Kolovoz 2015. 10:08

Vecka jako mi je žao zbog m   13 ciklusa, Bože meni koja tek krećem u te vode stvarno zvuči dugooo, da li ste radili kakve pretrage?

Miska a joj neznam, a da se strpiš još dan dva pa da ponoviš s novim testićem? Možda je još samo prerano za testić, držim figa da slijedeći testić bude pozitivan 

Sanjarka88
    12. Kolovoz 2015. 11:43

Lipo se opusti do vikenda na svježem seoskom zraku, u pon. piškiš plusić 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.