Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambola
    11. Kolovoz 2015. 10:28

Viky cestitam!! 
    Cure zelim vam crtice bas bas! Iako dok ovo pisem me pere takva mucnina da ne znam sta cu sa sobom... Ma sve ce proc, al nikako nije ugodno i satare. Ka zombi sam!

Pepita2109
    11. Kolovoz 2015. 11:28

Viky čestitaaaaaaaaaaaaam 
    ostalim curkama sretnooooooooooooo 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Minions
    11. Kolovoz 2015. 11:38

Draga Nessah žao mi je što proživljavaš, al glavu gore  i laganim koracima naprijed, možeš ti to! 😘😘 

Viky96  čestitam na plusiću, želim ti da bude sve u redu! 😀😘  

Sanjarka želim ti sve najbolje u braku i da se želja za bebom ostvari već ovog ciklusa! 😘😊
    Ostalima šaljem velku pusu! 😘

• viky96
    11. Kolovoz 2015. 11:53

Hvala curke...ja sam totalno uzbudjena...razmisljam cijelo vrijeme kakp cu reci decku...nmg docekat da dodje s posla...i sad me sveg strah hahaha
    Inace sam pusac..pusim o do 2 kutije dnevno,,a sad gledm u cigaretu i razmisljam bi li zapalila ili ne hhehe

Paula5
    11. Kolovoz 2015. 12:49

Viky cestitke draga!!! Neka vam je sretno i da sve prode u najboljem redu!!!  
    Miska nista ne javljas? 
    Ajmo opeet plusici....

miska
    11. Kolovoz 2015. 16:01

Evo, evo javljam se.. za sada od moje vjestice jos nista, a ni nikakvih probadanja od prekjucer. Temperatura je jutros bila za 0.03 stupnja niza ali mislim do to i nije neka vazna razlika!?! Cekam..dan je jos dug iako uvijek dobijem rano ujutro...cekam jos par dana, bar do petka pa onda testiram ako naravno ne dobijem do tada!

Viki cestitaaaam ti od sveg srca, nadam se da se zajedno druzimo na proljetnim 

Mallla
    11. Kolovoz 2015. 17:17

Viky.....Cestitam! Bas nam je ode trebao jedan plusic  Nek je sa srecom I zdravlljem!

Paula, razumjem te...tesko je ne analizirat, al dobro ako imas potrebu analizirat daj si oduska, mi cemo te slusat! 

Miska drzimo fige da M ne dodje!

Pupa I bambola bas vas je lipo citat, mucnine I sl. Kad vas uhvate mucnine I bude vam tesko samo se sjetite koliko ste prizeljkivale te iste vjesnike T! Saljem vam punooo pozitivnih misli!

url=https://lilypie.com]

• viky96
    11. Kolovoz 2015. 18:44

Hvala curke moje!! I ja vama zelim da sto prije ugledate pozitivn test. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.