Prije sveg, vikiiii cestitaaaaaam!!!!! Bas bas bas mi je drago! Odmah nam se pridruzi, jos spadas u proljetne :) zelim ti mirnu, zdravu i sretnu trudnocu...
Sve cekam da se miska javi, temperatura je bila obecavajuca, nekako mislim da je to to!!!!!
Paula draga, ja sam ok, nekad bolje, nekad gore. Uhvate me mucnine jedan dan da ne mogu nista nista, a onda sam par dana super. I vise me peru vecernje/nocne mucnine nego one jutarnje. Ali sve je ostalo ok, cekam pregled za 8 dana i tako! Nadam se da ste ovog puta uspjeli... Lijepo ste sve pokrili, a uz to, bili na godisnjem! Di ces bolje :) navijam za tebe, kao i za peppepula!!!!
Svim ostalim curama sretno, onima koje su dobile ipak M neka ne potonu, neka idu hrabro dalje!
A Sanjarka, cestitam na braku! Neka bude sretan i plodonosan :) ja isto nisam zivjela s muzem prije vjencanja pa shvacam tvoju uzbudenost :) lijepo je to bas!!!!
Puse svima

Draga Nessah, neopisivo mi je zao zbog tvog gubitka....daj si sada malo vremena da sve to prodje, da odtugujes i da vidis sta ce ti reci gin za dalje.... kao sta su rekle i cure, nazalost dogadja se ali vjerujem da ces i ti ubrzo ponovno podici glavu i hrabro krenuti u ostvarenje svoje zelje mi smo uz tebe i samo ti nama pisi sta god da ti je na dusi, cesto je ovako lakse nego sa nekim u zivo...

Peppe
Viky cestitam!!
Cure zelim vam crtice bas bas! Iako dok ovo pisem me pere takva mucnina da ne znam sta cu sa sobom... Ma sve ce proc, al nikako nije ugodno i satare. Ka zombi sam!

Viky čestitaaaaaaaaaaaaam
ostalim curkama sretnooooooooooooo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Draga Nessah žao mi je što proživljavaš, al glavu gore i laganim koracima naprijed, možeš ti to! 😘😘
Viky96 čestitam na plusiću, želim ti da bude sve u redu! 😀😘
Sanjarka želim ti sve najbolje u braku i da se želja za bebom ostvari već ovog ciklusa! 😘😊
Ostalima šaljem velku pusu! 😘

Hvala curke...ja sam totalno uzbudjena...razmisljam cijelo vrijeme kakp cu reci decku...nmg docekat da dodje s posla...i sad me sveg strah hahaha
Inace sam pusac..pusim o do 2 kutije dnevno,,a sad gledm u cigaretu i razmisljam bi li zapalila ili ne hhehe
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji