Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    13. Kolovoz 2015. 19:24

Pepita mozda je bila kasnije, trakice, nisam dalje testirala jer mi je prije uvijek bilo tako da kad bi potamnila testna tj bila jaca od kontrolne drugi dan bi test bio negativan pa sam odlucila ne trosit ih kad je vec pokazala sto je trebala. 
    A nije mi bas ni m sasvim normalna, recimo da nisam pogledala nebi ni znala da sam procurila jer me nista nije bolilo, tek su me nakon mozda par sati ulovila 2-3 grca i to je to, i sad gledam da je vec skroz smede kao da mi je zadnji dan a ne prvi, vidjet cu kako ce biti sutra stanje i ako nis idem privatno na pregled drugi tjedan  jer znam da sad  necu dobit termin kod svoje gin najmanje mjesec i pol, dva...

Mayya
    13. Kolovoz 2015. 20:07

Pozdrav svim curkama na forumu. Eto, ovdje sam, pretpostavljam, iz jednakog razloga kao i večina vas. Zadnjih 6 mjeseci pokušavam postati majka, ali eto, bezuspješno. Sva sreća pa ne odustajem lako. :D  Moram napomenuti da sam od 'početka' pa sve do danas svaki dan visila po forumu i upijala raznorazne informacije, vaša iskustva, savjete,... I hvala vam na tome, naravno. Danas sam nekako odlučila da se i ja priključim vašoj zajednici zvanoj 'Klokanica'. 

orhideja
    13. Kolovoz 2015. 22:25

Mayya

Pozdrav svim curkama na forumu. Eto, ovdje sam, pretpostavljam, iz jednakog razloga kao i večina vas. Zadnjih 6 mjeseci pokušavam postati majka, ali eto, bezuspješno. Sva sreća pa ne odustajem lako. :D  Moram napomenuti da sam od 'početka' pa sve do danas svaki dan visila po forumu i upijala raznorazne informacije, vaša iskustva, savjete,… I hvala vam na tome, naravno. Danas sam nekako odlučila da se i ja priključim vašoj zajednici zvanoj 'Klokanica'. 

Dobro dosla, i sto brze otisla 😁 Nas dvije smo noviteti na forumu. Jedan savjet od mene...ako nema medicinskih problema, opusti se. Meni uvijek dodje u sjecanje jedan savjet....ne vodi ljubav zato sto radis na bebi vec sto volis svog muza....znaci, treba uzivati, tad i beba aBd dodje ☺

Mallla
    13. Kolovoz 2015. 21:01

Dobrodošla Mayya! Što manje ostala na ovom pdf.

Miška, žao mi je za M. Baš ti se izmješalo sve. Držim fige da je sve u redu, da je to samo jedna mala iznimka. Ne želim davat lažnu nadu al možda sI od onih s lažnom M u trudnoći!

url=https://lilypie.com]

• Marie4
    14. Kolovoz 2015. 07:08

Jutro cure, probudila sam se s laganom boli u donjem dijelu. Odem na wc obrišem kad ono smeđi iscjedak. Ostao mi je jedan testa za T, pa ajde da vidim. Test je negativan. Sad neznam šta bi moglo biti do sad nisam imala takvog iscjedak uvjek klasična M i ugrušci.  
    Vrkutu pijem 1 mjesec. Ako i nije T onda su mi se ciklusi vratili na 28 a bili su na 30-34.
    Šta mislite da pričekam još koji dan?

Sanjarka88
    14. Kolovoz 2015. 07:56

Dobro jutro ekipa 

peeeeetak 
    ajme šta je vruće vani, jedva čekam ovo zahlađenje koje zovu od nedjelje. Više od misec dana je 35+, neznam kako više izguramo. 

Ja sam jutros napokon izmjerila temp, bila sam mjerila za vrijeme menstruacije i netom nakon bila je 36,2 danas mi je 14dc i dalje je snižena, jutros 36,3 znači još nije došlo do ovulacije, baš bi je volila utvrdit da znam koliko mi traje druga faza ciklusa. U kojem vremenskom periodu nakon ovulacije poraste temp?? Prosvijetlite me 

malakoza žao mi je zbog o, držim fige da terapije pomogne 

Orhideja što se kg tiče , nemam puno iskustva prvi put zatrudnila sa 53kg, rodila sa 63. Sad imam 51, dakle i manje nego prije prve trudnoće. 

Miska možda je lažna m, kakvo je stanje danas? 

mayya dobro nam došla, i čim prije ugledala plusić 

marie4 koji ti je dan ciklusa? Vidi još koji dan kako će se odvijati taj smeđi iscjedak

Marie4
    14. Kolovoz 2015. 09:48

Sanjarka88
    28 dc mi je danas.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI