Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marie4
    14. Kolovoz 2015. 07:08

Jutro cure, probudila sam se s laganom boli u donjem dijelu. Odem na wc obrišem kad ono smeđi iscjedak. Ostao mi je jedan testa za T, pa ajde da vidim. Test je negativan. Sad neznam šta bi moglo biti do sad nisam imala takvog iscjedak uvjek klasična M i ugrušci.  
    Vrkutu pijem 1 mjesec. Ako i nije T onda su mi se ciklusi vratili na 28 a bili su na 30-34.
    Šta mislite da pričekam još koji dan?

Sanjarka88
    14. Kolovoz 2015. 07:56

Dobro jutro ekipa 

peeeeetak 
    ajme šta je vruće vani, jedva čekam ovo zahlađenje koje zovu od nedjelje. Više od misec dana je 35+, neznam kako više izguramo. 

Ja sam jutros napokon izmjerila temp, bila sam mjerila za vrijeme menstruacije i netom nakon bila je 36,2 danas mi je 14dc i dalje je snižena, jutros 36,3 znači još nije došlo do ovulacije, baš bi je volila utvrdit da znam koliko mi traje druga faza ciklusa. U kojem vremenskom periodu nakon ovulacije poraste temp?? Prosvijetlite me 

malakoza žao mi je zbog o, držim fige da terapije pomogne 

Orhideja što se kg tiče , nemam puno iskustva prvi put zatrudnila sa 53kg, rodila sa 63. Sad imam 51, dakle i manje nego prije prve trudnoće. 

Miska možda je lažna m, kakvo je stanje danas? 

mayya dobro nam došla, i čim prije ugledala plusić 

marie4 koji ti je dan ciklusa? Vidi još koji dan kako će se odvijati taj smeđi iscjedak

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

OhSoBoho
    14. Kolovoz 2015. 09:01

Sanjarka, na dan ovulacije temp padne i odmah drugi dan poraste. kada tri dana za redom (nakon zabilježenog pada temp) zabilježiš rast temperature znači da je taj dan kad je temp bila snižena bila ovulacija :) nadam se da ti nisam zakomplicirala s objašnjenjem :)
    ja isto pratim i proučavam sve to pa svaki dan iznova analiza ;) 
    puno mi pomaže i fertility friend  :)

a mene danas jajnici stišću kao pred M :(

Pupa2
    14. Kolovoz 2015. 09:20

Sanjarka, dobro ti je OhSoBoho objasnila. Nakon niske temperature odmah uslijedi porast koji mora biti barem 3 dana da bi se taj dan niske temperature dogodila O. Ja ponavljam svoju pricu, cisto da ne mislite da ta niska temp pri kojoj se O dogodi mora biti niskaaa tj puno niza od uobicajne. Meni je zapravo bila uvijek kao normalna znaci kao u prvoj fazi ciklusa.... Nikad nisam imala onaj pad pa povcanje. Zapravo svaki dan mi je varirala od 36-36,3 i u tom rasponu sam i ovulirala!
    Skini si Fertility friend aplikaciju, on ti sam odredi O. Ja sam tamo proucavala svakakve grafove pa sam se i na njima ispraksirala! Samo naprijeed s mjerenjem :)
    A o vrucinama bolje da ne pricam. Cim izadem iz kuce mi se vrti i gledam di da hodam da ako padnem da me netko moze vidjeti i pomoc mi. A moram do skole. Koma... Nocas sam palila klimu kolko mi je bilo vruce i nisam imala zraka. Jedva cekam moju voljenu zimu i snijeg da zaboravim ove vrucine (da, ja ne volim ljeto, zapravo ga ne podnosim). Sve iznad 25 stupnjeva mi je uzas :D al sve si nekako mislim, jadne ove zene koje su sad po ovakvim paklenim vrucinama u visokom stupnju trudnoce ili u rodilistu..,, treba to izdrzati!
    MalaKoza, i ja sam ostala paf kad sam skuzila da mozes imati M ali ne i O. Nekako sam uvijk mislila da to ide jedno s drugim.... Uzas
    Svim novim curama zelim dobrodoslicu, ne mogu popamtiti nadimke! Sto manje se zadrzale tu....
    Ostale, sretno u iscekivanju, trudjenju i svemu :*

Sanjarka88
    14. Kolovoz 2015. 10:44

Ohso i pupa hvala na objašnjenju.
    Prošli ciklus sam mjerila drugu fazu ciklusa, nikako da odradim sve 
    Uglavom u drugoj fazi ciklusa mi je temp bila 36,6-36,7 
    tako da s obzirom da je još snižena mislim da još nije došlo do O 
    Pokušavam uvrdit i neke druge simptome, al neide mi baš, sluzi ima uvijek i svagda valjda je treba znat razlikovat, osim što sam od jučer napuhana ništa drugo ne osjetim
    aaaaaaaa tko će to sve skužit 

Sanjarka88
    14. Kolovoz 2015. 10:45

Pupa ako je prognoza točna slijedeći tjedan se lakše diše 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.