Ipak nista od nadanja. Stigla je vještica. Obilna gusta. Dali je i vama tako? Vi koje pijete caj od vrkute.
hej Marie4, a ne znam kaj da ti kažem...ja pijem vrkutu, isto prvi mjesec...već danima me bole jajnici kao pred M (zapravo, otkako sam počela s čajem osjetim tupu bol u jajnicime. jel tebi bilo tako?).
inače, dotičnu očekujem u ponedjeljak a s obzirom da imam feeling da me neće zaobić javit ću ti ima li kakvih promjena u samoj menstruaciji.
želim ti sreću i da te slj. mjesec vještica zaobiđe
Hej curke!
Ja jos uzivam na godisnjem..
Kad sam pocela piti vrkutu mjesec dana su me probadali jajnici. Mislim da ih ona potice na rad, "budi" ih..
Moj 21.dc (prosjek 26-27)
Donji dio leda i trbuha vec par dana bole kao da sam 1000 trbusnjaka napravila. Sike se malo stvrdnile i to je to. Rekla sam necu previse analizirati, no....ovi dani do M su mi najgori. Nadam se da ovaj put nece biti M...
Saljem vam puno toplih poljubaca!!
Paula, samo ti uživaj na godišnjem i opusti se ;)
i meni je najgori taj dio iščekivanja M, danas si cijeli dan važem hoću li kupit testove za vikend ili ću čekat pon pa vidjet ako ne dođe...znam da ovo drugo ima više smisla ali eto, luda glava nije razumna :P
a i ne znam kaj da očekujem od te vrkute, hoće li mi 'poremetit' ciklus ili će sve bit kao i inače...
Uglavnom, da vas i ja malo izvjestim, tek sam sada našla vremena. Iako ne pišem, čitam Vas svaki dan i zaista se obradujem, ali često i rastužim. Stvarno ste svašta prošle i to mi puno pomaže. Sad nakon tri mjeseca pravim pauzu s vrkutom, od marulje sam odustala jer mi se u srpnju skroz skratio ciklus, pa sad nisam vise sigurna u ovulaciju i ne smijem riskirati. Kupili smo i oređaj koji pomaže odrediti O, no meni još ne pokazuje nista. Počela sam čitati i stručnu literatutu. Naručila trakice s interneta. Stvarno krećemo u napad :-). I da počela sam piti Folnu kiselinu. Pa se nadam kako će to sve uroditi plodom. Po nekim mojim izračunima pogodili smo O ovaj mjesec, no sad ostaje čekati, iako se ne nadam previše. Očekujemo ju za 7 dana po skraćenom ciklusu, i 11 po onom kako inače imam, pa cemo vidjeti.
Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
fT4 15.65 pmol/L
TSH 4.26 mIU/L
Prolaktin 401.7 mU/L
Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
Estradiol 302.4 pmol/L
AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L
OhSoBoho ti ne ocekujes danas-sutra?
Ja imam 50-tak testica s ebaya, pocet cu za koji dan... Znam da to nista ne znaci i treba cekati bar dan kasnjenja, ali eto kad ih vec imam...
Sto se vrkute tice moj savjez pijte, skodit ne moze.. Osim za one koje su na nekim terapijama hormona.
Pusa....
Paula, u ponedjeljak mi treba doci. Kupila sam u dm-u first sign tek toliko da imam
Kad tebi treba doci?
Sortiraj odgovore
Najstariji