Miska, zao mi je zbog M, stvarno. Mislila sam da je temperatura bas siguran pokazatelj. Ne znam zasto se to dogodilo, meni je bilo skolski.... E sad, vidjela sam neke cudne grafove kod anovulacijskih ciklusa pa bi mozda bilo dobro da odes kod dr.i da pratite ovulaciju!
MalaKoza, nadam se da ce ti klomifen pomoci, citala sam puno prica zena koje su uspjele tako ostati trudne....
Sanjarka i ostale koje cekate, zelim vam svo strpljenje ovoga svijeta, znam da je grozno i tesko. Neki mjeseci su posebno teski. Sretno i hrabro!!!! :*
Pepita ovo mi je tek prvi ciklus pracenja bazalne, ali isla je temperatura onako kako bi i trebala prvo za vrijeme m i do ovulacije priblizno ista, pa onda mali pad pa rast koji je bio i danas prisutan. Tako da mi stvarno nije jasno. Vec sam bila rekla da mi se poklopila i lh trakica i sluz i bazalana i dal je moguce da je bio anovulatorni ciklus uz sve te "pojave"?
Ne znam ni sama sto da mislim, prvo cu se par dana umirit i sredit misli pa onda razmisljat o pregledima, iako sam se nadala da cu proc bez tog ruznog dijela ali tako je kako je.
Hvala vam zenskice na podrsci, ljubim vas sve
Miška potrebno je malo više mjerenja da bi znala kako funkcionira tvoja bazalna temperatura jer nekima kad ostanu T bazalna ostane povišena, nekima malo padne pa se povisi, tako je i kad stiže M nekima padne prije nekima tek kad stigne sve je to individualno zato se i mjeri nekoliko ciklusa da upoznaš svoje tijelo, samo mi nije jasno da ti lutelna faza toliko traje.. i s obzirom da ti je sve ukazivalo na O mislim da nema šanse da je bio anovulatorni ciklus..
Ma samo se ti prekontroliraj i ja bih na tvom mjestu nastavila mjeriti bazalnu temp, ja sam se isto bila odlučila za to,ali već sam ostala trudna, tako da samo naprijed nemoj to gledati kao tehniku koja će te dovesti do bebe i biti opterećenje za tebe nego nešto što će ti pomoći da upoznaš svoje tijelo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita znam da se ona mora mjerit par ciklusa, ni ne opterecujem se toliko time samo su me ovaj mjesec zbunile trakice i sluz tj bilingsova jer ih pratim od 11. mjeseca prosle god i svaki put kad trakica potamni drugi dan se pojavi jaka sluz i 15. dan nakon toga dobijem m, znali su mi setat ciklusi 2, 3 dana +/- ali uvijek je ta lutealna faza trajala 14 dana, gdje je zakazala ovaj mjesec pa se produzila na 16 nemam pojma.
Miška stvarno ne znam šta da kažem, po svemu ovome O si imala sigurno.. e sad šta se dogodilo pa je lutelna faza 16 dana neznam, jedino da ti O nije bila 2 dana kasnije (lh trakica pokazuje i do 48sati unaprijed tamniju crtu) a sad ne znam do kad si piškila te trakice i kako se odvijalo sve,ali ja bih svakako pitala svog doktora.. znam da je moguće da lutelna faza traje i 16 dana iako je to rijetko jako pa sad stvarno ne znam.. izmjeri bazalnu sutra kao i do sad da vidiš je li pala tempica, je li ti M normalna??
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita mozda je bila kasnije, trakice, nisam dalje testirala jer mi je prije uvijek bilo tako da kad bi potamnila testna tj bila jaca od kontrolne drugi dan bi test bio negativan pa sam odlucila ne trosit ih kad je vec pokazala sto je trebala.
A nije mi bas ni m sasvim normalna, recimo da nisam pogledala nebi ni znala da sam procurila jer me nista nije bolilo, tek su me nakon mozda par sati ulovila 2-3 grca i to je to, i sad gledam da je vec skroz smede kao da mi je zadnji dan a ne prvi, vidjet cu kako ce biti sutra stanje i ako nis idem privatno na pregled drugi tjedan jer znam da sad necu dobit termin kod svoje gin najmanje mjesec i pol, dva...
Pozdrav svim curkama na forumu. Eto, ovdje sam, pretpostavljam, iz jednakog razloga kao i večina vas. Zadnjih 6 mjeseci pokušavam postati majka, ali eto, bezuspješno. Sva sreća pa ne odustajem lako. :D Moram napomenuti da sam od 'početka' pa sve do danas svaki dan visila po forumu i upijala raznorazne informacije, vaša iskustva, savjete,... I hvala vam na tome, naravno. Danas sam nekako odlučila da se i ja priključim vašoj zajednici zvanoj 'Klokanica'.
Dobrodošla Mayya! Što manje ostala na ovom pdf.
Miška, žao mi je za M. Baš ti se izmješalo sve. Držim fige da je sve u redu, da je to samo jedna mala iznimka. Ne želim davat lažnu nadu al možda sI od onih s lažnom M u trudnoći!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji