Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tena9
    10. Kolovoz 2015. 16:39

Nessah, jako mi je žao zbog svega što si prošla. Moramo oriznati da mnoge od nas imaju slična iskustva ali nesmijemo gubiti nadu...idemo dalje, oprezno i sigurno sa puno optimizma naoružani za nove dane i pobjede! 

Velik pozdrav svima i puse! 

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Mallla
    10. Kolovoz 2015. 17:48

Sanjarka, sve najljepse ti zelim u bracnom zivotu. Najvise kompromisa, tolerancije, strpljenja I postovanja jedno prema drugome, a kroz sve to neka vam je prozeta ljubav, zdravlje I veselje! Drago mI je da je sve proslo I bolje nego si zamisljala!  Čestitam! I sada hop hop po bebicu :)

Paula, vazno da je sve pokriveno :) Pretpostavljam da ti je od tog najtamnijeg 24-36h bila O. Tako sam bar ja shvatila! Drzim najvece fige da se uhvati bebac!

url=https://lilypie.com]

Paula5
    10. Kolovoz 2015. 20:56

Sanjarka cestitke od !!
    Ajde Viky razveseli nas! Nadam se da ces sutra ugledati svoj plusic! 
    Maja hvala ti draga!  I ja mislim tako, ali zbunilo me sto su mi grudi bile jaako osjetljive 9-10 dc, iscjetka je bilo, ali nisam uhvatila onaj rastezljivi, a jajnici me nisu ni jednom bocnuli.. ali pik je bio 13dc ujutro, sve je pokriveno pa se zaista nadam... ovo je 11 ciklus, uh.. 
    A nadam se da ces i ti u proljetne...
    Nessah nadam se da ce sve proci u redu i da ces nam se sto prije pridruziti. Nazalost ima vas dosta koje ste to prosle, ali evo i maja58, dilb, nmaren su ubrzo nakon toga docekale svoje andele. Drzi se draga.. 

Mallla
    10. Kolovoz 2015. 21:23

Ajmo viky...oraspolozi nas...red je za jedan plusic!

Paula skupa cemo mi u proljetno/ljetne bebe :) Vjerujem u to! Za dva tjedna ugledas dvi crtice Daj Boze!
    Mene je isto malo zbunjivalo to s lh trakicama I tim kad je zapravo O I onda sama sebi kazem pa procitala si da je 24h od pika!
    11...neka ti to bude sretan broj...Dobitni!  

url=https://lilypie.com]

Paula5
    10. Kolovoz 2015. 21:50

Dobro kazes maja, ako je bio pik pa bila je i O. Vec sam pocela sa sizom i glupim analiziranjima svega... pokrila sam sve i nemam sta sad pametovati... ali kad si ne mogu pomoci.. kissss :-)

• Marie4
    10. Kolovoz 2015. 22:48

Što se tice tih Lh trakica ja se isto bas ne kužim u njih. Nisam koristila one sa ebaya, već sam kupila u ljekarni ovugnost i one iz mullera ali sam imala osjećaj da sam bila vise napeta kad sam ih koristila nego sad bez njih. Dvaputa mi se dogodilo da sam npr. u cetvrtak osjećala bolove u  jajniku a onda je stigla i sluz a lh trakice su bile blijede crtice koje su u petak navecer i subotu kroz dan počele lagano tamniti te u nedjelju bile najtamnije. Sve dane pokrivali i nista od T. Sad sam sama sebi rekla da vise neću koristiti trakice jer me zbunjuju. Za dva tjedna idemo na GO planirano da pokrijemo dane pred O i poslije. Ako nas sad ne iznenadi +.  

• viky96
    11. Kolovoz 2015. 06:57

Evo me upravo iz wc-a…trudnaaaaaa sammmmmmmm 
    Hvala svima koji su mi drzali fige

Marie4
    11. Kolovoz 2015. 07:54

viky96

Evo me upravo iz wc-a…trudnaaaaaa sammmmmmmm Hvala svima koji su mi drzali fige

Čestitke.

PeppePula
    11. Kolovoz 2015. 10:03

viky96

Čestitke viky :)

Peppe

mimica24
    11. Kolovoz 2015. 10:59

viky96

Čestitam draga!! Od srca ti želim najljepšu trudnoću.Uživaj mi!!

malalana
    11. Kolovoz 2015. 15:48

viky96

Čestitke :-)

Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
    fT4 15.65 pmol/L
    TSH 4.26 mIU/L
    Prolaktin 401.7 mU/L
    Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
    Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
    Estradiol 302.4 pmol/L
    AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L

NMareN
    11. Kolovoz 2015. 07:06

Vikyyyy čestitke, bas mi je drago da plusici rastu . Želim ti urednu trudnoću, da sve bude u redu i da beba lijepo napreduje i raste .

viky96
    11. Kolovoz 2015. 07:18

NMareN

Vikyyyy čestitke, bas mi je drago da plusici rastu . Želim ti urednu trudnoću, da sve bude u redu i da beba lijepo napreduje i raste .

Hvala dragaa 

Ja to mogu, ja to hoću....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI