Nessah, jako mi je žao zbog svega što si prošla. Moramo oriznati da mnoge od nas imaju slična iskustva ali nesmijemo gubiti nadu...idemo dalje, oprezno i sigurno sa puno optimizma naoružani za nove dane i pobjede!
Velik pozdrav svima i puse!
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Sanjarka, sve najljepse ti zelim u bracnom zivotu. Najvise kompromisa, tolerancije, strpljenja I postovanja jedno prema drugome, a kroz sve to neka vam je prozeta ljubav, zdravlje I veselje! Drago mI je da je sve proslo I bolje nego si zamisljala! Čestitam! I sada hop hop po bebicu :)
Paula, vazno da je sve pokriveno :) Pretpostavljam da ti je od tog najtamnijeg 24-36h bila O. Tako sam bar ja shvatila! Drzim najvece fige da se uhvati bebac!

url=https://lilypie.com]
Sanjarka cestitke od !!
Ajde Viky razveseli nas! Nadam se da ces sutra ugledati svoj plusic!
Maja hvala ti draga! I ja mislim tako, ali zbunilo me sto su mi grudi bile jaako osjetljive 9-10 dc, iscjetka je bilo, ali nisam uhvatila onaj rastezljivi, a jajnici me nisu ni jednom bocnuli.. ali pik je bio 13dc ujutro, sve je pokriveno pa se zaista nadam... ovo je 11 ciklus, uh..
A nadam se da ces i ti u proljetne...
Nessah nadam se da ce sve proci u redu i da ces nam se sto prije pridruziti. Nazalost ima vas dosta koje ste to prosle, ali evo i maja58, dilb, nmaren su ubrzo nakon toga docekale svoje andele. Drzi se draga..
Ajmo viky...oraspolozi nas...red je za jedan plusic!
Paula skupa cemo mi u proljetno/ljetne bebe :) Vjerujem u to! Za dva tjedna ugledas dvi crtice Daj Boze!
Mene je isto malo zbunjivalo to s lh trakicama I tim kad je zapravo O I onda sama sebi kazem pa procitala si da je 24h od pika!
11...neka ti to bude sretan broj...Dobitni!

url=https://lilypie.com]
Dobro kazes maja, ako je bio pik pa bila je i O. Vec sam pocela sa sizom i glupim analiziranjima svega... pokrila sam sve i nemam sta sad pametovati... ali kad si ne mogu pomoci.. kissss :-)
Što se tice tih Lh trakica ja se isto bas ne kužim u njih. Nisam koristila one sa ebaya, već sam kupila u ljekarni ovugnost i one iz mullera ali sam imala osjećaj da sam bila vise napeta kad sam ih koristila nego sad bez njih. Dvaputa mi se dogodilo da sam npr. u cetvrtak osjećala bolove u jajniku a onda je stigla i sluz a lh trakice su bile blijede crtice koje su u petak navecer i subotu kroz dan počele lagano tamniti te u nedjelju bile najtamnije. Sve dane pokrivali i nista od T. Sad sam sama sebi rekla da vise neću koristiti trakice jer me zbunjuju. Za dva tjedna idemo na GO planirano da pokrijemo dane pred O i poslije. Ako nas sad ne iznenadi +.

Evo me upravo iz wc-a…trudnaaaaaa sammmmmmmm
Hvala svima koji su mi drzali fige
Evo me upravo iz wc-a…trudnaaaaaa sammmmmmmmHvala svima koji su mi drzali fige
Čestitke.

Čestitke viky :)

Peppe
Čestitam draga!! Od srca ti želim najljepšu trudnoću.Uživaj mi!!

Čestitke :-)
Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
fT4 15.65 pmol/L
TSH 4.26 mIU/L
Prolaktin 401.7 mU/L
Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
Estradiol 302.4 pmol/L
AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L
Vikyyyy čestitke, bas mi je drago da plusici rastu . Želim ti urednu trudnoću, da sve bude u redu i da beba lijepo napreduje i raste .
Vikyyyy čestitke, bas mi je drago da plusici rastu. Želim ti urednu trudnoću, da sve bude u redu i da beba lijepo napreduje i raste .
Hvala dragaa

Ja to mogu, ja to hoću....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji