Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    10. Kolovoz 2015. 21:50

Dobro kazes maja, ako je bio pik pa bila je i O. Vec sam pocela sa sizom i glupim analiziranjima svega... pokrila sam sve i nemam sta sad pametovati... ali kad si ne mogu pomoci.. kissss :-)

• Marie4
    10. Kolovoz 2015. 22:48

Što se tice tih Lh trakica ja se isto bas ne kužim u njih. Nisam koristila one sa ebaya, već sam kupila u ljekarni ovugnost i one iz mullera ali sam imala osjećaj da sam bila vise napeta kad sam ih koristila nego sad bez njih. Dvaputa mi se dogodilo da sam npr. u cetvrtak osjećala bolove u  jajniku a onda je stigla i sluz a lh trakice su bile blijede crtice koje su u petak navecer i subotu kroz dan počele lagano tamniti te u nedjelju bile najtamnije. Sve dane pokrivali i nista od T. Sad sam sama sebi rekla da vise neću koristiti trakice jer me zbunjuju. Za dva tjedna idemo na GO planirano da pokrijemo dane pred O i poslije. Ako nas sad ne iznenadi +.  

• viky96
    11. Kolovoz 2015. 06:57

Evo me upravo iz wc-a…trudnaaaaaa sammmmmmmm 
    Hvala svima koji su mi drzali fige

NMareN
    11. Kolovoz 2015. 07:06

Vikyyyy čestitke, bas mi je drago da plusici rastu . Želim ti urednu trudnoću, da sve bude u redu i da beba lijepo napreduje i raste .

Ja to mogu, ja to hoću....

Pupa2
    11. Kolovoz 2015. 08:24

Prije sveg, vikiiii cestitaaaaaam!!!!! Bas bas bas mi je drago! Odmah nam se pridruzi, jos spadas u proljetne :) zelim ti mirnu, zdravu i sretnu trudnocu...
    Sve cekam da se miska javi, temperatura je bila obecavajuca, nekako mislim da je to to!!!!!
    Paula draga, ja sam ok, nekad bolje, nekad gore. Uhvate me mucnine jedan dan da ne mogu nista nista, a onda sam par dana super. I vise me peru vecernje/nocne mucnine nego one jutarnje. Ali sve je ostalo ok, cekam pregled za 8 dana i tako! Nadam se da ste ovog puta uspjeli... Lijepo ste sve pokrili, a uz to, bili na godisnjem! Di ces bolje :) navijam za tebe, kao i za peppepula!!!! 
    Svim ostalim curama sretno, onima koje su dobile ipak M neka ne potonu, neka idu hrabro dalje! 
    A Sanjarka, cestitam na braku! Neka bude sretan i plodonosan :) ja isto nisam zivjela s muzem prije vjencanja pa shvacam tvoju uzbudenost :) lijepo je to bas!!!!
    Puse svima

PeppePula
    11. Kolovoz 2015. 10:01

Draga Nessah, neopisivo mi je zao zbog tvog gubitka....daj si sada malo vremena da sve to prodje, da odtugujes i da vidis sta ce ti reci gin za dalje.... kao sta su rekle i cure, nazalost dogadja se ali vjerujem da ces i ti ubrzo ponovno podici glavu i hrabro krenuti u ostvarenje svoje zelje mi smo uz tebe i samo ti nama pisi sta god da ti je na dusi, cesto je ovako lakse nego sa nekim u zivo...

Peppe

• viky96
    11. Kolovoz 2015. 10:08

Hvala vamm svimaa 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.