Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambola
    10. Kolovoz 2015. 09:36

Nessah draga, isplaci i idemo dalje! Nemoj se bojat! Strah nam je svima najgori neprijatelj.
    Paula i svi zelim vam plus ko kuca! Bez puno razmisljanja- bit ce!

• Mamiza1
    10. Kolovoz 2015. 10:47

Draga Nessah, jako mi je žao zbog toga što prolaziš. Nemojte gubiti volju i optimizam. Većini parova se već u sljedećem ciklusu i u trudnoći pogodi sve po špagi i prođe školski iz prve. I sama sam ti dokaz :)
    Najvažnije je da se ti odmoriš i ne kriviš sebe. Zametak nije bio dovoljno jak i na to nisi mogla utjecati. Želim ti sreću i da uskoro ljuljaš svoju bebu.

Mi još ne znamo kad je moja ovulacija. Zadnja vještica bila prije 2 mj.

Zasad <3

Mallla
    10. Kolovoz 2015. 11:19

Malalana evo link:
    http://m.ebay.com/itm/5-20-50-100pcs-Ovulation-Test-Strip-LH-Predictors-Kit-Stick-High-Sensitivity-/301486239392?nav=SEARCH

Draga Nessah,  neopisivo mi je zao! Svim srcem sam se nadala da ce malo srce prokucat! Zelim ti sto prije urednu I zdravu trudnocu. Da ti tvoja mrvica bude u rukama!
    Naravno da te primamo u svoje redove, teska srca! Budi snazna I zelim ti brzi oporavak!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    10. Kolovoz 2015. 11:22

Viky drzim fige?
    Mamiza1 prije 2mj....auuu....pokrij fino svaki dan pa ovulacija ce vec naic a ja saljem dobre vibre!

url=https://lilypie.com]

miska
    10. Kolovoz 2015. 11:22

Nessah zao mi je sto nije ispalo onako kako je trebalo, daj si malo odmora, saberi emocije i kreni dalje, svejedno nisi mogla utjecati na to. Znam da ti sad nista ne moze povratiti gubitak ali eto mislimo na tebe i skupa se opet borimo do + i bebice..veliki poljupci i zagrljaji 

Meni je danas 14 dpo, temperatura je i dalje postojana, ali i simptomi menge isto..cekamo sutrasnji dan "D"

Pepita2109
    10. Kolovoz 2015. 11:41

Dobrodošle nove trudilice i pozdrav starim 

Nessah draga ne mogu ti opisati koliko mi je žao zbog tvog gubitka, tvoja beba je sada maleni Anđeo koji će čuvati svoju seku i bracu, jer naravno da ćeš nas uskoro iznenaditi ponovo,ali ovaj put će sve biti kako treba. Samo se ti isplači ili štogod treba, imaš i našu podršku to i sama znaš i da smo tu za tebe samo hrabro draga 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

petrich93
    10. Kolovoz 2015. 13:22

pozdrav curke. vratili se mi s mora jucer popodne..vjestica jos nije dosla..al ima vremena posto je zadnja kasnila 16 dana..

Sanjarka88
    10. Kolovoz 2015. 14:48

Pozdrav cure 

Evo udala se  i ja, sve  je bilo savršeno i više od toga  a sad će bit lakše i bebu napravit kad smo svaku večer skupa 

Nisam puno pohvatala što ste pisale ove dane, ne zamjerite još koji dan i vraćam se u normalu 

mimiza i marie4 dobro došle i čim prije ugledale plusić 

MajaSocka žao  mi je zbog m, al idemo dalje zajedno! 

Viky koliko ti kasni?

Nessah stale mi riječi  u grlu jako jako mi je žao, budi hrabra znaš da nebo strpljive voli 

viky96
    10. Kolovoz 2015. 17:57

Sanjarka88

Pozdrav cure 

Evo udala se  i ja, sve  je bilo savršeno i više od toga  a sad će bit lakše i bebu napravit kad smo svaku večer skupa 

Nisam puno pohvatala što ste pisale ove dane, ne zamjerite još koji dan i vraćam se u normalu mimiza i marie4 dobro došle i čim prije ugledale plusić 

MajaSocka žao  mi je zbog m, al idemo dalje zajedno! 

Viky koliko ti kasni?

Nessah stale mi riječi  u grlu jako jako mi je žao, budi hrabra znaš da nebo strpljive voli 

Jedan dan hahah kupila sam test ,,sutra cu napraviti ako me M ne iznenadi veceras

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Paula5
    10. Kolovoz 2015. 15:01

Hej cure moje drage! 
    Miska, viky, pethich obradujte nas lijepim vijestima.. 
    Pupa draga moja kako si mi ti? Moj big tjedan prosao, zaista se nadam...
    Cure pitanje vezano za trakice. Pik sam uhvatila 12dc navecer, 13dc jos tamnija testna od kontrolne da bi do navecer pocela blijediti... O nisam bas po nicem osjetila.. Jel pik znaci sigurno da ima O? Zbunjuje me to, prosli mjesec sam bez trakica tocno znala da je O 13dc. Jedna aplikacija mi oznacila O taj dan kad je pik, a druga sljedeci dan. Uglavnom odnos imali 9, 10, 11, 13 i 15 dc. Vrkutu i prenetale jos pijem.  I zaista opustenija od ovog tjedna nisam mogla biti, bas smo uzivali... prosjecni ciklusi 26-28 dana, sad cekam....
    Maja doci ce i tvoj plusic uskoro...mora!
    Peppepula…cekamo.. 
    Trudnice i trudilice moje drage veliku pusu vam saljem!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI