Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PeppePula
    09. Kolovoz 2015. 17:16

Pozdrav cure....evo ja otkako sam pocela koristiti lh trakice, u biti sam shvatila da mi je O kasnije...tj. lutealna faza je manja od 14 dana...pocela sam ih "piskiti" s dolaskom plodnih i stalno blijeda crtica, dosao "dan" ovulacije po aplikaciji, niti je osjetim niti trakice potamnile... piskim drugi dan opet isto... kazem dragom, ma mi nikada necemo uloviti tu crticu :/ onako vise za sebe, jer je on mislio da mislim na onu drugu crticu II... i danas vidim pocela tamniti...sta znaci da bi lako mogao biti pik danas navecer? mozda...ili sutra? sta znaci da O nastupa 24h kasnije...a ako mi M dodje 26dc to je svega 11 dana lutealne...citala sam na netu da nije problem ako je iznad 10...a ako je to zbilja tocno, onda nije niti cudno da nisam uspjela zatrudnijeti kada smo prerano prestali sa akcijom :D bar ovom ciljanom...sada nema stajanja do M ili II :)

Također pijem vrkutu i prenatal i dalje... caj po ljeti zagrije, ali onda lijepo i rashladi organizam, a i opusta tako da ja s gustom pijem onako vruc :)

Paola mi se pratimo

Ostalim trudilicama želim što i sebi

Peppe

Mallla
    09. Kolovoz 2015. 20:14

PeppePula da bas te lh trakice otkriju stosta.....oovaj mjesec sam prvi put cula za njih, narucila s ebaya I probala ih. Pocela za prvi put od pocetka ciklusa I nista nista sve do plodnih dana po aplikaciji kada je postupno pocelo tamnit....I dan prije kalendarske O tj. Vecer prije potamni al ne kao kontrolna crta....ttad mi je nastupilo odusevljenje u smislu pa ovo stvarno pokazuje. Ja pik nisam ulovila jer taj dan kad je trebao bit sam bila na putu. Uglavnom nakon nekih 20h od te najtamnije crtice piskila opet kad ono izblijedila crtica. I znaci izmedu je bila O. Al je nismo pokrili. Danas sam narucila novu posiljku! 
    Nisam mislila da su mI tako uredni ciklusi...jer najduzi ovogodisnji ciklus mi je 34dana a najkraci 19 dana, hocu re nisam ocekivala da ce mi plodni dani biti tocni kao na aplikaciji. Al jos cu ja svasta otkrit o sebi pokusavajuci zatrudnit!
    Uglavnom volim lh trakice I namjeravam ih nastaviti koristit!

malalana
    10. Kolovoz 2015. 08:13

MajaSocka

PeppePula da bas te lh trakice otkriju stosta…..oovaj mjesec sam prvi put cula za njih, narucila s ebaya I probala ih. Pocela za prvi put od pocetka ciklusa I nista nista sve do plodnih dana po aplikaciji kada je postupno pocelo tamnit….I dan prije kalendarske O tj. Vecer prije potamni al ne kao kontrolna crta….ttad mi je nastupilo odusevljenje u smislu pa ovo stvarno pokazuje. Ja pik nisam ulovila jer taj dan kad je trebao bit sam bila na putu. Uglavnom nakon nekih 20h od te najtamnije crtice piskila opet kad ono izblijedila crtica. I znaci izmedu je bila O. Al je nismo pokrili. Danas sam narucila novu posiljku! 
    Nisam mislila da su mI tako uredni ciklusi…jer najduzi ovogodisnji ciklus mi je 34dana a najkraci 19 dana, hocu re nisam ocekivala da ce mi plodni dani biti tocni kao na aplikaciji. Al jos cu ja svasta otkrit o sebi pokusavajuci zatrudnit!
    Uglavnom volim lh trakice I namjeravam ih nastaviti koristit!

Draga MajaSocka, možeš li mi poslati link tih trakica s ebaya ili odakle ih već naručuješ?

Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
    fT4 15.65 pmol/L
    TSH 4.26 mIU/L
    Prolaktin 401.7 mU/L
    Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
    Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
    Estradiol 302.4 pmol/L
    AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L

url=https://lilypie.com]

Mallla
    09. Kolovoz 2015. 20:16

Pepepula zelim ti uspjesne plodne dane.....pookrij ih sto vise mozes!

Mallla
    09. Kolovoz 2015. 20:21

Sad vec malo gnjavim al imam inspiraciju za pisat, pa sorry!
    Mislila sam da ce mi jako tesko past M. Ali danas osjecam olaksanje jer me jako opterecivalo ovo razdoblje od plodnih dana do M. Napravila sam bar 4 testa I dvi lh trakice u nadi da ce nesto pokazat I drugu crticu, jako sam se opterecivala. Sreca pa sve s ebaya za jako sitno dolara.
    Danas sam opustena...
    Nastojat cu pokrit sve dane u nadolazecem ciklusu.....
    Zelim vam svima te dvi crtice sto prije!

Nessah
    10. Kolovoz 2015. 00:47

Nazalost, prijavljujem se ponovo u trudilice. Ja sam sinoc prokrvarila nakon 6+6 dana trudnoce (tako su mi prognozirali ginekolozi tako da je bilo ocekivano jer mi nisu nasli srce kod bebe). Imam "zadrzani spontani pobacaj". Zahvaljujem Bogu sto cu se ocistiti sama pa necu morati na kiretazu, to bi me slomilo jos vise. 
    Tuzna sam i srce mi place od svega sto sam prozivjela u zadnjih 2 tjedna no nedam se, idemo dalje! Nadam se da me primate nazad ❤️

mimica24
    10. Kolovoz 2015. 14:30

Nessah

Nazalost, prijavljujem se ponovo u trudilice. Ja sam sinoc prokrvarila nakon 6+6 dana trudnoce (tako su mi prognozirali ginekolozi tako da je bilo ocekivano jer mi nisu nasli srce kod bebe). Imam "zadrzani spontani pobacaj". Zahvaljujem Bogu sto cu se ocistiti sama pa necu morati na kiretazu, to bi me slomilo jos vise. Tuzna sam i srce mi place od svega sto sam prozivjela u zadnjih 2 tjedna no nedam se, idemo dalje! Nadam se da me primate nazad ❤️

Draga,žao mi je.Drži se! Idemo zajedno u nove pobjede!!

Paula5
    10. Kolovoz 2015. 02:41

Draga Nessah, nisam u tvojoj kozi pa necu reci da znam kako ti je. Ne mogu ni zamisliti! Steze me u grlu dok ti pisem, a tvoja bol je bezbroj puta veca. Ocito je tako moralo biti, dragi Bog je trebao jos andela! Draga kako si ti, jel s tvojim zdravljem sve u redu? Znam da je bolno o tome pricati, jel sad cekas da izade samo..? Ne znam kako bih to pitala, a da ne zvuci ruzno... Uvjerila sam se da si jaka i hrabra zena i zelim ti svu snagu da to prode sto prije da zajedno s tobom idemo dalje. Zao mi je od sveg srca i ovdje smo, kako god ti mozemo pomoci. 

NMareN
    10. Kolovoz 2015. 08:17

Nessah draga, reci cu da zaista znam kako ti je budući da sam i sam prošla to, u mom slucaju u 9.t obavljena kiretaza. Ako sam dobro upućena, ako uspijes sve sama,bez zahvata kiretaze,na bebi možete raditi od sljedeceg ciklusa, a mi smo morali čekati min 4 mj. Znam da vam je jako teško i da vas je trenutno teško utješiti,ali vjeruj mi sve ce biti u redu,nova mrvica vas željno iščekuje. Mislim na tebe. Budite hrabri,snažni i sto je najbitnije jedno drugome najveća podrška .

Ja to mogu, ja to hoću....

Veja
    10. Kolovoz 2015. 08:27

Draga Nessah, neopisivo mi je žao Budi jaka, kao što i jesi i čuvaj se, vjerujmo da Onaj gore zna šta radi.

Evo da i ja prijavim, jutros mjerila temp., pala je za 0,3°C, a M očekujem sutra, najkasnije u srijedu, baš sam žalosna Bila sam u doktorice u petak, rekla mi je da je bila ovulacija, da mi je endometrij super veličine, čak sam radila betu, je bila negativna, ali je doktorica i rekla da će sigurno i biti jer je još bilo rano za raditi je,baš sam se bila ponadala da vještica ipak neće stići.

Btw. NMareN čestitke na plusiću, neka je sa srećom

• viky96
    10. Kolovoz 2015. 09:27

Draga Nessah,jako mi je zao sto ti se to dogodilo...drzi se,,budi jaka,,dat ce Bog tebi punoo djecice 

Curke moje,nema moje M...za vikend sam zamalo kupila test,ali tu je moj dragi..koji je pesimist..i kaze..znas da ce samo kasnit kao i obicno..sta ce ti test  tako da ga nisam kupila...al mi vrag ne da mira i mislim da cu otici danas po njega..u subotu i jucer sam imala jake grceve,,al uhvati pa prodje i tako stalno...

Pozz svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI