Draga Nessah, nisam u tvojoj kozi pa necu reci da znam kako ti je. Ne mogu ni zamisliti! Steze me u grlu dok ti pisem, a tvoja bol je bezbroj puta veca. Ocito je tako moralo biti, dragi Bog je trebao jos andela! Draga kako si ti, jel s tvojim zdravljem sve u redu? Znam da je bolno o tome pricati, jel sad cekas da izade samo..? Ne znam kako bih to pitala, a da ne zvuci ruzno... Uvjerila sam se da si jaka i hrabra zena i zelim ti svu snagu da to prode sto prije da zajedno s tobom idemo dalje. Zao mi je od sveg srca i ovdje smo, kako god ti mozemo pomoci.
Nessah draga, reci cu da zaista znam kako ti je budući da sam i sam prošla to, u mom slucaju u 9.t obavljena kiretaza. Ako sam dobro upućena, ako uspijes sve sama,bez zahvata kiretaze,na bebi možete raditi od sljedeceg ciklusa, a mi smo morali čekati min 4 mj. Znam da vam je jako teško i da vas je trenutno teško utješiti,ali vjeruj mi sve ce biti u redu,nova mrvica vas željno iščekuje. Mislim na tebe. Budite hrabri,snažni i sto je najbitnije jedno drugome najveća podrška .
Ja to mogu, ja to hoću....
Draga Nessah, neopisivo mi je žao Budi jaka, kao što i jesi i čuvaj se, vjerujmo da Onaj gore zna šta radi.
Evo da i ja prijavim, jutros mjerila temp., pala je za 0,3°C, a M očekujem sutra, najkasnije u srijedu, baš sam žalosna Bila sam u doktorice u petak, rekla mi je da je bila ovulacija, da mi je endometrij super veličine, čak sam radila betu, je bila negativna, ali je doktorica i rekla da će sigurno i biti jer je još bilo rano za raditi je,baš sam se bila ponadala da vještica ipak neće stići.
Btw. NMareN čestitke na plusiću, neka je sa srećom
Draga Nessah,jako mi je zao sto ti se to dogodilo...drzi se,,budi jaka,,dat ce Bog tebi punoo djecice
Curke moje,nema moje M...za vikend sam zamalo kupila test,ali tu je moj dragi..koji je pesimist..i kaze..znas da ce samo kasnit kao i obicno..sta ce ti test tako da ga nisam kupila...al mi vrag ne da mira i mislim da cu otici danas po njega..u subotu i jucer sam imala jake grceve,,al uhvati pa prodje i tako stalno...
Pozz svima
Nessah draga, isplaci i idemo dalje! Nemoj se bojat! Strah nam je svima najgori neprijatelj.
Paula i svi zelim vam plus ko kuca! Bez puno razmisljanja- bit ce!
Draga Nessah, jako mi je žao zbog toga što prolaziš. Nemojte gubiti volju i optimizam. Većini parova se već u sljedećem ciklusu i u trudnoći pogodi sve po špagi i prođe školski iz prve. I sama sam ti dokaz :)
Najvažnije je da se ti odmoriš i ne kriviš sebe. Zametak nije bio dovoljno jak i na to nisi mogla utjecati. Želim ti sreću i da uskoro ljuljaš svoju bebu.
Mi još ne znamo kad je moja ovulacija. Zadnja vještica bila prije 2 mj.
Zasad <3
Malalana evo link:
http://m.ebay.com/itm/5-20-50-100pcs-Ovulation-Test-Strip-LH-Predictors-Kit-Stick-High-Sensitivity-/301486239392?nav=SEARCH
Draga Nessah, neopisivo mi je zao! Svim srcem sam se nadala da ce malo srce prokucat! Zelim ti sto prije urednu I zdravu trudnocu. Da ti tvoja mrvica bude u rukama!
Naravno da te primamo u svoje redove, teska srca! Budi snazna I zelim ti brzi oporavak!
url=https://lilypie.com]
Viky drzim fige?
Mamiza1 prije 2mj....auuu....pokrij fino svaki dan pa ovulacija ce vec naic a ja saljem dobre vibre!
url=https://lilypie.com]
Nessah zao mi je sto nije ispalo onako kako je trebalo, daj si malo odmora, saberi emocije i kreni dalje, svejedno nisi mogla utjecati na to. Znam da ti sad nista ne moze povratiti gubitak ali eto mislimo na tebe i skupa se opet borimo do + i bebice..veliki poljupci i zagrljaji
Meni je danas 14 dpo, temperatura je i dalje postojana, ali i simptomi menge isto..cekamo sutrasnji dan "D"
Sortiraj odgovore
Najstariji