MajaSocka, zao mi je zbog M, ali kako i sama kazes, idemo u nove pobjede!
Paula, vratila se ti nama! Nadam se da je taj lh pik urodio plodom! Al doslovno plodom :)
Marie4, dobrodosla! Nazalost ili nasrecu, u te nalaze se nista ne razumijem... Ja sam ti nakon 3 mj pracenja svega i mjesec dana cajeva ostala trudna, ali ima ovdje puno zena kojima je trebalo dugo, a pratile su svoje tijelo. 4 mjeseca ne mora biti dugi period, ali shvacam tvoju tugu svaki puta kada se M pojavi.... Zelim ti uredne nalaze i uskoro plus :)
Drage cure, svima vam jos jednom puno hvala, nadamo se daće ovaj put sve biti u redu .
MajaSocka Zao mi je da je stigla glupa M, možda je već idući ciklus vas .
Sretno svima koje ovih dana ne očekuju M.
Ja to mogu, ja to hoću....
Pupa2 hvala na podršci, čitajući tu na forumu, tješim samu sebe da nisam jedina. Ja u svemu tome vidim problem stres i posao (odgojitelj u jaslicama), ali bože moj tako to mora bit.
miska ja isto mislim da je to ok nalaz, jedino me brine da ima malo tih progresivno pokretnih, ali to mu je prvi puta pa je možda zbog toga takav nalaz.
U nove pobjede bez frke i panike....ljeto je pa sam opustenije naravi (tako sunce utjece na mene)
Ugl. 6mj smo bili ajde prestanimo se stitit, 7mj lh trakice I ajmo ciljat, s tim da smo pokrili sve do O, iza bas I ne...tako se poklopilo. A kad se vec nije potrefilo da uspije...onda u 8mj ulazim sasvim ozbiljno, lh trakice I akcija prije, za vrijeme I nakon O. Naravno ako bude moglo bit tako! Sad idem odmarat jer me leđa rasturaju!
Svima koje cekaju M zelim da ne stigne! Navijam za velike +
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure....evo ja otkako sam pocela koristiti lh trakice, u biti sam shvatila da mi je O kasnije...tj. lutealna faza je manja od 14 dana...pocela sam ih "piskiti" s dolaskom plodnih i stalno blijeda crtica, dosao "dan" ovulacije po aplikaciji, niti je osjetim niti trakice potamnile... piskim drugi dan opet isto... kazem dragom, ma mi nikada necemo uloviti tu crticu :/ onako vise za sebe, jer je on mislio da mislim na onu drugu crticu II... i danas vidim pocela tamniti...sta znaci da bi lako mogao biti pik danas navecer? mozda...ili sutra? sta znaci da O nastupa 24h kasnije...a ako mi M dodje 26dc to je svega 11 dana lutealne...citala sam na netu da nije problem ako je iznad 10...a ako je to zbilja tocno, onda nije niti cudno da nisam uspjela zatrudnijeti kada smo prerano prestali sa akcijom :D bar ovom ciljanom...sada nema stajanja do M ili II :)
Također pijem vrkutu i prenatal i dalje... caj po ljeti zagrije, ali onda lijepo i rashladi organizam, a i opusta tako da ja s gustom pijem onako vruc :)
Paola mi se pratimo
Ostalim trudilicama želim što i sebi
Peppe
PeppePula da bas te lh trakice otkriju stosta.....oovaj mjesec sam prvi put cula za njih, narucila s ebaya I probala ih. Pocela za prvi put od pocetka ciklusa I nista nista sve do plodnih dana po aplikaciji kada je postupno pocelo tamnit....I dan prije kalendarske O tj. Vecer prije potamni al ne kao kontrolna crta....ttad mi je nastupilo odusevljenje u smislu pa ovo stvarno pokazuje. Ja pik nisam ulovila jer taj dan kad je trebao bit sam bila na putu. Uglavnom nakon nekih 20h od te najtamnije crtice piskila opet kad ono izblijedila crtica. I znaci izmedu je bila O. Al je nismo pokrili. Danas sam narucila novu posiljku!
Nisam mislila da su mI tako uredni ciklusi...jer najduzi ovogodisnji ciklus mi je 34dana a najkraci 19 dana, hocu re nisam ocekivala da ce mi plodni dani biti tocni kao na aplikaciji. Al jos cu ja svasta otkrit o sebi pokusavajuci zatrudnit!
Uglavnom volim lh trakice I namjeravam ih nastaviti koristit!
Pepepula zelim ti uspjesne plodne dane.....pookrij ih sto vise mozes!
Sad vec malo gnjavim al imam inspiraciju za pisat, pa sorry!
Mislila sam da ce mi jako tesko past M. Ali danas osjecam olaksanje jer me jako opterecivalo ovo razdoblje od plodnih dana do M. Napravila sam bar 4 testa I dvi lh trakice u nadi da ce nesto pokazat I drugu crticu, jako sam se opterecivala. Sreca pa sve s ebaya za jako sitno dolara.
Danas sam opustena...
Nastojat cu pokrit sve dane u nadolazecem ciklusu.....
Zelim vam svima te dvi crtice sto prije!
Nazalost, prijavljujem se ponovo u trudilice. Ja sam sinoc prokrvarila nakon 6+6 dana trudnoce (tako su mi prognozirali ginekolozi tako da je bilo ocekivano jer mi nisu nasli srce kod bebe). Imam "zadrzani spontani pobacaj". Zahvaljujem Bogu sto cu se ocistiti sama pa necu morati na kiretazu, to bi me slomilo jos vise.
Tuzna sam i srce mi place od svega sto sam prozivjela u zadnjih 2 tjedna no nedam se, idemo dalje! Nadam se da me primate nazad ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji