Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    08. Kolovoz 2015. 10:44

Dobro jutro cure!
    Evo za sad nema M, a nema ni dodatnih simptoma! Test sam radila (ebay) I nista nema tako da cekam M. Al volila bi da sto prije dodje takpo da sto prije prodje!
    Ipak dok ne procuri nada zivi!

Hej Luki, ozdravite brzo. A brzo ce I godisnji zavrsit, pa cemo ponovno imati pravo na doktore!

url=https://lilypie.com]

Paula5
    08. Kolovoz 2015. 14:56

Pozdrav drage moje!! 
    Evo i mene nakon tjedan dana... Nisam imala mob, pa nisam tocno popratila sta se sve desavalo.. A i uzivam sa svojim deckima.. 
    Cure ja uhvatila famozni pik! Danas mi je 15dc, pik sam uhvatila 12dc navecer i 13 ujutro. 9.,10.,11. i 13 dan pokriveni, jos danas obavezno. O nisam po nicemu osjetila, nisam primjetila egg iscjedak, a jajnik me nije ni jednom bocnuo... uglavnom, dani pokriveni, super se osjecam...
    NMareN od srca ti cestitam!!  Od prve, ma super! Zelim ti svu srecu sa trudnocom i tvojim andelom!! 
    MalaNo   podsjeti me u kojoj si ti fazi? Krenuli plodni dani?
    Malalana ja ti pijem 2/3 zlicice vrkute i 1/3 stolisnika, mozes pola-pola, kako ti pase. 3 mj pijes pa mjesec pauza. Sa maruljom ne zelim riskirati jer se ona pije strogo do O, a kako nisam sigurna kad je to, bolje mir. 
    OhSoBoho mene su jajnici skoro mjesec dana boljeli kad sam pocela piti, ali prestalo. 
    Sanjarka sretno danas!!    
    Maja, viky, miska i ostale koje ne ocekujete drzim fige!!
    Luki ti si nasa lavica.. Nadam se da ces sto prije poceti s pravom terapijom da ti bude bolje. Markeri? Saljem tebi i tvom princu ogromnu pusu!! 
    Peppepula  nas dvije ovaj mjesec zajedno ocekujemo plusice... 
    Pupa, Pepita, mama★, Stella, Bambola, Maja58, Nessah  
    Pusa svima!!

• Marie4
    08. Kolovoz 2015. 17:18

Drage mame. 
    Nova sam ovdje. Nakon 4 mj. ciljanih odnosa i pokušavaja sa lh trakicama rezultati svaki put - . Zatražila sam pomoć svojeg ginekologa. Odlučila sam se za caj od vrkute jer ga svi hvale. Napravili folikulmetriju na 13 dc. Folikul 15 mm edometrij 8 mm. Suprug je dobio uputnicu za spermiogram. U Petrovoj su nam rekli da se javimo doktoru za daljne pretrage. Na spermiogramu dijagnoza : normozospermia
    Grade a 20% -8,6mill/ml
    Grade b 14% - 6.0 mill/ml
    Grade c 11% - 4.8mill/ml
    Grade d 55% - 23,8 mill/ml
    Sperm 56
    Volume 1,6 ml
    Concentration 43,21 mill/ml
    Spermcout 69,14 mill
    PH 7,7
    Morphology (30%) : 9
    Vitality (>75%) : 76
    To nam je prvi put. Dali je to dobar nalaz ili je potrebno poboljšati.

miska
    08. Kolovoz 2015. 17:54

Marie4

Drage mame. 
    Nova sam ovdje. Nakon 4 mj. ciljanih odnosa i pokušavaja sa lh trakicama rezultati svaki put - . Zatražila sam pomoć svojeg ginekologa. Odlučila sam se za caj od vrkute jer ga svi hvale. Napravili folikulmetriju na 13 dc. Folikul 15 mm edometrij 8 mm. Suprug je dobio uputnicu za spermiogram. U Petrovoj su nam rekli da se javimo doktoru za daljne pretrage. Na spermiogramu dijagnoza : normozospermia
    Grade a 20% -8,6mill/ml
    Grade b 14% - 6.0 mill/ml
    Grade c 11% - 4.8mill/ml
    Grade d 55% - 23,8 mill/ml
    Sperm 56
    Volume 1,6 ml
    Concentration 43,21 mill/ml
    Spermcout 69,14 mill
    PH 7,7
    Morphology (30%) : 9
    Vitality (>75%) : 76
    To nam je prvi put. Dali je to dobar nalaz ili je potrebno poboljšati.

Dobro dosla i sto krace ostala, cim pise normozospermia znaci da je nalaz uredan i da su spermici u granicama normale tako da se oko toga ne trebate brinuti 

Mallla
    09. Kolovoz 2015. 00:57

Cure, meni stigla M....nna vecer, sto je rjetko, obicno stigne u jutro. Idemo u novi ciklus :)

Pupa2
    09. Kolovoz 2015. 09:55

MajaSocka, zao mi je zbog M, ali kako i sama kazes, idemo u nove pobjede!
    Paula, vratila se ti nama! Nadam se da je taj lh pik urodio plodom! Al doslovno plodom :)
    Marie4, dobrodosla! Nazalost ili nasrecu, u te nalaze se nista ne razumijem... Ja sam ti nakon 3 mj pracenja svega i mjesec dana cajeva ostala trudna, ali ima ovdje puno zena kojima je trebalo dugo, a pratile su svoje tijelo. 4 mjeseca ne mora biti dugi period, ali shvacam tvoju tugu svaki puta kada se M pojavi.... Zelim ti uredne nalaze i uskoro plus :)

NMareN
    09. Kolovoz 2015. 10:38

Drage cure, svima vam jos jednom puno hvala, nadamo se daće ovaj put sve biti u redu .
    MajaSocka Zao mi je da je stigla glupa M, možda je već idući ciklus vas .
    Sretno svima koje ovih dana ne očekuju M.

Ja to mogu, ja to hoću....

• Marie4
    09. Kolovoz 2015. 11:36

Pupa2 hvala na podršci, čitajući tu na forumu, tješim samu sebe da nisam jedina. Ja u svemu tome vidim problem stres i posao (odgojitelj u jaslicama), ali bože moj tako to mora bit.
    miska ja isto mislim da je to ok nalaz, jedino me brine da ima malo tih progresivno pokretnih, ali to mu je prvi puta pa je možda zbog toga takav nalaz.

miska
    09. Kolovoz 2015. 14:46

Marie4

Pupa2 hvala na podršci, čitajući tu na forumu, tješim samu sebe da nisam jedina. Ja u svemu tome vidim problem stres i posao (odgojitelj u jaslicama), ali bože moj tako to mora bit.
    miska ja isto mislim da je to ok nalaz, jedino me brine da ima malo tih progresivno pokretnih, ali to mu je prvi puta pa je možda zbog toga takav nalaz.

Nisam uspjela skuzit koji se postotak odnosi na te progresivno pokretne, bas sad gledam nas nalaz tj njegov i podjeljen je na brzo progresivno gibljive (25%) i sporo progresivno gibljive (20%) a ukupan broj gibljivih je 156 mil. i sad 25% od toga je progresivno pa je to jos uvijek jako puno spermica a znamo da je jedan dovoljan 

Mallla
    09. Kolovoz 2015. 13:42

U nove pobjede bez frke i panike....ljeto je pa sam opustenije naravi (tako sunce utjece na mene)
    Ugl. 6mj smo bili ajde prestanimo se stitit, 7mj lh trakice I ajmo ciljat, s tim da smo pokrili sve do O, iza bas I ne...tako se poklopilo. A kad se vec nije potrefilo da uspije...onda u 8mj ulazim sasvim ozbiljno, lh trakice I akcija prije, za vrijeme I nakon O. Naravno ako bude moglo bit tako! Sad idem odmarat jer me leđa rasturaju!
    Svima koje cekaju M zelim da ne stigne! Navijam za velike +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI