Hvala osho....to ja samo malo spustam dozivljaj da se ne razocaram puno

url=https://lilypie.com]
NMareN, jel ja to dobro čitaam? imaš plusić?? ajmeeee....čestitam ti od srca i jedva čekam da javiš razinu bete!!! stvarno sam presretna! kao da se meni događa!!! Javi naaaaam <3
Ja ću opet u iščekivanje vještice...dani O su gotovi pa ću vidjeti kroz dva tjedna..
Cure, držite se i samo opušteno :)
Sve u svoje vrijeme...
Svima vam šaljem velike, ogromne puseeee!!!!!
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
MajaSocka drzim palceve i navijam da gospodina M ni ne dode.
Pepita hvala ti sto misliš na nas sve .
Tena da da,postala sam trudnica, i to od prve nakon zabrane radi kiretaze. Bila sam nekako uvjerena da nema šanse da bude od prve i eto uspjelo je.
Cure hvala vam svima na čestitkama, beta je sasvim u redu kaže dr, skoro 19 000. Trudna sam 5+2, naravno to je još rano za bilo sto vidjeti na ultrazvuku, vidi toliko da može odrediti trudnoću. Srceko idemo čuti za 2t, nadamo se da ce sve biti u redu. Moram priznati da me strah,prilično,ali pokušavam sto vise biti skulirana i nadati se najboljem .

Ja to mogu, ja to hoću....
Cestitam Nmaren...nisam ni sumnjala da je sve u redu, a neka tako I ostane!
Nessah kako si nam ti?

url=https://lilypie.com]
Drage trudilice, pridružujem vam se i ja.
Mama sam male djevojčice i željela bih ubrzo još jedno :) Nadam se tom plusicu i želim nam svima sreću!
Zasad <3
Da se malo javim i ja.. opet mi je danas skocila temeratura na skoro 37.4, jedva sam je izmjerila jer me ulovila takva muka da sam mislila da cu povracat a taj toplomjer u ustima uopce nije pomagao mozda sam kakvu virozu pobrala..!?
Uglavnom danas 27/30 dan ciklusa, cike i dalje bolne od pazuha prema bradavicama ali bradavice ne, a kazu da su one ful osjetljive i tamnije u T!?

Miska, ne mora znaciti, mene su sise boljele kao pred M, mozda malo jace i dva dana pred ocekivanu M, kao da su prestale toliko boljeti. Samo su bile onak oko aureole krute. Ali nikakva poooosebna bol! Drzim fige da je to to! Daj Boze da temperatura ni ne padne.
Sto se povracanja tice, to ne znam, meni je znalo biti u pms-u muka, pogotovo kad smo poceli raditi na bebi (valjda podsvjesno), ali prave mucnine, one trudnicke dodu ipak kasnije.... Iako, kazem, meni je muka bilo i u tom ciklusu kad sam zatrudnila. Ali sad kad se sjetim, to je bilo nesto sasvim drukcije!
U svakom slucaju, drzim fige na naaaajjace da temperatura raste i da ne dobijes M! Zasad zvuci super! Koji ti je dpo?
Mamiza1, dobrodosla i sto krace ostala trudilica :) sretno!

Pupa2 danas mi je 11 dpo, jos 4 dana pa bi trebala (ili bolje receno nebi trebala) doc M, ne polazem bas nade u te simptome, vec sam rekla da prije mislim da je viroza nego T, vidjet cemo za par dana..a sporii ti dani za poludit!!!

StellaMaris, neopisivo mi je zao sto ti se to sve dogodilo. Bas mi je tesko bilo citati. Zelim ti svu snagu ovog svijeta da ti buducnost donese bolje I da nam se uskoro vratis medu trudilice. Vjerujem da ti tvoj princ daje ogromnu snagu. Dobiti ce on bracu ili seku. Veliku ti pusu saljem
NMareN, draga cestitam ti od srca. Zelim ti urednu trudnocu.
babygirl
Nisam vam se javljala jer nisam stigla, nesto sam preletila po forumu. I maleni I ja smo bili pod temperaturom, imao je veselu noc, srecom brzo je proslo. On je opet zivahan, a mene skrpao bronhitis...Kod endokrinologinje bilo veselo, nije bila ova moja, nego neka druga, sad cu ici kod trece endokrinologinje da mi naprave UZV, jer su vamo nesposobni ista, trebala bi piti normabele za to uzlupavanje srca I bol u prsima I rebrima, ali doktorica mi je na godisnjem, a ova me krava na zamjeni na endokrinologiji uopce nije htjela primiti, nego da si sama dam terapiju ili da pijem kao I inace, a bez pisanog nalaza ne mogu dobiti lijek....Uglavnom veselica...
Pozdrav drage, zelim vam T sto prije

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji