Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamiza1
    07. Kolovoz 2015. 20:11

Drage trudilice, pridružujem vam se i ja.
    Mama sam male djevojčice i željela bih ubrzo još jedno :) Nadam se tom plusicu i želim nam svima sreću!

Zasad <3

miska
    07. Kolovoz 2015. 21:15

Da se malo javim i ja.. opet mi je danas skocila temeratura na skoro 37.4, jedva sam je izmjerila jer me ulovila takva muka da sam mislila da cu povracat a taj toplomjer u ustima uopce nije pomagao  mozda sam kakvu virozu pobrala..!?
    Uglavnom danas 27/30 dan ciklusa, cike i dalje bolne od pazuha prema bradavicama ali bradavice ne, a kazu da su one ful osjetljive i tamnije u T!?

Pupa2
    07. Kolovoz 2015. 21:27

Miska, ne mora znaciti, mene su sise boljele kao pred M, mozda malo jace i dva dana pred ocekivanu M, kao da su prestale toliko boljeti. Samo su bile onak oko aureole krute. Ali nikakva poooosebna bol! Drzim fige da je to to! Daj Boze da temperatura ni ne padne.
    Sto se povracanja tice, to ne znam, meni je znalo biti u pms-u muka, pogotovo kad smo poceli raditi na bebi (valjda podsvjesno), ali prave mucnine, one trudnicke dodu ipak kasnije.... Iako, kazem, meni je muka bilo i u tom ciklusu kad sam zatrudnila. Ali sad kad se sjetim, to je bilo nesto sasvim drukcije!
    U svakom slucaju, drzim fige na naaaajjace da temperatura raste i da ne dobijes M! Zasad zvuci super! Koji ti je dpo?
    Mamiza1, dobrodosla i sto krace ostala trudilica :) sretno!

miska
    07. Kolovoz 2015. 21:35

Pupa2 danas mi je 11 dpo, jos 4 dana pa bi trebala (ili bolje receno nebi trebala) doc M, ne polazem bas nade u te simptome, vec sam rekla da prije mislim da je viroza nego T, vidjet cemo za par dana..a sporii ti dani za poludit!!!

LuKi5
    08. Kolovoz 2015. 10:19

StellaMaris, neopisivo mi je  zao sto ti se to sve dogodilo. Bas mi je tesko bilo citati. Zelim ti svu snagu ovog svijeta da ti buducnost donese bolje I da nam se  uskoro vratis medu trudilice. Vjerujem da ti tvoj princ daje ogromnu snagu. Dobiti ce on bracu ili seku. Veliku ti pusu saljem 

NMareN, draga cestitam ti od srca. Zelim ti urednu trudnocu. 

babygirl 

Nisam vam se javljala jer nisam stigla, nesto sam preletila po forumu. I maleni I ja smo bili pod temperaturom, imao je veselu noc, srecom brzo je proslo. On je opet zivahan, a mene skrpao bronhitis...Kod endokrinologinje bilo veselo, nije bila ova moja, nego neka druga, sad cu ici kod trece endokrinologinje da mi naprave UZV, jer su vamo nesposobni ista, trebala bi piti normabele za to uzlupavanje srca I bol u prsima I rebrima, ali doktorica mi je na godisnjem, a ova me krava na zamjeni na endokrinologiji uopce nije htjela primiti, nego da si sama dam terapiju ili da pijem kao I inace, a bez pisanog nalaza ne mogu dobiti lijek....Uglavnom veselica...

Pozdrav drage, zelim vam T sto prije 

14.06.2014. L ♥

Mallla
    08. Kolovoz 2015. 10:44

Dobro jutro cure!
    Evo za sad nema M, a nema ni dodatnih simptoma! Test sam radila (ebay) I nista nema tako da cekam M. Al volila bi da sto prije dodje takpo da sto prije prodje!
    Ipak dok ne procuri nada zivi!

Hej Luki, ozdravite brzo. A brzo ce I godisnji zavrsit, pa cemo ponovno imati pravo na doktore!

url=https://lilypie.com]

Paula5
    08. Kolovoz 2015. 14:56

Pozdrav drage moje!! 
    Evo i mene nakon tjedan dana... Nisam imala mob, pa nisam tocno popratila sta se sve desavalo.. A i uzivam sa svojim deckima.. 
    Cure ja uhvatila famozni pik! Danas mi je 15dc, pik sam uhvatila 12dc navecer i 13 ujutro. 9.,10.,11. i 13 dan pokriveni, jos danas obavezno. O nisam po nicemu osjetila, nisam primjetila egg iscjedak, a jajnik me nije ni jednom bocnuo... uglavnom, dani pokriveni, super se osjecam...
    NMareN od srca ti cestitam!!  Od prve, ma super! Zelim ti svu srecu sa trudnocom i tvojim andelom!! 
    MalaNo   podsjeti me u kojoj si ti fazi? Krenuli plodni dani?
    Malalana ja ti pijem 2/3 zlicice vrkute i 1/3 stolisnika, mozes pola-pola, kako ti pase. 3 mj pijes pa mjesec pauza. Sa maruljom ne zelim riskirati jer se ona pije strogo do O, a kako nisam sigurna kad je to, bolje mir. 
    OhSoBoho mene su jajnici skoro mjesec dana boljeli kad sam pocela piti, ali prestalo. 
    Sanjarka sretno danas!!    
    Maja, viky, miska i ostale koje ne ocekujete drzim fige!!
    Luki ti si nasa lavica.. Nadam se da ces sto prije poceti s pravom terapijom da ti bude bolje. Markeri? Saljem tebi i tvom princu ogromnu pusu!! 
    Peppepula  nas dvije ovaj mjesec zajedno ocekujemo plusice... 
    Pupa, Pepita, mama★, Stella, Bambola, Maja58, Nessah  
    Pusa svima!!

• Marie4
    08. Kolovoz 2015. 17:18

Drage mame. 
    Nova sam ovdje. Nakon 4 mj. ciljanih odnosa i pokušavaja sa lh trakicama rezultati svaki put - . Zatražila sam pomoć svojeg ginekologa. Odlučila sam se za caj od vrkute jer ga svi hvale. Napravili folikulmetriju na 13 dc. Folikul 15 mm edometrij 8 mm. Suprug je dobio uputnicu za spermiogram. U Petrovoj su nam rekli da se javimo doktoru za daljne pretrage. Na spermiogramu dijagnoza : normozospermia
    Grade a 20% -8,6mill/ml
    Grade b 14% - 6.0 mill/ml
    Grade c 11% - 4.8mill/ml
    Grade d 55% - 23,8 mill/ml
    Sperm 56
    Volume 1,6 ml
    Concentration 43,21 mill/ml
    Spermcout 69,14 mill
    PH 7,7
    Morphology (30%) : 9
    Vitality (>75%) : 76
    To nam je prvi put. Dali je to dobar nalaz ili je potrebno poboljšati.

Mallla
    09. Kolovoz 2015. 00:57

Cure, meni stigla M....nna vecer, sto je rjetko, obicno stigne u jutro. Idemo u novi ciklus :)

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.