Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malano2
    07. Kolovoz 2015. 11:28

Jutro zenice,kako ste danas?
    pamella,glavu gore draga, bice bice, uz malo strpljenja i tvoj cemo plus docekati.
    Sanjarka, jos malo i dosao i tvoj dan,sve najbolje ti zelim,i da se super zabavis.
    NmareN, ja vjeujem i nadam se da je kod tebe T, i nista dr necu da vjerujem, i drzim fige za lijepu betu.Paula, nadam se da uzivas u GO.,i da ces na godisnjem ugledati plus
    Ako se dobro sjecam danas je Nessah trebala kod ginekologa, draga puno mislim na tebe i nadam se da ce sve biti ok, da ces cuti srce svoje bebice, jedva cekam da nam se javis sa lijepim vijestima. Pepita, pupa, bambola,, pusaaaa.
    one koje jos odbrojavaju, zelim vam big i jasnu plusinu

Zeli drugom sto i sebi :*

Maja58
    07. Kolovoz 2015. 12:56

Drage moje nesto cu vam lijepo napisati, nemojte se uvijediti samo cu ispricati svoje iskustvo, ovako ja sam isto kao i vi kada vidim trudnicu tesko mi bude pogotovo kada vidim neku koja je bila tad trudna onoliko koliko sam trebala biti i ja u prvoj trudnoci. Pogadjala su pe pitanja jel radite na bebi jesi trudna kad opet planirate trudnocu jesi bila kod ginekologa sve sto sam ja primala srcu to me i kocilo prvu trudnocu sam zatrudnila od prve uopste nisam se opterecavala ni mislila da bi mogla odmah ostat trudna a tad nisam pratila ni plodne dane nit ista pojma nisam imala ni o cemu sto se tog tice kad tamo ja trudna i spontani, stalno sam se opterecavala sa svime i svacim i umisljala simptome koji su predstavljali nadolazecu menstruaciju i mislila da sam trudna a u stvari nisam cim sam pocela sebe opterecavat s tim mjerenjem temp i simptoma i svasta nesto i dok sam uavidila i jela se zbog drugih nikad zatrudnit, tak kada sam malo ohladila i rekla da cu uzivat u sexu a ne samo da bi zatrudnila i sta bude bude bila smirena i opustena i tad i zatrudnim, s toga vam zelim reci nemojte kocit sebe s tim uzivajte nadjite nesto sto ce vam okupirati misli da se ne opterecavate toliko o trudnoci i vidjet cete da ce trudnoca doci. Nadam se da cete me razumjet ja vam govorim iz svog iskustva. Opustite se i vidjet cete da ce sve biti ok.

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Pepita2109
    07. Kolovoz 2015. 13:03

viky96 držim fige da M ne dođe 
    MajaSocka sretnooooo i neka i tebe M zaobiđe 
    Cure simptomi su vam obećavajući
    NmareN željno iščekujem tvoje nalaze 
    MalaNo 

Ostale trudilice da ne nabrajam mislim na vas 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mallla
    07. Kolovoz 2015. 13:34

Malalana nadam se da ce sve bit u redu! Uspjesan ciklus ti zelim :)

url=https://lilypie.com]

Mallla
    07. Kolovoz 2015. 15:17

Mene danas pere teski pms! Zivcana, svadalica, osjecaj vlaznosti I pritisak u predjelu jajnika prema preponama I u donjem djelu leđa! Ako ne danas u toku dana, sutra garant stize M!

OhSoBoho
    07. Kolovoz 2015. 15:47

MajaSocka, nadamo se do samog kraja ;)

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI