Pozzz cure i zenee
Zao mi je svih vas koje ste dobile M,,i zelim vam od sveg srca da vec iduci mjesec ugledate plusić <3
Svim trudnicama saljem pusice
Meni M treba doci u nedjelju i mogu vam reci da jedva cekam da vidim hoce li doci ili pak ne....bol u grudima mi je stalno prisutna..a brdavice bole kao lude...zile izrazene kao da ih je netko nacrtao...ledja i kukovi me doslovno rasturaju vec tjedan dana...nemogu uopce spavati na boku
Naravno da moj mob divlja pa nisam uspjela do kraja napisati a objavio...
To su vam odprilike moji simptomi..i puuuno vise jedem hhehe
Mozda umisljam..mozda ne,ali nadam se da ne...
Lijep pozzz svima
Viky zelim ti da M ne dodje!
Ja zadnjih dana imam bjelo-zzuckasti iscjedak, gust je ali slinav! Povremeno me zicne desna ili lijeva strana stomaka. Dude su popunjene ko silikonske, al nista ne boli, uhvatila me danas malo I mantavica, neki je pritisak u zraku! Sve u svemu nikakvih posebnih simptoma, da na trenutke sam zivcana sto je znak mog PMS-a! U subotu bi trebala stic M!
Sve u svemu puno sam opustenija nego zadnjih dana, kada sam gotovo opsesivno zelila T I radila test prerano ne bi li se slucajno ukazala crtica!
Uglavnom, vidit cemo za koji dan...ako stigne M, cekamo da zavrsi I ponovo akcija! Od tolike akcije jednom ce doc do reakcije!
Laku noc drage zenice, nek vas cuvaju Andeli!
url=https://lilypie.com]
Sanjarka još malo i dolazi tvoj dan, uzivaj u njemu,budi sretna,nasmijana i vesela. Uzivaj u svakoj minuti jer taj dan brzo priče .
Sve curke koje su dočekale svoju glupu M zao mi je,nemojte biti tužne,samo hrabro u nove pobjede na svoje plusice.
Pepita je sve jako lijepo napisala,znam da je teško slušati te price opusti se ali zaista to pomaže .
Vadila sam danas krv i sad s nestrpljenjem očekujem nalaze bete da vidim koliko ce biti beta, dal je T ili nije .
Ja to mogu, ja to hoću....
NMareN, i mi s nestrpljenjem čekamo tvoje nalaze, javi nam ;)
Viky96, izdrži još par dana, sigurna sam da će bit plus ko kuća :)
MajaSocka, to je duh! hahaha, ali nadam se da će te M zaobić, javi nam sutra!
mene jajnici bole konstantno otkako sam počela pit vrkutu...ima li još neko takvih iskustava s čajem?
btw Pupa2 i Sanjarka, ja se nekak isto nadam da nije bilo ključno baš na dan O imati odnose kad smo sve oko tog dana 'iskoristili' :P ...vidjet ćemo, još nekih tjedan dana imam čekanja do M...
Jutro zenice,kako ste danas?
pamella,glavu gore draga, bice bice, uz malo strpljenja i tvoj cemo plus docekati.
Sanjarka, jos malo i dosao i tvoj dan,sve najbolje ti zelim,i da se super zabavis.
NmareN, ja vjeujem i nadam se da je kod tebe T, i nista dr necu da vjerujem, i drzim fige za lijepu betu.Paula, nadam se da uzivas u GO.,i da ces na godisnjem ugledati plus
Ako se dobro sjecam danas je Nessah trebala kod ginekologa, draga puno mislim na tebe i nadam se da ce sve biti ok, da ces cuti srce svoje bebice, jedva cekam da nam se javis sa lijepim vijestima. Pepita, pupa, bambola,, pusaaaa.
one koje jos odbrojavaju, zelim vam big i jasnu plusinu
Zeli drugom sto i sebi :*
Drage moje nesto cu vam lijepo napisati, nemojte se uvijediti samo cu ispricati svoje iskustvo, ovako ja sam isto kao i vi kada vidim trudnicu tesko mi bude pogotovo kada vidim neku koja je bila tad trudna onoliko koliko sam trebala biti i ja u prvoj trudnoci. Pogadjala su pe pitanja jel radite na bebi jesi trudna kad opet planirate trudnocu jesi bila kod ginekologa sve sto sam ja primala srcu to me i kocilo prvu trudnocu sam zatrudnila od prve uopste nisam se opterecavala ni mislila da bi mogla odmah ostat trudna a tad nisam pratila ni plodne dane nit ista pojma nisam imala ni o cemu sto se tog tice kad tamo ja trudna i spontani, stalno sam se opterecavala sa svime i svacim i umisljala simptome koji su predstavljali nadolazecu menstruaciju i mislila da sam trudna a u stvari nisam cim sam pocela sebe opterecavat s tim mjerenjem temp i simptoma i svasta nesto i dok sam uavidila i jela se zbog drugih nikad zatrudnit, tak kada sam malo ohladila i rekla da cu uzivat u sexu a ne samo da bi zatrudnila i sta bude bude bila smirena i opustena i tad i zatrudnim, s toga vam zelim reci nemojte kocit sebe s tim uzivajte nadjite nesto sto ce vam okupirati misli da se ne opterecavate toliko o trudnoci i vidjet cete da ce trudnoca doci. Nadam se da cete me razumjet ja vam govorim iz svog iskustva. Opustite se i vidjet cete da ce sve biti ok.
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
viky96 držim fige da M ne dođe
MajaSocka sretnooooo i neka i tebe M zaobiđe
Cure simptomi su vam obećavajući
NmareN željno iščekujem tvoje nalaze
MalaNo
Ostale trudilice da ne nabrajam mislim na vas
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji