hvala vam drage moje stvarni ste mi potpora...znate šta najgore mi je kad se vesele svi svojoj trudnoći a ja nikako..evo moja sestra je trudna, od suoruga sestra svi uživaju samo ja ne..sestra mi ima troje djece i baš nije u donrom stanju pa eto sad i četvrto svaki dan se vidimo oa mi svaki dan priča ovo ono..a ja jedem sebe jer nemogu reći da me pravi pa da nekažem ljubomornom..teško mi je..
Puno vam hvala..svima da sad nenabrajam..
A pupa2 zapisivala sam si i sve obrisala..stvarno nebi napamet pisala..
Pamella nazalost tocno znam kako ti je, oko mene isto samo trudnice i mala djeca, ja obozavam djecu, al sve mi teze padaju ti posjeti i susreti, narocito oni prvi kad znam da moram u neku baby trgovinu i svaki put kad me pitaju prodavacice da li mogu pomoc, uvijek je moj odg "znate trazim poklon" i tako vec xy puta i svaki put si pomislim iduci put trazim za sebe a ono uvijek me neka preduhitri.
Mi jos nismo u braku, iako smo 7 godina zajedno, i ja jednostavno izbjegavam brak prije bebe jer se bojim onih konstantnih pitanja a kad ce i sto cekate i ima li neceg novog..iako ih je i sad sa svih strana al onda bi sigurno bilo bar na mjesecnoj bazi po nekoliko. I njegova i moja mama stalno kao u sali ispituju kad ce one vise biti bake i znam da ne misle nista lose al meni prokuha u glavi kad cujem to i najrade bi se izdera da bi i ja najvise od iceg na svijetu htjela biti mama ali ne ide, al opet znam da nisu one krive pa se samo nasmijem i kazem a ne jos, a ni one same ne znaju koliko ih zelim nazvat jedan dan i rec da stize roda i k nama..al eto, jednom ce biti a ostaje nam samo nadat se da je to uskoro!
miska upravo tako..tak moja mama ak neko dođe i pita pa šta čekate ona upada u riječ i kaže ma ja mislim da i neče imat ona djece..a kad to kaže kao da mi se srce slomi..jer zato što su od sestre djeca svaki dan kod mene
Pa me izlude više..nemožeš se ni odmoriti ni niš, ja i muž ak idemo negdje na izlet uvjek hoću djeca s nama a ja ti nevolim želim se opustiti..imaju oni svoje roditelje nek ih vode malo a ne sam nek prave djecu a drugi nek čuvaju..
još sad sestra trudna pa mi priča kak je sanjala bebu kak ovo kak ono..ufff poludimm..a niki nezna kak je men i mom mužu..
Mi smo u braku 2 god..pa znaš onda kak je, šta čekate šta ovo, ono..a mi uvjek kažemo dok sredimo kuću i preselimo se, a to je uskoro..i šta ću onda
reći?
Pamella razumijem te skroz, al oni koji to nisu prosli ne shacaju koliko te posalice i glupa pitanja mogu nama zvucat okrutno. Moja dobra prijateljica je isto poslje vjencanja nakon 5 mjeseci zatrudnila a meni u tom periodu pokusavanja ni jednom nije palo na pamet ista pitat jer znam da rade na bebi, dok su ostale "kokose" svaku kavu pretvrale u taj razgovor ima sta novog i di je ta beba i tocno joj se na licu vidjelo koliko je potistena, zato mi ne pada napamet ikom ista govorit dok ne budem skroz okrugla da ne mogu sakrit jer sam inace dosta temperamenta i puknem za cas pa se bojim sama svoje reakcije.
Nego jeste li obavljali kakve preglede do sada?
muž je bio pravio spermiogram imao neku bakterijicu i to se riješilo, ostalo sve ok s njim..a ja niš osim običnog pregleda i ultrazvuka..kaže gin. da je ovak sve ok koliko vidi. Stvaarni je sup gin svi ga hvale. Sad dalje ću vidjeti kad dođe s gidišnjeg što ćemo!
Nama spermiogram super, kod mene isto sve ok po standardnom ginekoloskom i ultrazvuk ok, nigdje cista, jajnici rade i ciklusi od prvog dana normalni, sljedeci ciklus idem vadit hormone pa cemo isto vidjet sto dalje..ja sam znam imat jednom do dva puta godisnje upale mjehura ali sam radila urinokulturu i to u najjacoj upali i samo je povecan broj bakterija ali ni jedna nije bila patogena, mada mi ginekologica kaze da to ni nema veze jer da bas trudnice i oboljevaju od cistitisa i to obicno imaju escherihiju a meni nije bilo niceg takvog, bit ce da sam samo jako mimozasta i da ne smijem stajat bosa ni sjedit na hladnom :)
Pozdrav! Došli smo s mora pa predhodnih dana nisam pratila situaciju ovdje. Evo i ovaj mjesec prijavljujem M.
Da se izjadam,iako se trudim opustiti,ali teško mi je.Kao što pišete cure moje sve oko nas trudnice,sve priče o bebicama,samo ja šutim i mučim muku u sebi.Mama i sestra su mi s lakoćom ostajale trudne,već sam i pisala ovdje o tome,a ja zapela negdje.Zaista nisam mislila da će mi toliko trebati.Sve mi je u životu išlo po planu,ali ovo samo dragi Bog može planirati pa smo prepušteni Njegovoj volji. Dvije godine braka,bucmasta sam,tko me iz mog rodnog grada vidi nakon nekoliko mjeseci sve gleda u trbuh i pita "Šta ima novo?".Mrzim ovaj balkanski mentalitet,pogotovo ovdje u našoj zaostaloj Slavoniji,gdje sve mora ići po nekim nepisanim pravilima,gdje su me već sigurno proglasili jalovom,ili "gradskom" curom pa eto radije šetam psa nego dijete,i gdje seoske babe zure u moj punašni trbuščić.Ne pati me puno tuđe mišljenje,ali nije lako u maloj sredini ostati "hladovina". Jadam se ovdje jer me nitko ne razumije (osim sestre i muža) pa oprostite na dužem postu.
Cure najezila sam se citajuci ovo I oci su mi se suzama napunile. suosjecam s vama I od srca vam zelim da vam sto prije uspije. Ja jos nisam dosla do nekih svojih kriza al nije iskljuceno da cu doci. Puno pomazete sa svojim iskustvima I time sto svoju patnju podjelite ovdje. Iza svake kise zasja sunce I vama ce sigurna sam tj. Nama!
Da I ja sam alergicna na price iz prve nam, omaklo se....ppa kako to nekom se omakne a nekom uz sav trud nista! Valjda nas zivot pokusava necem naucit! Iza svakog pada vazno se ustati a vi drage zenice ustajete I nemojte nikad prestat! Nas mentalitet je takav da od nas svatko nesto ocekuje, aj zavrsi faks, zaposli se, udaj se, pa rodi djecu...kkao da je sve to tako lako napravit kao sto je rec! Hajde drage bebice izaberite nas za mame, bit cemo vam najbolje na svijetu
url=https://lilypie.com]
Drage moje, velika većina od nas trudnica prolazila je isto što i vi, pa tako i ja. Da teško je, sjećam se umišljenih simptoma i svih testova iskorištenih, pitanja kad će beba, pa zašto ne bi sada, bolje sada mladi ste, pa ona dječica koja bi mi trčala u zagrljaj i ajme kako ti dobro stoji dijete, i suza kada mi je ginekolog rekao da uz ovakve ciste ću teže ostati trudna, a ja doslovno oduvijek luda za djecom i samo sam čekala taj tren kada ću se napokon ostvariti kao majka. Nakon nakon 4mj pokušavanja odnosno 2 ciklusa jer su mi jakkkooo dugi, ostala sam trudna i to mjesec dana nakon ginekologove prognoze, a zašto? Zato jer sam samu sebe spustila na zemlju i rekla si biti će kada bude, ali biti će, usredotočila sam se na pijenje čajeva i uživala sa dragim doslovno bez opterećenja, počela sam se brinuti tek kad mi M nije dolazila više od 90 dana. Da znam da ćete reći najlakše je reći opusti se,ali ne ide, ali vjerujte da vam pritisak koji stvarate same sebi ne pomaže u tome.. Želim vam svakoj od vas plusić velik kao kuća i da ubrzo i vi dolazite na ovu temu samo kao stari gost sa pokojim dobrim savjetom za novu trudilicu budite hrabre drage moje i vjerujte
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji