Pamella, žao mi je što je M ipak došla ali moraš sebi malo popustit! znam da ti to sve govorimo, ali što se više opterećuješ psihički to je najveća zapreka za T...naravno da sve mi to pomislimo kada M dođe a toliko smo se trudile i nadala da će nas baš ovaj mjesec zaobići, ali nikad nemoj gubit nadu :)
a moj mužić i ja ovaj mjesec kao odlučili 'gađat' svaki dan, pa kao, valjda će bit nešto...i kako to već biva, došo dan kad nam se baš nije dalo...i da, baš taj dan je bila O
Pamela, žao mi je radi M, ali glavu gore
Mene ovih dana kako sam prehlađena i kašljem boli desni jajnik, čak mi je malo izbočeno, pa sam se pripala i evo upravo završila telefonski razgovor sa doktoricom vezano za to i kaže mi da postoji mogućnost da imam cistu i sutra me je odmah naručila na uzv, danas mi je 32 dc, a 8 dpo očekivala sam da bi mogao biti plusić ovaj mjesec, izgleda ništa od toga, al kako god samo da sutra ok prođe uzv.

Pamella suosjećam s tobom! Znam kako ti je! Tako se i ja još osjećam makar sam jučer dobila m! Al nesmijemo se predati, već iz toga izaći jače i snažnije! to ja objašnjavam kao kušnju koja me jača kao osobu! Jučer smo Mm i ja cijeli dan bili pokisli,ništa nam nije išlo od ruke jučer od jutra al smo bili jedan uz drugog, u dobru i zlu! Al nismo dali drugima do znanja da nas nešto muči,iako smo se navečer slomili pred spavanje,a ja i rasplakala,al se ne predajemo! U drugom pokušaju bit će biti bolje! Doći će na nas red da imamo bebicu,pa i ti Pamella.
Pamella, sanjarka58,i ostale ženice koje su ovih dana dobile m idući ciklus je naš! 😊
glavu gore, nema predaje dok se cilj ne ostvari! 😀 možemo mi to!
P.s. hvala vam ženice na riječima podrške svakog dana,a ponajviše jučer! Ljubim vas! 😘😘😘

Miska, super, neka ni ne padne :)
Ohsoboho, mi smo u dobitnom ciklusu promasili tocan dan O, al smo dan prije i poslije O sredili :) i eto, ispao plusic :)

Hej curke drage
Ja već danas u malo žešćoj gužvi, još 2 dana i postajem gospođa Pupa hvala na lipim željama i ja se nadam da će sve proć u redu taj dan, i da nas onda čeka lijepa zajednička budućnost. Mi još ne živimo skupa, tako da je uzbuđenje na vrhuncu.
Pamella jako jako mi je žao, ne gubi nadu znam da se već dugo trudite i da je jako teško, no pokušaj se malo opustit u vezi toga,psiha puno puta zna biti najveća prepreka.
lelly joj ja sam bila uvjerena da ti nećeš dobit m ovaj mjesec, idemo dalje, zajedno smo jače
ohso neka ste taj dan propustili , dovoljno je i da ste dan dva ranije pokrili, držim fige da je to to!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
hvala vam drage moje stvarni ste mi potpora...znate šta najgore mi je kad se vesele svi svojoj trudnoći a ja nikako..evo moja sestra je trudna, od suoruga sestra svi uživaju samo ja ne..sestra mi ima troje djece i baš nije u donrom stanju pa eto sad i četvrto svaki dan se vidimo oa mi svaki dan priča ovo ono..a ja jedem sebe jer nemogu reći da me pravi pa da nekažem ljubomornom..teško mi je..
Puno vam hvala..svima da sad nenabrajam..
A pupa2 zapisivala sam si i sve obrisala..stvarno nebi napamet pisala..
Pamella nazalost tocno znam kako ti je, oko mene isto samo trudnice i mala djeca, ja obozavam djecu, al sve mi teze padaju ti posjeti i susreti, narocito oni prvi kad znam da moram u neku baby trgovinu i svaki put kad me pitaju prodavacice da li mogu pomoc, uvijek je moj odg "znate trazim poklon" i tako vec xy puta i svaki put si pomislim iduci put trazim za sebe a ono uvijek me neka preduhitri.
Mi jos nismo u braku, iako smo 7 godina zajedno, i ja jednostavno izbjegavam brak prije bebe jer se bojim onih konstantnih pitanja a kad ce i sto cekate i ima li neceg novog..iako ih je i sad sa svih strana al onda bi sigurno bilo bar na mjesecnoj bazi po nekoliko. I njegova i moja mama stalno kao u sali ispituju kad ce one vise biti bake i znam da ne misle nista lose al meni prokuha u glavi kad cujem to i najrade bi se izdera da bi i ja najvise od iceg na svijetu htjela biti mama ali ne ide, al opet znam da nisu one krive pa se samo nasmijem i kazem a ne jos, a ni one same ne znaju koliko ih zelim nazvat jedan dan i rec da stize roda i k nama..al eto, jednom ce biti a ostaje nam samo nadat se da je to uskoro!

miska upravo tako..tak moja mama ak neko dođe i pita pa šta čekate ona upada u riječ i kaže ma ja mislim da i neče imat ona djece..a kad to kaže kao da mi se srce slomi..jer zato što su od sestre djeca svaki dan kod mene
Pa me izlude više..nemožeš se ni odmoriti ni niš, ja i muž ak idemo negdje na izlet uvjek hoću djeca s nama a ja ti nevolim želim se opustiti..imaju oni svoje roditelje nek ih vode malo a ne sam nek prave djecu a drugi nek čuvaju..
još sad sestra trudna pa mi priča kak je sanjala bebu kak ovo kak ono..ufff poludimm..a niki nezna kak je men i mom mužu..
Mi smo u braku 2 god..pa znaš onda kak je, šta čekate šta ovo, ono..a mi uvjek kažemo dok sredimo kuću i preselimo se, a to je uskoro..i šta ću onda
reći?
Pamella razumijem te skroz, al oni koji to nisu prosli ne shacaju koliko te posalice i glupa pitanja mogu nama zvucat okrutno. Moja dobra prijateljica je isto poslje vjencanja nakon 5 mjeseci zatrudnila a meni u tom periodu pokusavanja ni jednom nije palo na pamet ista pitat jer znam da rade na bebi, dok su ostale "kokose" svaku kavu pretvrale u taj razgovor ima sta novog i di je ta beba i tocno joj se na licu vidjelo koliko je potistena, zato mi ne pada napamet ikom ista govorit dok ne budem skroz okrugla da ne mogu sakrit jer sam inace dosta temperamenta i puknem za cas pa se bojim sama svoje reakcije.
Nego jeste li obavljali kakve preglede do sada?
Pamella razumijem te skroz, al oni koji to nisu prosli ne shacaju koliko te posalice i glupa pitanja mogu nama zvucat okrutno. Moja dobra prijateljica je isto poslje vjencanja nakon 5 mjeseci zatrudnila a meni u tom periodu pokusavanja ni jednom nije palo na pamet ista pitat jer znam da rade na bebi, dok su ostale "kokose" svaku kavu pretvrale u taj razgovor ima sta novog i di je ta beba i tocno joj se na licu vidjelo koliko je potistena, zato mi ne pada napamet ikom ista govorit dok ne budem skroz okrugla da ne mogu sakrit jer sam inace dosta temperamenta i puknem za cas pa se bojim sama svoje reakcije.
Nego jeste li obavljali kakve preglede do sada?
Upravo kako je napisano.Kroz šalu sam kumi koja je inače i susjeda do mene natuknula kako se radi na bebici,ali zaista onako kroz smjeh i šalu,ova odma rekla svojoj svekrvi,njena svekrva babama i sad svaki mjesec ista pitanja.Pojela sam gov... oprostite na izrazu,što sam išta govorila.Bolje šutiti pa kad bude bude.

muž je bio pravio spermiogram imao neku bakterijicu i to se riješilo, ostalo sve ok s njim..a ja niš osim običnog pregleda i ultrazvuka..kaže gin. da je ovak sve ok koliko vidi. Stvaarni je sup gin svi ga hvale. Sad dalje ću vidjeti kad dođe s gidišnjeg što ćemo!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji