Miska, temp zvuci supeer :) nadam se da ce nastaviti rasti.
Minions, zao mi je zbog M, ali bit ce plusica....
MajaSocka, drzim fige za strpljenje i dobre rezultate.
Sanjarka, sretno na svadbi, opusti se i zabavi, neka ti bude jedan od najljepsih dana u zivotu :)

Bambola, meni su isto ciklusi rako prosjek 31 dan al do 33 uvijek ocekujem. Znam da je tebi bilo negativno pa onda pozitivno!
Volila bi ja da I meni bude tako!
Pepita u O sam sigurna jer sam piskila trakice pa mi je 17dc navecer bila najtamnija crta a 18dc popodne vec ponovno svjetlija..ttako da je pik bio izmedu toga, a O po pravilu 24-36h od toga!
Dobro mogla je biti I kasnija dan dva kad promislim!
E treba treba strpljenja najvise od svega!
U subotu ocekujem M pa se nadam da nece stic heheh :)
Hvala vam cure na podrsci!
Miska drzim palceve da je to to! :)

url=https://lilypie.com]
evo da.vam javim nisam još dobila, hmm..miram pričekati do kraja dana..
Mjerila sam bazalnu temperaturu poslije ovulacije mi je bila 36.7 i sve do danas se nije promjenila koja je 36.9. Jaki slabi se razumjem u to..ak netko zna molim da mi objasni.
Hvalaa
Meni su cure objasnile da bi dan prije ili na sam dan ocekivane m temperatura trebala pasti na onu razinu na kojoj je bila prije ovulacije. Ako ti je povisena to u pravilu znaci da ili neces dobit jos danas, ili da neces dobit uopce. Drzim palceve da je ovo drugo.

Haj zene moje! Zao mi je sto vam se nisam ranije javila al mi u nedjelju sjeli u auto i osli na more. A tu fino ni S od signala. Tako da eto jutros se zaletila do Poreca u shopping i usput ulovila minutu da vam pisem znaci meni je moja najdraza fino dosla taman onaj dan kad smo kretali na more. Ufff sto sam bila ljuta!!! Em sto je dosla i jos dosla kad smo krenuli na more ufffff Inace, odmah sam zvala ginekologicu i narucila se na pregled da malo baci oko sto je to bilo. Jos uvijek me jajnik probada tako da idem vidjet sto se to dolje zbiva, a onda opet idemo u akciju
Zao mi je sto nemam vremena svima pojedinacno odgovoriti no cim se vratimo iz ove tunguzije budem se uhvatila citati sve sto sam propustila
Pusa svima, i starim i novim trudilicama!!!!

hvala na odgovoru..ipak evo upravo prije 10 min sam procurila...
Užasno sam razočarana..poludit ću više kad se sjetim da me čeka još jedan mjesec aa možda još nji 50 jer koliki vidim ja vjerovatno nikad neću bit na forumu trudnica.
hvala na odgovoru..ipak evo upravo prije 10 min sam procurila…
Užasno sam razočarana..poludit ću više kad se sjetim da me čeka još jedan mjesec aa možda još nji 50 jer koliki vidim ja vjerovatno nikad neću bit na forumu trudnica.
Eto ipak postoje iznimke, ocito se jedino moze vjerovat ultrazvuku kao nekom sigurnom pokazatelju.
Svaki mjesec je tesko kad ne ocekujemo a ipak docekamo i sto bude duze to ce biti teze, znam jer sam i sama trudilica evo vec 14. ciklus i traje kao vjecnost, al svaki put kad dobijem se isplacem i onda se tjesim da se jednom mora desit i da sam jos jedan korak blize cilju.
I nemoj vise nikad rec da neces biti na forumu trudnica, sve cemo biti.. nedavno sam procitila jednu lijepu izreku "Sto drzis u mislima, drzat ces i u rukama" tako da ce nase bebice kad tad biti u nasim rukama, samo moramo jako vjerovat i zeljeti to.

Pamella, zao mi je sto si dobila.... Isplaci se, ispusi se, ali nastavi dalje... Nemoj samo klonuti duhom...
Htjela sam te pitati jesi li mjeerila temperaturu prije O? Ako jesi, kolika ti je bila? Kad sam proucavala to za temperaturu dok sam ju mjerila, procitala sam da se zna dogoditi da ne padne ni kad zena procuri, ali to vecinom nesto nije stimalo s O! Jesi sigurna da si imala O i ako jesi, kako si znala da imas O?
Miska, kako ti napredujes? Temperatura? Sorry ako si negdje napisala, nisam vidjela, ovaj internet tu na moru me izludujeeeee

Pamella, nemoj tako grubo prema sebi, vjeruj u sebe. Bit ces sigurno na forumu trudnica kad tad! Svi mi to nekad pomislimo, zasto nisam ja, kako to da nece, cak I ja koja sam na pocetku trudenja....ali samo hrabro, vjeruj sebi!

url=https://lilypie.com]
Pupa2 simptomi isti, temperatura mi je jutros malo malo pala, za 0.05 stupnja tako da je i dalje za skoro cijeli stupanj visa od "normalne" ali sam danas i mjerila sat vremena ranije jer sam se morala probudit u 7 a ne u 8 kako sam inace mjerila tako da je mozda i to utjecalo..uglavnom cekam jos 4 dana, u utorak je m na raporedu pa cemo vidjet hoce li ili nece doci

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji