Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    04. Kolovoz 2015. 12:57

Ma skroz me zbunjuje, kao po nekim pravilima ako ostane povisena 25 dan ciklusa onda se radi o T, a tamo gledam dobitne cikluse pa ti grafovi skacu ko kardiogram, u biti uopce ne znam kako mozes po tom zakljucit stize li m ili je t 

OhSoBoho
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:12

Nessah, ma sigurna sam da će sve biti super, samo ostani pozitivna! ti i tvoja bebica ste u mojim molitvama  drži se do petka pa nam javi kako je prošlo! ne mogu ni zamisliti kako ti je sada ali ti si jaka, ne zaboravi to :)

PeppePula
    04. Kolovoz 2015. 13:00

eh, s obzirom da sam pocela pisati jos jutros oko 10, a nisam stigla ranije zavrsiti, tek sad vidim i ostale postove...

Nessah tako mi je zao sta si to morala proci, zbilja se nadam da je bilo prerano i da ce biti sve u redu... koliko se sjecam, jos se nekome to dogodilo ranije pa je na kraju sve bilo u redu...

A NmareN tebi cestitam i želim urednu, školsku trudnoću bez previše stresa....

Svim ostalim trudilicama kao i sebi želim da se što prije pridružimo na proljetnim bebama 

Peppe

OhSoBoho
    04. Kolovoz 2015. 13:00

miska, tak ti je i meni, što više gledam te grafikone to mi je manje jasno ;)

Veja
    04. Kolovoz 2015. 13:04

Draga Nessah, očito neki doktori previše brzaju, nadam se da će se u petak čuti otkucaji, molit ću se za to, ali što god da doktor kaže isto bih na tvom mjestu sačekala 8-9 tjedan, da bebica malo poraste, jer sigurno je prerano, pa se ne čuje... al nemogu vjerovat da doktorica to olako shvaća i tek tako to govori, bez osjećaja, fuj !! Čuvaj se i misli pozitivno

Pupa2
    04. Kolovoz 2015. 13:13

Ne znam tko je pitao za temperaturu, dakle ovisno o trajanju lutealne faze, temperatura padne 10.,11.,12.,13., ili 14.dan nakon O! 
    Meni moja traje 14 dana i 13.dpo pocne lagano padati, 14. Jos i vise i 15.dpo mi stigne M. Kad sam ostala trudna, 14dpo mi je i dalje rasla.... Znaci meni su ciklusi znali bit od 30-40 dana pa nikad nisam znala kad cu dobiti ukoliko ne znam kad mi je O jer ona zna setati. Ako prvi mjesec mjeris temp onda ne znas jos koliko ti lutealna faza traje pa ne znas kad ti treba doci M ili T. Mozes priblizno... Koji ti je danas dan poslije O? Tj.koji dan je bila O??? 
    Nessah, draga, zao mi je sto se tako osjecas, ali pokusaj se smiriti i poslusati to drugo misljenje.... Pricekaj petak pa ces vidjeti na cemu si... Ako doktor kaze da to sve izgleda ok, vjeruj u to. Sasvim je normalno da se srce ne cuje niti poceetlom 6.tt!!!
    Uz tebe smo i nemoj se predati... Velika pusa tebi i tvojoj mrvici koja je toliko hrabra da raste u maminoj pupi i bori se... Ja vjerujem da ce srce zakucati kao veliko <3

miska
    04. Kolovoz 2015. 13:36

Pupa2 ja sam pitala za temperaturu, znam da je jos prerano za ista znati, bar sto se tice temperature, cisto sam informativno pitala.
    Uglavnom ovulacija je bila 28.7. znam tocno kada su mi O jer imam taj dan potok od sluzi (sori na izrazu :) a i 27.7. je LH trakica bila pozitivna i to izrazito jaca testna linija tako da je sigurno 28. bila O. Po tome je danas 8 dpo i 24 dan ciklusa, jos 6 dana do novog ciklusa iako se nadam da necu uci u njega 

StellaMaris
    04. Kolovoz 2015. 13:54

Hvala vam svima na podrsci, da sad ne nabrajam pojedinacno, uistinu puno znaci da ne moras sam kroz 'trnje'
    NMareN draga cestitam od srca, bit ce ovaj put sve ok tako da ce iduce prolje moci uzivati sa svojim bebachom
    Nessah glupo je reci da ne brines jer bi se i ja brinula, ali nekad doktori znaju biti okrutno netakticni. Znam bas dosta slucajeva gdje su se otkucaji pojavili tek kasnije. Pricekaj petak i ponovnu kontrolu, da doktor iz bolnice misli da nesto nije u redu, on bi ti odmah dogovorio kiretazu. Drzim fige i navijam za jedno jako srce, u mislima si mi
    Pupa bas mi je drago zbog vas, zbog tebe Maje i Bambole, kao i zbog Nessah, svaka nova trudnoca je motivirajuca i za nas ostale. Bas sam nekako pozitivna sto se tice svega...
    Luki nadam se da ces ti ponovno u aktivne trudilice prije mene
    Pepita, mama i dulcinela kako ste mi vi, malo 'starije' trudnice?
    Nemojte mi zamjeriti nove trudilice, tesko mi je sad sve odjednom opet pohvatati
    Big kiss saljem svima

<3 2/2013 <3

• Malano2
    04. Kolovoz 2015. 13:55

Nessah, jako mi je zao sto se tako osjecas,i sto se takva situacija desila,,,nadam se, vjerujem i u Boga uzdam da ce to kod tebe sve biti dobro. Bog cuva male andjele . Znam da je tesko, ali pokusaj se smiriti i misliti pozitivno,brzo ce i petak.  Tad ces nam napisati da kuca malo srce velikog borca, i da je sve fajn i najs.

Zeli drugom sto i sebi :*

Bambola
    04. Kolovoz 2015. 14:09

Nessah zaboravi na tu dokicu Mengele! Ne volimo je!
    Stella! Jako mi je drago da si se javila, bas bi te se cesto sitila!! Sve ce bit dobro

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI