Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    05. Kolovoz 2015. 13:49

Pepita, hvala na savjetu. Ma borim se sama sa sobom I sa strpljenjem, nestrpljenjem! Najbolje je kad uopce nemam testova po kuci pa ne dolazim u napast radit ih. Osim toga O mI je bila 18dc pa je gotovo nemoguce utvrdit T sve I da je tu, to bi danas bilo 1,5 tj. Sama sebi sam smjesna, al valjda prevelika zelja!

url=https://lilypie.com]

• Pamella
    05. Kolovoz 2015. 13:52

evo drage moje..da vam se požalim nezz dali može to bit simptom trudnoće jer bi bilo prerano kad mi sutra treba doći...ali počelo me je užasno boljeti u gornjem predjelu leđa..neznam kao bi sjela, legla ili stajala

Sanjarka88
    05. Kolovoz 2015. 15:26

Dobar dan curke 

evo ja se malo izležavam, a posla po stanu kao u priči. 
    Popodne moramo do sale i svećenika na neke dogovore.
    Još 3 dana! Sad me već hvata lagano uzbuđenje. 

Meni je danas zadnji dan m,jedva čekam da se opet uhvatim posla 

minions žao mi je zbog vještice, glavu gore slijedeći ciklus je naš 

Pamella sve je moguće, držim fige da sutra ne dođe! 

nmaren nek si ti bila na pregledu, pij tabletice a slijedeći put kad odeš na pregled da malo srce već kuca 

Miska temperatura je obećavajuća, držim fige da je to to! 

MajaSocka rano je još, ne znači to ništa strpljenjaaaaaaaaa 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bambola
    05. Kolovoz 2015. 16:52

MajaSocka ja sam u naletu pameti radila test dva dana prije M i bija je negativan. Kad mi je vec kasnila tjedan dana, simptomi pms-a svi tu, ja ljuta sta ne dolazi vise, uletila u dm po test i pozitivan. Ali ja nisan virovala! Pa sam odletila po jos dva testa 😂 Moji ciklusi su inace od 30-33 dana.

Pepita2109
    05. Kolovoz 2015. 17:15

MajaSocka ooo vejruj mi da znam kako je to sa strpljenjem.. a koliko si sigurna u O??

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pupa2
    05. Kolovoz 2015. 18:18

Miska, temp zvuci supeer :) nadam se da ce nastaviti rasti. 
    Minions, zao mi je zbog M, ali bit ce plusica....
    MajaSocka, drzim fige za strpljenje i dobre rezultate. 
    Sanjarka, sretno na svadbi, opusti se i zabavi, neka ti bude jedan od najljepsih dana u zivotu :)

Mallla
    05. Kolovoz 2015. 19:15

Bambola, meni su isto ciklusi rako prosjek 31 dan al do 33 uvijek ocekujem. Znam da je tebi bilo negativno pa onda pozitivno!
    Volila bi ja da I meni bude tako!

Pepita u O sam sigurna jer sam piskila trakice pa mi je 17dc navecer bila najtamnija crta a 18dc popodne vec ponovno svjetlija..ttako da je pik bio izmedu toga, a O po pravilu 24-36h od toga!
    Dobro mogla je biti I kasnija dan dva kad promislim!

E treba treba strpljenja najvise od svega!
    U subotu ocekujem M pa se nadam da nece stic heheh :)

Hvala vam cure na podrsci!

Miska drzim palceve da je to to! :)

url=https://lilypie.com]

• Pamella
    06. Kolovoz 2015. 08:56

evo da.vam javim nisam još dobila, hmm..miram pričekati do kraja dana..
    Mjerila sam bazalnu temperaturu poslije ovulacije mi je bila 36.7 i sve do danas se nije promjenila koja je 36.9. Jaki slabi se razumjem u to..ak netko zna  molim da mi objasni.

Hvalaa 

Lelly
    06. Kolovoz 2015. 09:26

Haj zene moje! Zao mi je sto vam se nisam ranije javila al mi u nedjelju sjeli u auto i osli na more. A tu fino ni S od signala. Tako da eto jutros se zaletila do Poreca u shopping i usput ulovila minutu da vam pisem  znaci meni je moja najdraza fino dosla taman onaj dan kad smo kretali na more. Ufff sto sam bila ljuta!!! Em sto je dosla i jos dosla kad smo krenuli na more ufffff Inace, odmah sam zvala ginekologicu i narucila se na pregled da malo baci oko sto je to bilo. Jos uvijek me jajnik probada tako da idem vidjet sto se to dolje zbiva, a onda opet idemo u akciju  Zao mi je sto nemam vremena svima pojedinacno odgovoriti no cim se vratimo iz ove tunguzije budem se uhvatila citati sve sto sam propustila  Pusa svima, i starim i novim trudilicama!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.