Dobar dan zenice trudilice i trudnice. Meni danas skocila temperatura na 37.3, do sad nije prelazila 36.9 i 25/30 dan ciklusa mi je.
Cike bole od pazuha do pocetka bradavice i to samo u jednoj liniji (imam osjecaj kao da mi je neka zica ispod koze i tocno u toj ravnini boli) i to cak boli i desna koja nikad ne boli.
Rekla sam si odavno da necu vise pratit nikakve simptome jer su me 100 puta naljutili ali sad se stvarno cudno osjecam, kao neka trema u tijelu, ne znam ni sama objasnit..

Jutro cure. Ja radila test, onako kad ih vec imam po ladici...ddanas 29dc. NISTA, ni sjene ni nista! Nastavljamo dalje u novi ciklus....mislim nakon sto stigne M! trebala bI stic za 3 dana!

url=https://lilypie.com]
MajaSocka ma nije jos nista gotovo, to ste je sad negativan ne znaci nista, Pa imas jos nekoliko dana. Dok ne zacrveni uvijek postoji mogucnost.
Nas dvije onda skupa cekamo da ne dode, ja imam jos 5 dana..cine se kao vjecnost

Onda navijam da nam ne zacrveni ni za 3 dana nI za 5 nI za godinu dana...hheheheh!
Al ovako se malo prizemljujem....nekako se previse nadam, pa pokusavam izbjec veliko razocaranje!

Minions žao mi je zbog vještice, samo naprijed
miska ovo zvuči obećavajuće
MajaSocka draga moja meni je test prvi dan kašnjenja po najdužem ciklusu od 63 dana bio negativan a bila trudna 2 tjedna po UZV tako da ima još vremena, nemoj raditi test ranije nikad više samo budi strpljiva bolje pričekat par dana nakon što kasni
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, hvala na savjetu. Ma borim se sama sa sobom I sa strpljenjem, nestrpljenjem! Najbolje je kad uopce nemam testova po kuci pa ne dolazim u napast radit ih. Osim toga O mI je bila 18dc pa je gotovo nemoguce utvrdit T sve I da je tu, to bi danas bilo 1,5 tj. Sama sebi sam smjesna, al valjda prevelika zelja!

evo drage moje..da vam se požalim nezz dali može to bit simptom trudnoće jer bi bilo prerano kad mi sutra treba doći...ali počelo me je užasno boljeti u gornjem predjelu leđa..neznam kao bi sjela, legla ili stajala
Dobar dan curke
evo ja se malo izležavam, a posla po stanu kao u priči.
Popodne moramo do sale i svećenika na neke dogovore.
Još 3 dana! Sad me već hvata lagano uzbuđenje.
Meni je danas zadnji dan m,jedva čekam da se opet uhvatim posla
minions žao mi je zbog vještice, glavu gore slijedeći ciklus je naš
Pamella sve je moguće, držim fige da sutra ne dođe!
nmaren nek si ti bila na pregledu, pij tabletice a slijedeći put kad odeš na pregled da malo srce već kuca
Miska temperatura je obećavajuća, držim fige da je to to!
MajaSocka rano je još, ne znači to ništa strpljenjaaaaaaaaa

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
MajaSocka ja sam u naletu pameti radila test dva dana prije M i bija je negativan. Kad mi je vec kasnila tjedan dana, simptomi pms-a svi tu, ja ljuta sta ne dolazi vise, uletila u dm po test i pozitivan. Ali ja nisan virovala! Pa sam odletila po jos dva testa 😂 Moji ciklusi su inace od 30-33 dana.

MajaSocka ooo vejruj mi da znam kako je to sa strpljenjem.. a koliko si sigurna u O??
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji