NMareN, nikako nisi luda sto si otisla... Naravno da si oprezna nakon proslog puta i to je sasvim u redu.... Samo ti cuvaj svoju bebu i za koji tjedan ces cuti srcekoo
Pozdrav drage moje trudilice i stare i nove..
Prije svega želim od srca čestitati na trudnoći našoj dragoj NmareN ma znala sam da je to to, još jednom me osjećaj nije prevario, super što si dobila tablete čuvare trudnoće, želim ti svu sreću i najuredniju moguću trudnoću
Stella lijepo da si nam se malo javila, mislim na tebe često, nadam se da si dobro, da ćeš se brzo priključiti trudilicama,a još brže otići na pdf trudnoća
Ostale trudilice da ne nabrajam držim vam fige i mislim na sve vas
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Nessah žao mi je što te ginekolog tako isprepadao i glupo od njega jer kao neki stručnjak sa obzirom na tvoje cikluse ne može tako brzo znati koliko si trudna, baš je neprofesionalan.. svakako bih na tvom mjestu pričekala i to ne petak nego sljedeći tjedan.. draga moja držim fige da te ginekolog bezveze isprepadao i da ćeš mu sa užitkom očitati bukvicu kad vidi da je na kiretažu htio poslati ženu čija je beba sasvim zdrava kao i trudnoća
🙏👸👸🙏❤️
evo drage mi moje još jedan dan me čeka da vidim što će biti.. T ili M
Hmm..da vam neš (ispričam) tj. napišem..prije par dana ja i suorug smi se išli vozati i iznad nas prelete tri rode, te kad smi stali jedna se spustila dolje blizu nas..a danas 50 metara od kuće idemo se prošetat kad ono roda i tak šeta oko nas.. nikad još nisam bila u takvoj blizini s njom..predivna je..odma sm rekla suorugu možda nam je ti Sv. Marta iz Betanije je poslala..pošto se već 4 utorak molimo njoj da dobijemo djete.
Joj znam da su to babske priče, al znate kad sam u takvoj situaciji da počinjem misliti da je to istina. Al.. vjerovatno ni roda mi nemože pomoći..
Nessah drž se, izdrži do petka pa ćeš vidjet što će ti dr. Reći. Nadam se da će srčeko snažno kucati i da će sve biti u redu! 😊
Evo probudim se ja i razmišljam kak je danas 3o dc i kak trebam izdržat još par dana da napravim test,a MM i ja dogovorili smo se da nebudemo kupili test prije petka jer da imam doma napravila bi odma. A i netreba nam je jer su mi počeli grčevi i dobila sam vješticu. 😢
bit će bolje idući mjesec! Sad više poznajem svoje tijelo i počela sam prije par dana sa mjerenjem temp. Pa ćemo vidjeti,a i naručila sam se kod ginekologice pa da provjerim dal je sve o'k.
Drage moje trudilice koje ste u neizvjesnosti ovih dana držte se a od srca želim da vas zaobiđe M! 😊 a svima šaljem velku pusu! 😘
Dobar dan zenice trudilice i trudnice. Meni danas skocila temperatura na 37.3, do sad nije prelazila 36.9 i 25/30 dan ciklusa mi je.
Cike bole od pazuha do pocetka bradavice i to samo u jednoj liniji (imam osjecaj kao da mi je neka zica ispod koze i tocno u toj ravnini boli) i to cak boli i desna koja nikad ne boli.
Rekla sam si odavno da necu vise pratit nikakve simptome jer su me 100 puta naljutili ali sad se stvarno cudno osjecam, kao neka trema u tijelu, ne znam ni sama objasnit..
Jutro cure. Ja radila test, onako kad ih vec imam po ladici...ddanas 29dc. NISTA, ni sjene ni nista! Nastavljamo dalje u novi ciklus....mislim nakon sto stigne M! trebala bI stic za 3 dana!
url=https://lilypie.com]
MajaSocka ma nije jos nista gotovo, to ste je sad negativan ne znaci nista, Pa imas jos nekoliko dana. Dok ne zacrveni uvijek postoji mogucnost.
Nas dvije onda skupa cekamo da ne dode, ja imam jos 5 dana..cine se kao vjecnost
Onda navijam da nam ne zacrveni ni za 3 dana nI za 5 nI za godinu dana...hheheheh!
Al ovako se malo prizemljujem....nekako se previse nadam, pa pokusavam izbjec veliko razocaranje!
url=https://lilypie.com]
Minions žao mi je zbog vještice, samo naprijed
miska ovo zvuči obećavajuće
MajaSocka draga moja meni je test prvi dan kašnjenja po najdužem ciklusu od 63 dana bio negativan a bila trudna 2 tjedna po UZV tako da ima još vremena, nemoj raditi test ranije nikad više samo budi strpljiva bolje pričekat par dana nakon što kasni
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji