Da, al tek sad. Prvi simptom mi je bija spavanje do zauvijek (grudi ne racunam jer su svaki pms bolne i postojane), pocele su te mukice i nekako mi je sve tesko. Inace sam energicna cura, a sad se valjam i prolijevam ka puz slinavac 😕 pijem jako puno vode (zedno neko deriste), al sve nekako okej. Bit ce cure bebaca samo se volite i zafrkajite, pa ce i vas zafrknit 😁
NMareN čestitam od srca, želim ti da sve bude u redu tijekom trudnoće!
Ostalim trudilicama koje ne očekuju m kao ja nek ih zaobidje m i nek ugledaju plusić i da im ti dani u čekanju što brže prođu! Svima šaljem velku pusu 😘
NMareN cestitke od srca!!! Neka ti bude sve glatko i skolski odradjeno. Imala sam feeling za tebe da ces odmah uspit. Bravo!!!
Cure ja sam shrvana. Osla na pregled, gin. trazi i trazi i trazi ali ne nalazi srceko. Odmah mi je rekla "Zao mi je, ja bih vas odmah narucila na kiretazu" . ONO WTF???? PA JA SAM TEK 5/6 TJEDANA!!! Naravno isla sam u bolnicu na drugo misljenje i drugi gin. Mi je rekao da po njemu to izgleda sve uredu za ovaj period i narucio me opet u Petak na pregled da vidimo da li se vidi srceko… Tako sam tuzna i placem od jucer, jedva se suzdrzavam na poslu od sloma. Muz je takodjer slomljen. Neznamo sto cemo ocekivati u Petak ali ne zelim kiretazu bar ne dok ne napunim tih 8-9 tjedana gdje mogu jasno vidjeti da nema srca pa da nemam griznju savjesti kad se odlucim na to…
Velika tuga mi je u srcu…
Dobro dan svima
Stella, drago mi je da si nam se javila unatoc svemu... stvarno mi je jako zao sto si sve to morala proci... zaista se nadam da ce i taj jajnik biti u funkciji, i da ce testovi biti u redu...ali cak i ako samo onaj drugi budi aktivan, opet je dovoljan :) Mi smo tu uz tebe i bodrimo te i pratimo...
Zao mi je sto nemam vremena sve nove cure pratiti, želim vam dobrodošlicu i da što manje ostanete ovdje...Sanjarka sretno i veselo na svadbi...
Peppe
Nmaren...pa srce mi stalo kad si napisala nemamo plusic....vec ono pa dajjj....kad citam dalje...dvi crtice....jeaaaaaah! Cestitam! Neka sve bude zdravo I uredno! Zelim ti najljepisi period zivota!
Nessah draga, nemoj odmah sve crrno gledati...vjeruj tom lijecniku u bolnici....tvoje malo srce mozda treba samo jos koji dan vremena da pokuca, molit cu se za to! Zelim ti da sve bude dobro! Ne volim te lijecnike koji na prvu sve otpisu! Drzi se, svi ovdje smo uz tebe!!
Ja sam pocela imat iscjedak, gusti bijeli, male kolicine. I kad radim (malo duze hodam ili nesto po kuci potezem) osjetim pritisak u donjem djelu stomaka. Cak sam jucer sastavljala neki namjestaj I na trenutak sam imala osjecaj da sam procurila, ali nisam! Sto se testa tice, mislila sam onako ujutro popiskit jedan rekreativno iako mislim da mi je jos rano za to...danas mi 28dc....ccekala bi ja 30dc al dugiii su.dsu.dani kad nesto cekas I necem se nadas!
Cekalice moje...nnavijam za plusice!
Trudnice cmookic! Uskoro vam se mi svi pridruzujemo!
url=https://lilypie.com]
Ma skroz me zbunjuje, kao po nekim pravilima ako ostane povisena 25 dan ciklusa onda se radi o T, a tamo gledam dobitne cikluse pa ti grafovi skacu ko kardiogram, u biti uopce ne znam kako mozes po tom zakljucit stize li m ili je t
Nessah, ma sigurna sam da će sve biti super, samo ostani pozitivna! ti i tvoja bebica ste u mojim molitvama drži se do petka pa nam javi kako je prošlo! ne mogu ni zamisliti kako ti je sada ali ti si jaka, ne zaboravi to :)
eh, s obzirom da sam pocela pisati jos jutros oko 10, a nisam stigla ranije zavrsiti, tek sad vidim i ostale postove...
Nessah tako mi je zao sta si to morala proci, zbilja se nadam da je bilo prerano i da ce biti sve u redu... koliko se sjecam, jos se nekome to dogodilo ranije pa je na kraju sve bilo u redu...
A NmareN tebi cestitam i želim urednu, školsku trudnoću bez previše stresa....
Svim ostalim trudilicama kao i sebi želim da se što prije pridružimo na proljetnim bebama
Peppe
miska, tak ti je i meni, što više gledam te grafikone to mi je manje jasno ;)
Draga Nessah, očito neki doktori previše brzaju, nadam se da će se u petak čuti otkucaji, molit ću se za to, ali što god da doktor kaže isto bih na tvom mjestu sačekala 8-9 tjedan, da bebica malo poraste, jer sigurno je prerano, pa se ne čuje... al nemogu vjerovat da doktorica to olako shvaća i tek tako to govori, bez osjećaja, fuj !! Čuvaj se i misli pozitivno
Sortiraj odgovore
Najstariji