aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa predivno čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Naravno da je sve u redu, bolje da nemaš sve tipične simptome, uživaj
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
hvala vam cure..vi ste mi utjeha..ali ovo je stvrno predugo..čitala sam malo i nisam vidjela da ni jedna cura nije četala više od 24mjeseca.
NmareN čestitam
NMareN, cestitam!!! Glupo zvuci, ali bas sam imala dobar osjecaj u vezi tebe. Sad samo polako i bez velikog straha, nema razloga da ista krene po zlu.... Cestitam ti jos jednom!!!!!
Ceatitke na plusicuuu!!!
Nadam se da su sad opet krenuli i da cu ja vidjet svoj za par dana.
Imam pitanje za vas mjerilice temperature. Ovo mi je prvi mjesec da sam mjerila, prije O mi je je bila temperatura oko 36.3, pa je rasla na 36.6 pa na 36.7 pa je zadnja tri jutra oko 36.85, 36.9 i danas mi je 24/30 dan ciklusa, kada obicno pada temperatura ako nije doslo do T?
Čestitam novim trudnicama Maja58 i Bambola.
Stella drago mi je da si se malo javila, imaš svu moju podršku i šaljem ti najveći virtualni mogući zagrljaj.
NMareN draga od srca ti čestitam na pozitivnom testu, želim ti urednu zdravu trudnoću, da ti ovo vrijeme do poroda prođe što ugodnije, bez mučnina, nek te svi maze i paze. Puno pusa šaljem tebi i tvojoj maloj točkici
LuKi draga mislim da tebe i nadam se da ćeš nam se i ti ubrzo pridružiti u borbi na drugu bebicu
ostale trudilice držim fige da vas M zaobiđe na minimalno 9 mjeseci 😙😙😙😙
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
NMareN, cestiiiiiitaaaaaaaaaaaaaammmmm draga od srca.Predivno.
Pamella. dobro dosla u nas kutak,nadam se da ces ubrzo postati trudnica.
Nessah, hvala ti sto ponekad svratis i bodris nas trudilice i mislis na nas, pusa za tebe.
Stellice, nadam se da si nam dobro .
Miska, MajaSocka, petrich i ostale, nadamo se da je to pluseeeeeek.
Paula kako si ti draga, kako je poceo GO. bambola, jesu poceli neki simptomi? Ugodan dan mile zenice
Zeli drugom sto i sebi :*
NMareN čestitam ti! sve će bit super i divno samo budi pozitivna i opuštena
miska, kao što kaže Sanjarka, u vrijeme očekivane M ako temp ostane povišena vjerojatno se radi o T, strpi se još koji dan ako možeš ;))
u teoriji svo to mjerenje ima smisla, u praksi se opako borim s tim :)
niš ne kužim, malo padne temp, pa poraste, pa opet tak ali nikakve značajnije promjene...ali tek sam počela, valjda će postat lakše :P (iako se nadam da slj mjesec više neću imat potrebu mjerit temp :))
curke, držite mi se :D
Sortiraj odgovore
Najstariji