Hej curke...moje m jos nema nadam se da nece doc posto ujutro idemo na moreno.. :)
Cure samo da vam javim promjenu plana,odlučili smo ipak sutra raditi test. Dr sutra radi ujutro pa ako bude potrebe mogu ga odmah nazvati. U srijedu imamo neke obaveze pa se odlučili za sutra.... Još malo pa ćemo vidjeti rezultat, veselim se bas,koji god da bude rezultat .
Ja to mogu, ja to hoću....
pozzz...prošli mjesec sam pisala na forumu "jesam li trudna" evo čistala sam i pratila vas malo pa evo da vam se izjadam. Ja i suorug već 2.5 god pokušavamo da dobijemo djete. Muž je išao prije 4 mjeseca na spermiogram..imao je neku bakterijicu i dobio ljekove i prošlo je, a ostalo sve je bilo ok. Moj ginekolog kaže da vedi razlog zašto nebi mogla ostat trudna..prošli mjesec sam povračala, imala mučnime i leđa su me bolila, ali ništ došla je vještica. Sad trebam dobiti 6.8..poslije ovulacije sam imala probadanja u jajniku i često sam piškila..no evo sad prije sat počelo me boliti kao pred mengu..tako da ni ovaj put nišza. Razočarana sam i nemam više snage.
Želim se najbolje svima koji su uspjeli, i onima koji pokupavaju.
Petrich, ajde sretno i javi nam dobru vijesti.
NMareN, super, neka ste odlucili... Nadam se da ce pokazati plusic ili dvije crtice... Takodjer javi!
Pamella, dobrodosla i na ovaj forum. Zao mi je sto tako dugo pokusavate bez uspjeha, ali nadam se da ce sada biti ok kad se muz rijesio bakterijice.. Pokusaj biti sto opustenija. Nadam se da cete ubrzo doci do svoga cilja jer ste stvarno zasluzili.... Ovdje ce ti cure svojim iskustvima pomoci, kao i utjesiti vlastitim pricama, usponama i padovima.... Daj Boze da ubuduce svracas na ovu temu kao trudnica, a ne trudilica :)
NmareN draga moja. Nadam se da je to to. Kakav god da je rezultat nemoj odustajati niti posustati. Drzim ti fige da je od prve uspjelo
Nmaren cekamo jutro s tobom!
Vecka, da ti si dva dana ispred mene! Ja polupala loncice!
Ej cure, vrijeme je da ponovno zaredaju plusici!
Ja mislim da mi podsvjesna zelja toliko jaka da me tjera na trosenje testova kojim sam se opskrbila s ebaya Iako znam da nema sanse da pokaze tako rano!
Svima
url=https://lilypie.com]
imam savijet jedan za trudilice. odite s muzevima na neki odmor na par dana, da se maknete od svakodnevnice ako ste u mogucnosti. da se smirite i ne razmisljate o svemu pa mozda upali..mi smo prije 2 god otisli na more i eto malac spava u kimbacu a imala pcos i septum maternice(dvoroga maternica) nadam se da ce nekom pomoc moj savijet
Dobro jutro curke
Ja na poslu, još danas pa odmor do slijedeće srijede.
NMareN aaaaaaaaaaaaaaa ajde javi se, nemoj nas držat u neizvjesnosti.
Nessah kako je prošlo na pregledu?
Petrich naravano da nećeš ni dobit m, koliko kasni? Uživaj na moru
Pamella ne gubi nadu, uostalom ako i boli kao da ćeš dobit to ništa ne znači, često je to prvi simptom trudnoće
MajaSocka popiški jednog, šta ima veze
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro cure, hvala vam puno na velikoj podršci i ohrabrenje. Radili smo test i nemamo plusic,
mi imamo dvijeeeee crticeeee......
Neću se previše veseliti jer tko zna što nas još čeka... Za one koje neznaju,ovo je druga T u cca 6 mj,nadamo se prvoj bebi. Od simptoma jedino što imam je povišena temp,M nema i tu i tamo mi neke namirnice nemaju baš fini miris. Znači nemam bolne grudi,bolne bradavice,nemam mučnine,ne povraćanje,ništa tipično....
Nadam se da je sve u redu .
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji