Drage moje bezze uzbunu digla samo malene dvije mrljice smedje sinoc na gacicama danas nista, sto znaci na 4 dan kasnjenja implantacija Bubiba da ja bas na mob gledam koliko min trebam cekat vjerovatno je pokazalo svijetlu jer je sinoc implantacija bila
Drage moje bezze uzbunu digla samo malene dvije mrljice smedje sinoc na gacicama danas nista, sto znaci na 4 dan kasnjenja implantacijaBubiba da ja bas na mob gledam koliko min trebam cekat vjerovatno je pokazalo svijetlu jer je sinoc implantacija bila
Cestitaaaammmm!!!!!
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Jutro zemske moje :) Evo da vam se javim malo! Mi smo danas u 24 danu ciklusa koji najcesce traje 26-28 dana. Nikakvih znakova M nema a inace me trbuh pocinje bolit vec 2 do 3 dana ranije. Jucer i prekjucer su krenule mucnine, ne jako al s vremena na vrijeme ih osjetim i to kao da mi je nekakav nered u zelucu. Ako ne mislim na to prodje brzo al ako mislim dodje mi i da bljucnem . Cicke bolne i dalje, a u predijelu ispod pupka me stalno nesto bocka i osjecam se toliko napuhano i neugodno da mi je tesko spavati na trbuhu... Sve u svemu, nesto mi je i ja se iskreno nadam da je T jer bas toliko simptoma ne mogu cak ni ja izmislit
Ako ne dodje, test planiram radit u pon ili uto (kada bi mi trebao biti 30 dan sto je inace i najdulje sto mi je trajalo) pa cemo vidjeti :) Definitivno ne gine mi posjet doktoru a sada je samo pitanje kojem
Saljem vam svima puse

Bambola I Maja58, cestitaaaam!!! Nek vam je ugodna I skolska trudnoca te sto brzi I laksi porod.
Paula, uf, iskreno se nadam da ce se vasa obitelj uskoro prosiriti I da te jos dugo nece posjetiti menopauza. Vjerujem da ti je jako tesko bilo cuti kada ti je doktorica rekla to. Zelim vam jedno prekrasno cudo, bracu ili seku malom princu.

14.06.2014. L ♥
Dobro jutro curke :)
Evo ja poslu. Danas je malo manji pritisak pa da se javim.
Bubiba dobro nam došla i sretno :)
Maja58 prekrasno, nadam se da je to to i čestitke
Lelly držim i tebi fige da nedođe, kažu da žene jednostano osjete da je to to.
Ja jos nisam dobila, danas mi je 32. dan. Čak me i ne boli više, al stalno imam osjećaj da je nešto curilo a nema niš. Da li uopće postoji šansa zatrudnit 20. dan ciklusa ako su ciklusi 28-29 dana? Teško zar ne?
Ps. mjerila sam dva jutra temperaturu. i niš 36,7, klasična moja..... ima li tko da je bio trudan da temp nije povišena?
Dobro jutro curke :)
Evo ja poslu. Danas je malo manji pritisak pa da se javim.
Bubiba dobro nam došla i sretno :)
Maja58 prekrasno, nadam se da je to to i čestitke
Lelly držim i tebi fige da nedođe, kažu da žene jednostano osjete da je to to.
Ja jos nisam dobila, danas mi je 32. dan. Čak me i ne boli više, al stalno imam osjećaj da je nešto curilo a nema niš. Da li uopće postoji šansa zatrudnit 20. dan ciklusa ako su ciklusi 28-29 dana? Teško zar ne?
Ps. mjerila sam dva jutra temperaturu. i niš 36,7, klasična moja….. ima li tko da je bio trudan da temp nije povišena?
Vezano za temp. Ja sam svoju temp mjerila zadnja 2 ciklusa pokusavanja. Isro tako je bilo. Nista preko 36,6 nije bilo. Inace imam temp 36,4 ili 36,5. Tako da nisam imala povecanje onako drasticno kao vecina ovdje. Vjerojatno organizam drugaciji. Sretno

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala Sanjarka88! Znaci meni je temp visa za cca pola stupnja od moje regularne i to vec negdje od 18 dana ciklusa, do tada se postepeno dizala. E sad, koliko sam vidjela na FF svima manje vise je od Ovulacije pa do M povisena a onda se na dan M spusti opet u pocetno stanje. Sad samo je pitanje dali si ti inace tu temp mjerila prije ili poslije O

Nisam ja pratila nikad moram priznat
Al znam da je moja normalna tu negdje oko 36,7 i sad zadnja 2 dana je tako, znači nije povišena, baš ću slijedeći ciklus malo to popratit čisto da upoznam svoje tijelo
a da li ta temp pada tek kad dođe m, ili pada čim ne dođe do oplodnje?

Pada dan do dva prije M. Ako je doslo do oplodnje ostaje povisena do kraja T

Eh nemam pojma onda....
Vidit ćemo slijedeći mjesec kad budem popratila kako se moja temp. ponaša

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji