Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    28. Srpanj 2015. 09:40

Dobro jutro curke :)

Evo ja poslu. Danas je malo manji pritisak pa da se javim.

Bubiba dobro nam došla i sretno :) 

Maja58 prekrasno, nadam se da je to to i čestitke 

Lelly držim i tebi fige da nedođe, kažu da žene jednostano osjete da je to to. 

Ja jos nisam dobila, danas mi je 32. dan. Čak me i ne boli više, al stalno imam osjećaj da je nešto curilo a nema niš. Da li uopće postoji šansa zatrudnit 20. dan ciklusa ako su ciklusi 28-29 dana? Teško zar ne? 
    Ps. mjerila sam dva jutra temperaturu. i niš 36,7, klasična moja..... ima li tko da je bio trudan da temp nije povišena? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lelly
    28. Srpanj 2015. 10:03

Hvala Sanjarka88! Znaci meni je temp visa za cca pola stupnja od moje regularne i to vec negdje od 18 dana ciklusa, do tada se postepeno dizala. E sad, koliko sam vidjela na FF svima manje vise je od Ovulacije pa do M povisena a onda se na dan M spusti opet u pocetno stanje. Sad samo je pitanje dali si ti inace tu temp mjerila prije ili poslije O 

Sanjarka88
    28. Srpanj 2015. 10:19

Nisam ja pratila nikad moram priznat 

Al znam da je moja normalna tu negdje oko 36,7 i sad zadnja 2 dana je tako, znači nije povišena, baš ću slijedeći ciklus malo to popratit čisto da upoznam svoje tijelo 
    a da li ta temp pada tek kad dođe m, ili pada čim ne dođe do oplodnje?

Lelly
    28. Srpanj 2015. 10:31

Pada dan do dva prije M. Ako je doslo do oplodnje ostaje povisena do kraja T 

Sanjarka88
    28. Srpanj 2015. 10:57

Eh nemam pojma onda....
    Vidit ćemo slijedeći mjesec kad budem popratila kako se moja temp. ponaša 

Lelly
    28. Srpanj 2015. 11:13

Sretnoooo!!! 

Kristinak
    28. Srpanj 2015. 11:35

Pozdrav cure.
    Situacija je sljedeća...Zadnju mengu sam imala 13.6.Ciklusi mi variraju od 28-35 dana.Meni je to normalno i nisam išla za tim da sam trudna odlućila sam malo prićekat.Kako mi nije dolazila 11 dana navećer sam napravila test i bio je negativan.U jutro ga ponovim isto negativan.(test je bio Gravignost duo).
    Trbuh me boli sve te dane kao da ću svakoga trena dobit ali ništa.Od zadnjeg teste rekoh prićekat ću 2-3 dana pa ću ponovit test.Sinoć se tuširam i iznenadim se da sam popucala na trbuhu ispod pupka.S ljeve strane ima 4 crte a s ljeve 2 manje.Da li je to nekakv znak s tim da nikad nisam ćula da tako rano žene popucaju a još mi ni test nije pokazao +.Sva sam zbunjena..Od simtopa imam samo da mi je trbuh malo napuhnut,a grudi me malo bole samo kad ih dirnem...Danas ću kupit test i sutra u jutro ponovit .Muž i ja radimo na bebi o ovo nam je drugi ciklus.Nadam se da će nam biti plusić jesilno želimo bebu..Samo da napomenem da sam bila kod ginekologa 10.6 i sve je bilo u redu..

Sanjarka88
    28. Srpanj 2015. 11:50

Lelly hvala 

Kristinak možda je kasnije bila ovulacija, pa test još nije pokazao. da odeš izvadit betu?

Kristinak
    28. Srpanj 2015. 12:14

Mislila sam napravit sutra  ujutro test još jednom.To mi je prva trudnoća pa izvinite na pitanjima..Za betu bi trebala nazvat svoju doktoricu i otić njoj po uputnicu ako sam dobro shvatila.

Minions
    28. Srpanj 2015. 12:15

Hay! Vidim da raspravljate o temp. Evo i ja imam pitanja! zadnjih par dana i ja mjerim temp, ak tek kasnije kad se probudim,jer kad se probudim u 5 kad MM ide na posao tolko sam umorna i pospana da nemam snage,pa izmjerim kasnije kad se nakon par sati probudim! Dal je to ok il ne, a zadnjih dana mi je ta temp od 37 do 37.3. I svakim danom raste po 0.1 dal to pokazuje kaj il si umišljam pošto jako želim dijete!? Danas mi je 22dan ciklusa,po mojem je O bila 17dan. od 18dc od tad su mi osjetlive grudi i bradavice, a danas sam primjetila i pojačani iscjedak bijele boje. Tek od prošlog mj su me grudi tako rano počele biti osjetljive, a i jajnici bolni  tokom ovulacije, dal možda folna kiselina može utjecat na to? jedva čekam idući tjedan da vidim dal sam trudna il ne! 😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.