Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lelly
    28. Srpanj 2015. 15:55

Jao zene moje mene vec par sati drzi takva bol u ledjima da je to strasno! Dolje nisko u razini pupka, i nece da pusti nikako   odma sva bockanja u trbuhu i sve ostalo sto me mucilo zadnjih dana pali u zadnjo plan!  Kaze dragi da imam vise trudnickih tegoba nego vecina trudnica u cijeloj trudnoci heheh i tako se on sali, a ja samo kukam 

Sanjarka88
    28. Srpanj 2015. 16:42

I mene jučer tako 

ja si isto zabrijala da bi mogla bit trudna, a neznam na koju foru,aaaaaaa luda glava, to mi škodi što se družim s vama i vašim silnim simptomima hehheheh.
    Još ću se i razočarat kad dobijem 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pupa2
    28. Srpanj 2015. 18:11

Nema na cemu, kazem, ako mozete mjeriti temperaturu, toplo preporucam!
    Ana, nisam puno cula o lazno pozitivnom testu, tj.bila je jedna djevojka sa mnom prosle god kod ginekologa kojoj nije stizala, test pokazivao pozitivno, ali stalno, a trudnoce nema na uzv. Ali njoj je svaki test pokazao +.... Tako da, ja se nadam da je to ipak plus i da taj drugi test nije valjao. Pricekaj da ti zakasni jos koji dan pa ces znati jel pravo vrijeme ili ne. Eto curke, to vam je super stvar kod temperature i poznavanja trajanja lutealne faze (od O do M).... Kad znate kolko inace traje i ako je slucajno povisena duze, veeeeelika je sansa da je T u pitanju! 
    Ostalim curama koje ne ocekuju zelim da ni ne dode :)

Pupa2
    28. Srpanj 2015. 18:12

Nego, zasto meni sad pise pupa2?????

Mallla
    28. Srpanj 2015. 20:32

Inace meni je pisalo samo Maja a sad mi pise Maja77  hahah prvo sam gledala ko je to? Nista u potragu za novim Nickom ;)

url=https://lilypie.com]

• Breskvica4
    28. Srpanj 2015. 21:02

Miska jel ste na spermiogram išli samoinicijativno, tj. išli kod dr opće prakse po uputnicu ili to mora ići reko ginekologa, tj da od napiše nešto dr opće prakse pa da te uputi? Ja sam se naručila na  pregled tek za 31.8, gin mi ide na godišnji. pa taman kada mi prođe iduća M da dođem.

mimica24
    28. Srpanj 2015. 21:04

Trudilice moje, m (ne) očekujem za 10 dana. Ništa ne primjećujem, simptome ne umišljam kao predhodnih ciklusa, sva sam "hladna" po tom pitanju. Čak sam ovaj vikend malo više popila na svadbi kod prijatelja . Svima držim palčeve za dobitni ciklus i da u 2016. imamo pravi baby boom!!

Mallla
    28. Srpanj 2015. 21:16

Mimica potpisujem zelje za 2016 heheh! 
    Ja sam isto na cekanju 2tj. 
    Imam razna stanja trenutno al ne smatram ih simptomom icega. Na moru sam svaki dan pa se osjecam umorno nakon toga, cak I za vrijeme kupanja! Jedino danas me tjekom odnosa u par trenutaka bas ostro zabolilo da mi se na trenutak zamantalo. Moguce da sam povukla kakvu prehladicu iako se nadam da ce do kraja to sve izac u T :)
    Najbolje se zaokupit necim ova 2tj da sto manje razmisljam!

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    28. Srpanj 2015. 21:52

Navijam za baby boom u 2016 

a sad 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

NMareN
    28. Srpanj 2015. 23:07

Večer cure,danas je 27dv a temp ujutro bila 37,0; još malo i vidjet ćemo dal će T ili M , OK se držim,nisam napeta samo ujutro kad mjerim temp i vidim da je povišena uljepša mi dan. Sretno svim trudilicama koje ne očekuju gospodinu M. 
    Laku noć i lijepe snove vam zelim

Ja to mogu, ja to hoću....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.