Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Breskvica4
    27. Srpanj 2015. 19:30

Evo me cure, da je + već bi ja od jutra bila ovdje...
    ustala oko 5, piškim u čašu, stavim ju sastrane, obrišem se kad ono svijetla krv... ipak ja napravim test, negativan, i za sat dva stvarno sam dobila...
    nisam išla do dr, pokušala sam ju dobiti da se naručim ali se ne javlja. sutra radi popodne i nakon psola idem.
    Miska koliko vi pokušavate? Ja sam odlučila krenuti s pretragama, 11 ciklusa je iza nas.

miska
    27. Srpanj 2015. 19:50

Breskvica  evo ovo je 13 ciklus i sad mi je vec dosta i konacno smo krenuli s tim pretragama. Ja sam bila jos u 11 mjesecu na redovnoj kontroli i kaze sve 5, uredni jajnici, maternica, nigdje cista, nikad mi u zivotu nije izostala mjesecnica i poprilicno su tocne, ovulaciju mi je jednom slucajno vidjela na redovnom pregledu a koristim trakice i one isto pokazu svaki mjesec da stize, danas dobili potvrdu da su spermici savrseni pa si  razmisljam cijeli dan sto to koci toliko da ne ide i ne ide.
    Sutra zovem da se narucim radit briseve i da vidim kako i kad bi mogla te hormone vadit i ne znam ni sama sto sve treba.

Mallla
    27. Srpanj 2015. 20:25

Viky neznam sta da ti kazem osim drzi se I probaj to srezat. Meni moj pokloni paznje koliko god trebam, samo ponekad ja to moram trazit izravno od njega. u meduvremenu je na igricama, mobitelu I sl. Al uvjek nadje vremena I za mene! A sto se tice bivsih cura I sl. Mislim s razlogom su bivse, a mislim da bi zaratili posteno da im pregledava profile meni pred nosom ili da se okrece za nekom....dok to radi ako radi suptilno ja zadovoljna, ruku na srce odmjerim I ja lijepog muskarca. Vi najbolje znate na koju kartu odigrati!
    A sto se tice odluke za djete, ja sam rekla da zelim I cekala dok I on nije jasno to rekao. Ne opterecujem ga puno jer on svojim pitanjima onda optereti mene. Al evo u vezi 6,5godina, vjencanje za 2mj, zivimo skupa 2god...bilo je I boljih I losijih dana, al funkcioniramo I skupa zelimo bebu. Kad mi nesto nije po volji ja kazem, na prvu vikanjem, na drugu razgovorom I sve rjesimo!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    27. Srpanj 2015. 20:26

Miska, breskvica zelim vam srecu u ovom novom ciklusu!

Mallla
    27. Srpanj 2015. 20:28

Bubiba zao mi je sto si to morala proci! Zelim ti punoo srece u ovom ciklusu. Ja ti o beti stvarno nista neznam, pa ne mogu komentirati! U svakom slucaju dobrodosla!

Maja58
    27. Srpanj 2015. 21:18

Drage moje da vam se javim, dva testa uradjena dvije crtice s tim da je kontrolna jako vidljiva a druga jedva primjetna i tako na oba testa, treci dan kasnjenja sada imam bol u stomaku i ljevom jajniku i smedju mrljicu na gacicama, pa sad vidjet cemo sta je to.  Pusa za sve moje drage cure i stalno vas citam

viky96
    27. Srpanj 2015. 21:59

Maja58

Drage moje da vam se javim, dva testa uradjena dvije crtice s tim da je kontrolna jako vidljiva a druga jedva primjetna i tako na oba testa, treci dan kasnjenja sada imam bol u stomaku i ljevom jajniku i smedju mrljicu na gacicama, pa sad vidjet cemo sta je to.  Pusa za sve moje drage cure i stalno vas citam

Draga drzim fige da je to to!!!

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

bubiba
    27. Srpanj 2015. 22:48

Draga Maja i Maja58,

hvala Vam na odgovorima :)... Nista mi ne preostaje nego da se još malo strpim...
    Beta pise 5 da mora biti za ranu trudnoću a meni je 4... znam da je negativno, al nekako mi nešto govori da možda 4 put uspije... držite fige...
    Svakako javim detalje :)....

Maja58, samo da pitam jesi svoje testove očitala unutar zadanog vremena?
    Ako je prošlo vrijeme od zadanog zna se pojaviti evaporacijska crta gdje bi inace bio pozitivan rezultat pa te to može zbuniti.
    Ako je u zadanom vremenu može biti plusić... probaj s prvom jutarnjom :)
    Sretno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI