Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    27. Srpanj 2015. 20:28

Bubiba zao mi je sto si to morala proci! Zelim ti punoo srece u ovom ciklusu. Ja ti o beti stvarno nista neznam, pa ne mogu komentirati! U svakom slucaju dobrodosla!

url=https://lilypie.com]

Maja58
    27. Srpanj 2015. 21:18

Drage moje da vam se javim, dva testa uradjena dvije crtice s tim da je kontrolna jako vidljiva a druga jedva primjetna i tako na oba testa, treci dan kasnjenja sada imam bol u stomaku i ljevom jajniku i smedju mrljicu na gacicama, pa sad vidjet cemo sta je to.  Pusa za sve moje drage cure i stalno vas citam

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

bubiba
    27. Srpanj 2015. 22:48

Draga Maja i Maja58,

hvala Vam na odgovorima :)... Nista mi ne preostaje nego da se još malo strpim...
    Beta pise 5 da mora biti za ranu trudnoću a meni je 4... znam da je negativno, al nekako mi nešto govori da možda 4 put uspije... držite fige...
    Svakako javim detalje :)....

Maja58, samo da pitam jesi svoje testove očitala unutar zadanog vremena?
    Ako je prošlo vrijeme od zadanog zna se pojaviti evaporacijska crta gdje bi inace bio pozitivan rezultat pa te to može zbuniti.
    Ako je u zadanom vremenu može biti plusić... probaj s prvom jutarnjom :)
    Sretno...

Maja58
    28. Srpanj 2015. 06:36

Drage moje bezze uzbunu digla samo malene dvije mrljice smedje sinoc na gacicama danas nista, sto znaci na 4 dan kasnjenja implantacija  Bubiba da ja bas na mob gledam koliko min trebam cekat vjerovatno je pokazalo svijetlu jer je sinoc implantacija bila 

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Lelly
    28. Srpanj 2015. 08:33

Jutro zemske moje :) Evo da vam se javim malo! Mi smo danas u 24 danu ciklusa koji najcesce traje 26-28 dana. Nikakvih znakova M nema a inace me trbuh pocinje bolit vec 2 do 3 dana ranije. Jucer i prekjucer su krenule mucnine, ne jako al s vremena na vrijeme ih osjetim i to kao da mi je nekakav nered u zelucu. Ako ne mislim na to prodje brzo al ako mislim dodje mi i da bljucnem  . Cicke bolne i dalje, a u predijelu ispod pupka me stalno nesto bocka i osjecam se toliko napuhano i neugodno da mi je tesko spavati na trbuhu... Sve u svemu, nesto mi je i ja se iskreno nadam da je T  jer bas toliko simptoma ne mogu cak ni ja izmislit  Ako ne dodje, test planiram radit u pon ili uto (kada bi mi trebao biti 30 dan sto je inace i najdulje sto mi je trajalo) pa cemo vidjeti :) Definitivno ne gine mi posjet doktoru a sada je samo pitanje kojem  Saljem vam svima puse

LuKi5
    28. Srpanj 2015. 09:32

Bambola I Maja58, cestitaaaam!!! Nek vam je ugodna I skolska trudnoca te sto brzi I laksi porod. 

Paula, uf, iskreno se nadam da ce se vasa obitelj uskoro prosiriti I da te jos dugo nece posjetiti menopauza. Vjerujem  da ti je jako tesko bilo cuti kada ti je doktorica rekla to. Zelim vam jedno prekrasno cudo, bracu ili seku malom princu. 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.