Breskvica mi smo isli samoinicijativno i to privatno (zivimo u ljubljani) jer smo bili naruceni u klinicki centar (gdje se takoder mozes narucit bez uputnice i platit) pa smo morali odgodit i za sljedeci termin su rekli da ne znaju kad ce biti i da zovemo krajem 8 mjeseca. Tu gdje smo na kraju obavili dobili smo termin za 10 dana, vjerovatno bi uspjeli i prije da nismo bili na godisnjem, i isti cas pregledaju i to pred tobom i sve ti pokazu i objasne tako da nismo morali cekat nalaz tko zna koliko i jako su ljubazni i sve si mislim da necu niti ici svaki put u hr na pregled kod svog ginekologa nego da i ja sve tamo obavim jer mi je i blize i prakticnije.
Za postupak u hr ti ne znam, ali mi se cini da moras od ginekologa dobit uputnicu, ali nista te ne kosta da pitas i ljecnika opce prakse pa mozda i on moze sredit da ne cekate toliko jer tko zna kada ce vas narucit a znam i sama da svaki dan vise predstavlja problem.
Ako te zanima jos koja informacija samo pitaj
Čestitke novopoečenim trudnicama :)
NMareN sretno i punooooo vibrica da uspije iz prve
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Dobro jutro cure, coffe time
NMareN držim fige da je to to!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Radim
a ti?
Jutroooo evo probudila se ja, stavila toplomjer i kaze 37,2 kao i jucer, i prekjucer i... Sutra je prvi dan da ne ocekujemo tako da ako je suditi po temp mislim da sutra nista od M
Simptomi svi jos uvijek tu
mama* hvala ti, utješno no počet ću to sve pratit od početka ciklusa da vidim kako kod mene to ide, naravno da nisam nikad u životu mjerila temp ranom zorom pa i neznam kolika je moja normalna.
Lelly ma ja sam uvjerena da je kod tebe to to! weeeeeeeeeeeee
ps.
ja još nisam dobila , danas je 33dc
Sortiraj odgovore
Najstariji