Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    29. Srpanj 2015. 08:45

Jutrooo
    Cure sretno vam bilo da ugledate plusić

Ja sam počela mjerit temp ovaj ciklus i najveća temp mi je bila 36,5 °C s tim da inače imam nisku temp tijela kreće se od 35,9 do 36,1.
    I ne znam tko od vas koristi trakice LH, ali meni su postale zbunjujuće ili je se meni nešto poremetilo, zadnja 4 dana ciklusa mjerim LH i svaki, al baš svaki put u ta četiri dana mi je nijansu svijetlija testna crtica od kontrolne,a mjerim LH od 10 dana ciklusa i počela je bila postupno tamniti do 19 dana ciklusa. nije mi se to nikada desilo, uvijek je postupno tamnila i kada bi mi pokazala pik, slijedeći dan bi već počela svjetliti. Da li je se možda to nekome događalo? Zadnja tri dana imam glavobolje, nisu jake, ali dovoljno da smeta. Vjerojatno je i do vremena, ne znam ni sama više

Sanjarka88
    29. Srpanj 2015. 09:06

Vecka joj ja ti se stvarno ne razumim u te trakice.....

Glava i mene boli ima 3 dana, nikako da stane 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pepita2109
    29. Srpanj 2015. 09:12

Vecka meni su LH trakice pokazale trudnoću, dapače ja sam tad bila uvjerena da su mi plodni dani po svim simptomima čak se i Stella bila složila da pišnem trakicu pa šta bude i tako ja piškila trakicu par dana za redom, kad ono svaki put druga crtica iste nijanse, i ništa ja zaključila ma to mi je hormon povišen nema O, a kad ono ja T 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    29. Srpanj 2015. 09:13

NmareN i sve ostale trudilice koje očekujete ili bolje rečeno ne očekujete M želim vam od srca da vas zaobiđe u širokom luku i neka posjeti one koje mole Boga da im dođe hahahha

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Lelly
    29. Srpanj 2015. 09:20

Hahahaha Pepita nasmijala si me

Veja
    29. Srpanj 2015. 09:31

Pepita2, evo kažem, nije mi se događalo da mi je 4 dana zaredom iste nijanse,a ovo mi je 3 ciklus da mjerim LH trakicama, danas mi je tek 24 dan ciklusa, vidjet ću šta će reći LH trakica kad dođem s posla, nekako bi mi bilo rano za raditi test na trudnoću, jer su meni ciklusi pobrkani prosječni ciklus u zadnja 3 mj. mi je 34 dana, a u zadnjih 12 mj. 75 dana, pa nekako bi mi rano za sve to s obzirom na cikluse, al da se razumijemo bila bih najsretnija kad bi bilo tako kao što se tebi dogodilo Pepita2 samo da napomenem pila sam ovaj mjesec od 2 do 5 dana ciklusa klomifen, pa da li bi možda on mogao utjecati?!?

Veja
    29. Srpanj 2015. 09:37

zaboravih napisati, da mi je ovih dana nekako na valove mučno, ne pretjerano,u donjem dijelu trbuha me malo žiguca, izdržljivo, nemam baš neki apetit( što je čudno) i uz sve to sam jučer se osjećala nekako drugačije, ni sama nisam mogla opisati osjećaj(možda je i tlak, hmm)
    Ne znam što bi mislila, nadat ću se do zadnjeg dana, pa što Bog da

NMareN
    29. Srpanj 2015. 09:42

Dobro jutro cure, babygirl,Luki,pepita sanjarka88 hvala vam na lijepim željama. Za većinu žena trudnoća od prve je pravo malo čudo,tako da ja pokušavam biti što smirenija. Sutra bi trebala dobiti M medutim vjerojatno ju neću dobiti jer mi je temp jutros bila 37,0. Čekati ću 2.8,po najdužem cciklusu za test ako do tada ne dode. Iako taj najduži ciklus je bio uvjetovan  hormonima od prijašnje trudnoće i kiretaze ( tako mi je Luki objasnila ).
    Sinoć sam osjetila bolove,tj blago ggrčenje u trbuhu,tocno kao da sam dobila. Iste takve bolove sam imala i prije saznanjao 1.T....
    Kroz par dana sve ću znati.... 

Ja to mogu, ja to hoću....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.